Νίκη της Σίτι με Goal/Goal

Νίκη της Σίτι με Goal/Goal

Σήμερα επιστρέφω στις δύο επιλογές, ξανά σε combo bets.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε ιδανικά όμως δεν κύλησε με θετικό πρόσημο αφού πήρα μόλις μια από τις τρεις επιλογές που έκανα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Η κόκκινη κάρτα της Φούλαμ στο 9ο λεπτό άλλαξε όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης με την Νιουκάστλ ενώ ο Λεβαδειακός δεν τόλμησε όσο θα έπρεπε στην Λαμία και μοιραία ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Σήμερα επιστρέφω στις δύο επιλογές, ξανά σε combo bets.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γ. Προγνωστικά

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην παντοκρατορία της Σίτι η Γιουνάιτεντ έχει κάνει κάποιες ζημιές. Ούσα μάλιστα χειρότερη ως ομάδα απ’ ότι είναι τώρα. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι τα αγωνιστικά νέα και η αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Σημασία έχει η στιγμή, η βραδιά και η απόδοση των παικτών.

Δεδομένο είναι επίσης πως και οι δύο αντίπαλοι είχαν πάρα πολλούς διεθνείς οπότε οι δύο προπονητές δεν δούλεψαν όπως θα ήθελαν. Αλλά έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτή την συνθήκη πλέον. Πάμε τώρα στα δεδομένα του αγώνα. Η Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά το τρελό ξεκίνημα της Άρσεναλ. Ειδικά όσο η Λίβερπουλ θα δείχνει εικόνα όπως αυτή χθες κόντρα στην Μπράιτον.

Η Γιουνάιτεντ είχε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν αλλά δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει την ισορροπία της. Απέχει πολύ από το να παίξει καλό ποδόσφαιρο πάντως και σίγουρα ο Έρικ Τεν Χάαχ θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ περισσότερο για να πετύχει όσα θέλει.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύω ότι θα καταλήξει στην μπλε πλευρά του Μάντσεστερ αλλά όχι εύκολα. Η Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει την επιθετική φιλοσοφία της και μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα μπλακάουτ που παθαίνουν οι παίκτες του Γκουαρδιόλα. Το συνδυαστικό ποντάρισμα με άσο και Goal/Goal ανεβάζει την απόδοση στο 2.55. Περιμένω ένα σκορ κοντά στο 2-1,3-1.

Χέρτα – Χόφενχαϊμ Προγνωστικά

Εδώ μου προκαλεί εντύπωση η τόσο υψηλή απόδοση της Χόφενχαϊμ. Σίγουρα δεν είναι κάποια υπερομάδα, η οποία θα πάει στην οποιαδήποτε έδρα και θα παίξει στα ίσα για το διπλό. Αλλά πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Η Χέρτα είναι μια του ύψους, μια του βάθους. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί για την ώρα και κόντρα σε δυνατές άμυνες βγάζει προβλήματα.

Μια τέτοια είναι η Χόφενχαϊμ. Αν αφήσουμε στην άκρη τους αριθμούς θα παρατήσουμε μια πολύ σωστά δομημένη ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Η Χέρτα συμπλήρωσε αήττητο τριών αγωνιστικών αλλά δεν μου λέει κάτι από την στιγμή που στο γήπεδό της δυσκολεύεται τόσο πολύ.

Θα στηρίξω την παρέα του Κράμαριτς, η οποία κατεβάζει αρκετό το τέμπο στα εκτός έδρας παιχνίδια της και μετράει τέσσερα στα πέντε No Goal στα τελευταία παιχνίδια. Παίρνω το Χ2 και το δένω με το Under 3,5 για να φτιάξω μια απόδοση στο 2.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γ.: 1 & Goal/Goal (2.55)Χέρτα – Χόφενχαϊμ: Χ2 & Under 3,5 (2.30)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ