Πάρτι στα εγκαίνια & αντίδραση των «αλεπούδων»

Πάρτι στα εγκαίνια & αντίδραση των «αλεπούδων»

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος.

Καταστροφική για την στήλη μας η πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη, ξανά στις λεπτομέρειες χάθηκαν (σχεδόν) όλα τα σημεία μας για να κλείσουμε τη βραδιά με -128.5 μονάδες απολογισμό.

Στράβωσε από νωρίς το ματς στο Βίγκο, η Μπέτις δεν κατάφερε να αντιδράσει με 10 παίκτες, ενώ το ντέρμπι της Πόλης έμεινε με κάποιον περίεργο τρόπο στο 0-0 για να χάσουμε το Χ2 & Over 1.5 της Φενέρ. Το παρολί μας τα γνωστά… Χάθηκε στο ένα γκολ, με το Over 2.5 στην Πολωνία να σπάει με 0-2 ημίχρονο!

Παραδόξως αρκετά εμπορικό το σημερινό δευτεριάτικο κουπόνι, προκύπτουν (θεωρητικά πάντα) αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε να τα αιτιολογήσουμε.

ΑΕΚ – Ιωνικός
Πρεμιέρα στο νέο της σπίτι κάνει σήμερα η ΑΕΚ και η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena αναμένεται “καυτή”. Η ομάδα του Αλμέιδα επιστρέφει με καλή ψυχολογία από τη διακοπή, ήταν πειστικότατη στο πέρασμα από το Αγρίνιο κι ο Αργεντίνος κόουτς είχε χρόνο να δουλέψει κι άλλο με τους παίκτες του. Ο Ιωνικός είχε προβληματική εικόνα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, η άμυνά του έμπαζε και σήμερα θα παραταχθεί δίχως τον ηγέτη της (Τσιγκρίνσκι). Δυσκολευόμαστε να δούμε πως θα αντέξει στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, στην πίεση που θα ασκήσουν οι παίκτες της Ένωσης από το πρώτο λεπτό με αρωγό την κερκίδα. Προβλέπουμε εμφατική νίκη, πονταρουμε στον άσο από ημίχρονο μαζί με Over 2.5, σε απόδοση 2.37.

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ
Μάχη ουραγών στο κλείσιμο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, αναμενόμενο να βρίσκεται εκεί η Νότιγχαμ Φόρεστ, μεγάλη απογοήτευση η Λέστερ που είναι η μοναδική ομάδα δίχως νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα όμως η ομάδα του Ρότζερς, ο οποίος είναι υπό πίεση και σήμερα παίζει πιθανώς τη θέση του. Βάλσαμο η διακοπή για να ανασυνταχθεί και να βγάλει τις πραγματικές της δυνατότητες στο γήπεδο. Η Φόρεστ δεν είχε εικόνα ομάδας στα πρώτα παιχνίδια και λογικό με τόσες πολλές μεταγραφές, η άμυνά της ήταν οικτρή στις δύο εντός έδρας ανατροπές σε θεωρητικά “εξάποντα” παραμονής με Μπόρνμουθ (2-3) και Φούλαμ (2-3). Θα ποντάρουμε στην αντίδραση της πιο έμπειρης και πιο ποιοτικής Λέστερ, ευκαιρία να ξεσπάσει απέναντι στο αμυντικό συνονθύλευμα των φιλοξενούμενων. Επιλογή μας το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10. Στην bet365 το συγκεκριμένο ποντάρισμα μας δίνει και πρώιμη πληρωμή στο ενδεχόμενο 2-0.

Βερόνα – Ουντινέζε
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το “Μπεντεγκόντι”, το οποίο επισκέπτεται η ευχάριστη έκπληξη της Serie A, Ουντινέζε. “On fire” η ομάδα του Σοτίλ πριν τη διακοπή, με την ανατροπή επί της Ίντερ (3-1) έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες και με μία ακόμη σήμερα θα πάει στο -1 από την κορυφή! Εξαιρετική η επιθετική της δημιουργία, σκόραρε 10 φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια της, βγαίνουν αυτοματισμοί στο παιχνίδι της και πάει στη Βερόνα με τρομερή αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές της. Εκεί την περιμένει ο πρώην της. Το καλό μομέντουμ των “τζεμπρέτε” ξεκίνησε από την περασμένη άνοιξη με τον Τσιόφι στον πάγκο, ο οποίος πλέον ηγείται της Ελλάς. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον αντίπαλο, θα ξέρει πως να την πληγώσει. Προβλέπουμε γεμάτο παιχνίδι, το Over 2.5 σε απόδοση 1.85 είναι μία αξιόλογη επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | ΑΕΚ – Ιωνικός ➡ 1/1 & Over 2.5 (απόδοση 2.37)

21:45 | Βερόνα – Ουντινέζε ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.85)

22:00 | Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.10)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ