Συνδυαστικά με γκολ στη Ligue 1

Συνδυαστικά με γκολ στη Ligue 1

Για σήμερα, ξεχώρισα δύο προγνωστικά στοιχήματος από Α’ Γαλλίας, με την ελπίδα οι ομάδες να μην επηρεαστούν απ’ τη διακοπή που προηγήθηκε και να μας χαρίσουν γκολ και θέαμα.

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Απίθανα πράγματα έγιναν χθες για να χάσουμε τον άσσο της Σεντ Ετιέν. Οι “στεφανουά” κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι, έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, άξιζαν να κερδίσουν, αλλά ισοφαρίστηκαν στη δεύτερη τελική της Γκρενόμπλ και στο φινάλε παρότι έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, δεν βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν για τρίτη φορά τον αντίπαλο γκολκίπερ. Απογοητευτική η Αϊντχόφεν, έχασε δίκαια και καθαρά 3-0 απ’ την Καμπούρ στο Λεουβάρντεν και πήγε… περίπατο το combo της νίκης της.

Αφήνουμε στην άκρη τη χθεσινή κακή ημέρα, πάμε στο σήμερα, ξεχώρισα δύο προγνωστικά στοιχήματος από Α’ Γαλλίας, με την ελπίδα οι ομάδες να μην επηρεαστούν απ’ τη διακοπή που προηγήθηκε και να μας χαρίσουν γκολ και θέαμα.

Λοριάν – Λιλ Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.07

Προγνωστικά Ligue 1

Ξεκινάω από Γαλλία τα σημερινά προγνωστικά, με τη Λοριάν να υποδέχεται τη Λιλ για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι είναι με διαφορά η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, έρχονται από τέσσερις νίκες, σκοράρουν με τεράστια ευκολία, μοναδική κακή παρένθεση το βαρύ 5-2 στη Λανς. Στην έδρα τους αποκτούν σημαντική δυναμική, βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους και πηγαίνουν το σκορ σε υψηλά επίπεδα (τρεις νίκες, όλες συνοδεύτηκαν με Goal/Goal & Over 2.5).

Η Λιλ, από την άλλη, έχει την τάση να εναλλάσσει τις νίκες με τις ήττες, δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα, αλλά ο Φονσέκα έχει περάσει και με το παραπάνω την επιθετική του φιλοσοφία στην ομάδα. Η Λοριάν είχε σε φόρμα τον εξτρέμ Ουαταρά (σκόραρε σε τέσσερα διαδοχικά ματς), έχει κι άλλους παίκτες να απειλήσουν την αφελή άμυνα της Λιλ (Μοφί, Λε Φε). Η Λιλ επιβεβαίωσε το αμφίσκορο και στα οκτώ φετινά παιχνίδια, τα επτά εξ αυτών ήρθαν και Over 2.5. Θα παραταχθεί ξανά με τον Ντέιβιντ στην κορυφή, ο Καναδός είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, σκόραρε και με την εθνική του στο φιλικό με το Κατάρ. Επιλογή μου το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.07.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας

Παραμένω στη Γαλλία και μεταφέρομαι στο παιχνίδι της Τουλούζ με τη Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν με θετικό τρόπο τη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, γνώρισαν την ήττα στις 4/5 πρόσφατες αγωνιστικές και ένιωσαν στο πετσί τους τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στη Ligue 1. Μπροστά στο κοινό τους βγάζουν ένταση, δυναμισμό και κόντρα σε ασταθή άμυνα της Μονπελιέ θα βγάλουν πολλές φάσεις και πιθανότατα γκολ.

Η ομάδα του Νταλ’ Ογκλιό, από την άλλη, κέρδισε στο φινάλε με πέναλτι το Στρασβούργο, είναι η πιο θεαματική ομάδα στη λίγκα, έχουν σημειωθεί 34 γκολ σε 9 παιχνίδια της, πηγαίνει σήμερα στην Τουλούζ χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ και τρεις αμυντικούς με ενεργό ρόλο. Επιθετικά πάντως ρολάρει αρκετά καλά, ο Γουαχί δεν παίζει μόνος του μπροστά, υπάρχουν συμπαραστάτες που βοηθούν στο σκοράρισμα (Νορντέν, Σαβανιέ, Καζρί, Ζερμέν). Το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05 είναι αρκετά αξιόλογο και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:00 Λοριάν – Λιλ | Goal/Goal & Over 2.5 (2.07 @ betshop)

16:00 Τουλούζ – Μονπελιέ | Goal/Goal & Over 2.5 (2.05 @ stoiximan)

Τουλούζ – Μονπελιέ Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.05
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ