Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μπορείτε να δείτε όλες τις σημερινές προτάσεις των αγώνων που ξεχωρίζουν.

To μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μπορείτε να δείτε όλες τις σημερινές προτάσεις των αγώνων που ξεχωρίζουν.

*9η αγωνιστική.

*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 17 ήττες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει περισσότερες μόνο κόντρα σε Τσέλσι (18) και Λίβερπουλ (18).

*Έχουν σημειωθεί 21 «διπλά» στα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Κανένα άλλο ζευγάρι δεν έχει φέρει τόσες νίκες για τους φιλοξενούμενους.

*Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από εφτά σερί εντός έδρας νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε τουλάχιστον τρία γκολ σ’ όλες! Η τελευταία ομάδα που πήρε οκτώ σερί εντός έδρας νίκες με σκοράρισμα τουλάχιστον τριών γκολ ήταν η Τότεναμ το 1965!

*Από 6/7 μεταξύ τους Under 2.5 + NG έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-0 επί της Γουλβς. Το 0-1 ο Γκρίλις στο πρώτο λεπτό, το 0-2 έκανε ο Χάαλαντ στο 16’, το τελικό 0-3 ήρθε απ’ τον Φόντεν στο 69’. Με δέκα παίκτες απ’ το 33’ η Γουλβς λόγω αποβολής του Κόλινς.

Πέρασε με άνεση απ’ την έδρα της Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, τα πράγματα έγιναν πολύ απλά από νωρίς. Προηγήθηκε στα 55 δευτερόλεπτα και έδειξε ότι είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης, η Γουλβς δεν μπήκε ποτέ στο ματς, το 0-2 του Χάαλαντ στο 16’ έβαλε τις βάσεις για τον «περίπατο» της Σίτι. Όλα τελείωσαν στην ανόητη ενέργεια του Κόλινς στο 33’, έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Γκρίλις και αποβλήθηκε σωστά, η Σίτι από εκεί και έπειτα έκανε… προπόνηση. Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα, η Σίτι απλώς διαχειριζόταν την κατάσταση, έφτασε στο 0-3 στο 69’ με χαρακτηριστική άνεση.

Ακόμη μια νίκη, τρίτη διαδοχική σ’ όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Γουαρδιόλα, είχαν προηγηθεί οι δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ντόρτμουντ (2-1 εντός) και Σεβίλλη (0-4 εκτός). Σε ό,τι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 1-1 με την Άστον Βίλα, εκεί η Σίτι στο δεύτερο μέρος ήταν πιο χαλαρή απ’ ότι έπρεπε και το «πλήρωσε» με γκέλα. Μετρά ρεκόρ 3-2-0 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ανέβηκε στους 17 πόντους, πορεύεται αήττητη σ’ όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα απ’ τη Λίβερπουλ στο πρώτο ματς της χρονιάς για το Κομιούνιτι Σιλντ τον Ιούλιο.

Χτύπησε ο Στόουνς και μένει εκτός, σταθερά εκτός ο Λαπόρτ. Διαθέσιμος ο Γουόκερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 8/10 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 3/5 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Σερίφ Τιρασπόλ για το . Το 0-1 ο Σάντσο στο 17’, το 0-2 ήρθε στο 39’ με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δίκαιο αποτέλεσμα, η Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχη.

Επιστρέφει στη δράση για την Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από περίπου ένα μήνα, τελευταίο της δείγμα σε εγχώριο επίπεδο ήταν το 3-1 επί της Άρσεναλ στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, απειλήθηκε ελάχιστα, στάθηκε τυχερή στο γκολ που ακυρώθηκε για τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ αντέδρασε και έφερε το ματς στην ισορροπία, αλλά το 2-1 ήρθε άμεσα και στο υπόλοιπο του αγώνα δεν βρήκε νέα απάντηση, με την Γιουνάιτεντ να τελειώνει το ματς με τρίτο τέρμα.

Ήταν η τέταρτη σερί νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος για την ομάδα του Τεν Χαγκ μετά από εκείνες κόντρα σε Λίβερπουλ (2-1), Σαουθάμπτον (0-1) και Λέστερ (0-1), η αντεπίθεση της είναι τρομερή μετά την καταστροφική έναρξη της σεζόν. Πλέον ανέβηκε στους 12 πόντους, βρίσκεται στην πέμπτη θέση και το -1 απ’ την τετράδα. Ακολούθησαν δύο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Σοσιεδάδ (εντός έδρας ήττα 0-1) και Σερίφ Τιρασπόλ (εκτός έδρας νίκη 2-0), σε αμφότερα τα ματς έπαιξε με αμιγώς βασική ομάδα, δεν έκανε αλλαγές ο Τεν Χαγκ. Χτύπησε και μένει εκτός ο στόπερ Μαγκουάιρ, που ούτως ή άλλως έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολοι οι Μαρσιάλ και Ράσφορντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*ΝG στα τελευταία 3/4 παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Είναι ντέρμπι, αλλά μιλάμε για δύο ποιοτικές ομάδες, που δε θα διστάσουν να ρισκάρουν. Η Σίτι είναι «πυρηνική» εντός έδρας, σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκολία, απέναντι της τίθεται η ανεβασμένη Γιουνάιτεντ, που μπορεί επίσης να βοηθήσει να δούμε καλό ματς από νωρίς. Επιλέγουμε Over 1.5 ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/mantsester-siti-mantsester-gioynaitent/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ