Με την αντεπίθεση των «λύκων»

Με την αντεπίθεση των «λύκων»

Τα προγνωστικά της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ - Γουλβς.

Δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες περιλαμβάνει το μενού σήμερα Σάββατο (01/10). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από την Πρέμιερ Λιγκ.

*9η αγωνιστική.

*Δεν υπάρχει ισοπαλία στα τελευταία 10 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από πέντε νίκες).

*Η Γουλβς δε δέχτηκε γκολ στα 5/8 τελευταία ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Έβερτον. Το γκολ ο Μοπέ στο 53’. Αγχωμένες οι δύο ομάδες, έκαναν ημιτελείς επιθετικές προσπάθειες. Είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος η Γουέστ Χαμ, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, έχασε και στην έδρα της Έβερτον την περασμένη αγωνιστική. Το ματς δεν είχε ρυθμό και φάσεις μέχρι το 1-0 του Μοπέ στο 53’, από εκεί και έπειτα η Γουέστ Χαμ πίεσε και έβγαλε αντίδραση, είχε δοκάρι με τον Μπενράμα και κάποιες άλλες καλές στιγμές. «Τσαπατσούλα» στην τελική προσπάθεια η Έβερτον, δεν πλησίασε στο δεύτερο γκολ, απλώς περιορίστηκε στο να προστατεύσει το προβάδισμα της. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Δεύτερη σερί ήττα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ μετά το εκτός έδρας 2-1 απ’ την Τσέλσι, μετρά ρεκόρ 1-1-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η νίκη της σημειώθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα (1-0), έχασε και απ’ την Μπράιτον (0-2), πήρε εντός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ (1-1). Πριν το ματς με την Έβερτον είχε δύο σερί νίκες σε επίπεδο Κόνφερενς Λιγκ κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου (3-1) και Σίλκεμποργκ (3-2 εκτός). Με 4 πόντους βρίσκεται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας! Χωρίς νέες απουσίες.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Έρχεται από 4/5 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΓΟΥΛΒΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το 0-1 ο Γκρίλις στο πρώτο λεπτό, το 0-2 έκανε ο Χάαλαντ στο 16’, το τελικό 0-3 ήρθε απ’ τον Φόντεν στο 69’. Με δέκα παίκτες απ’ το 33’ η Γουλβς λόγω αποβολής του Κόλινς.

Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις κόντρα στη Σίτι όταν δέχεσαι γκολ στα 55 δευτερόλεπτα, χάνεις εύκολα τη συγκέντρωση σου και μένεις με δέκα παίκτες στο 33’. Όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα για τη Γουλβς, που δεν μπήκε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και το «πλήρωσε» με εις βάρος της 0-2 μέχρι το 16’, ενώ η ανόητη ενέργεια του Κόλινς την ανάγκασε να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα. Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα, η Σίτι απλώς διαχειριζόταν την κατάσταση, έφτασε στο 0-3 στο 69’ με χαρακτηριστική άνεση.

Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Γουλβς, που ερχόταν απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Σαουθάμπτον, νωρίτερα πήρε δύο σερί ισοπαλίες με Μπόρνμουθ (0-0 εκτός) και Νιουκάστλ (1-1 εντός), σε αμφότερες άξιζε να κερδίσει. Είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Τότεναμ, σε ματς που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δε σκόραρε και στο φινάλε ηττήθηκε, το εντός έδρας 0-0 με τη Φούλαμ, σε ματς που είχε ευκαιρίες και θα έπρεπε να κερδίσει (στο φινάλε ο αντίπαλος έχασε πέναλτι), νωρίτερα έχασε εκτός έδρας 2-1 κόντρα στη Λιντς, εκεί η ομάδα του Μπρούνο Λάζε άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Χιμένες, λογικά είναι διαθέσιμος ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά ίσως να μην είναι βασικός. Χτύπησε ο μέσος Χουάνγκ, ενώ είναι τιμωρημένος ο Κόλινς.

ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/7 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 4/6 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Η Γουλβς δε σκόραρε στο δεύτερο 45λεπτο των τελευταίων οκτώ αγώνων της στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Γουέστ Χαμ δεν είναι τόσο καλύτερη ομάδα όσο δείχνουν οι αποδόσεις, το 1.95 στον άσσο είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα. Η Γουλβς δυσκολεύεται πάρα πολύ στο γκολ, της έχει κοστίσει βαθμούς, ωστόσο βολεύεται σε τέτοιοι είδους παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, που θα έχει χώρους για να παίξει στην αντεπίθεση. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/goyest-xam-goylbs/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ