Βραδινές μάχες

Βραδινές μάχες

Και σήμερα η στήλη θα προσπεράσει τα παιχνίδια που γίνονται μεσημέρι και απόγευμα. Θα περιμένει το βράδυ, γιατί εκεί θεωρεί ότι υπάρχει ψωμί.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν μας κάθισε χθες η ρεπετισιόν, αφού από τις τρεις επιλογές της στήλης στα προγνωστικά, μόνο η Μπριζ στάθηκε στο ύψος της. Και κέρδισε και στο ματς ήρθε over 2,5.

Η Μπαρτσελόνα, δυσκολεύθηκε αρκετά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαγιόρκα. Κέρδισε μεν, αλλά μόνο με 1-0 και παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, το over ήταν μακριά.

Η Μπενφίκα τέλος μας απογοήτευσε, αφού έμεινε στο 0-0, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκιμαράες. Και όταν ένα ματς λήγει 0-0, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτα απολύτως.

Και σήμερα η στήλη θα προσπεράσει τα παιχνίδια που γίνονται μεσημέρι και απόγευμα. Θα περιμένει το βράδυ, γιατί εκεί θεωρεί ότι υπάρχει ψωμί.

Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ντέρμπι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο, αφού μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά με τα τέσσερα παιχνίδια να έχουν γίνει στη Λεωφόρο. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, είναι το πιο δυνατό κρας τεστ για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία αν το δούμε ψυχρά, βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό, αλλά και για να αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Θα πάρω το goal/goal που σε απόδοση 2,07 μου φαίνεται προκλητικό. Όπως προκλητικό είναι και το 2,50 που δίνει το over 2,5, αλλά θα προτιμήσω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Γιουβέντους – Μπολόνια προγνωστικά

Απογοήτευση. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει τραγικά. Ειδικά τον Σεπτέμβριο η «Μεγάλη Κυρία» δεν σήκωσε κεφάλι. Δεν έκανε νίκη, στα πέντε ματς που έδωσε. Τρία για το πρωτάθλημα και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελευταία της νίκη, ήταν στις 31 Αυγούστου, όταν και κέρδισε εντός έδρας την Σπέτσια με 2-0. Μόνο σύνηθες δεν το λες…

Σήμερα υποδέχεται τη Μπολόνια και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι φιλοξενούμενοι με μία νίκη σε επτά ματς, δε νομίζω ότι θα μπορέσουν να κάνουν ζημιά.

Θα πάρω τη νίκη της Γιουβέντους και θα προσθέσω το over 1,5, για να φτάσει η απόδοση στο 1,80.

➡️ Καθημερινά οι προτάσεις του Ηρακλή Αντύπα και στο stoiximan app

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα προγνωστικά

Εννέα ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ρεάλ και μετρά ισάριθμες νίκες. Τρένο η «βασίλισσα», αφού στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει το απόλυτο, ενώ κέρδισε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, στο πρώτο ματς της σεζόν.

Η Οσασούνα για τα… κυβικά της τα πηγαίνει αρκετά καλά, αφού στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Ισόπαλο δεν έχει λήξει παιχνίδι της.

Φαβορί είναι φυσικά οι γηπεδούχοι, θα τους τιμήσουμε και όπως κάνω, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους, θα προσθέσω και το over 2,5. Η απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος φτάνει στο 1,83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Goal/Goal (2,07)

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1 & Over 1,5 (1,80)

22:00 ΡΕΑΛ Μ. – ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1 & Over 2,5 (1,83)

Tο άρθρο του Ηρακλή Αντύπα και άλλων κορυφαίων tipsters εδώ:  https://www.bethome.gr/antipas-prognostika-bradines-maxes-2/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ