Με τα γκολ σε Σαν Σίρο & Βελοντρόμ

Με τα γκολ σε Σαν Σίρο & Βελοντρόμ

Επιστρέφει το Champions League σήμερα με την 3η αγωνιστική των ομίλων και οι τρεις επιλογές μας προκύπτουν στο Μιλάνο και τη Μασσαλία. Πάμε να αναλύσουμε προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης…

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ότι χάσαμε την Κυριακή το πήραμε πίσω χθες. Μας πάνε οι Δευτέρες γενικότερα, το χθεσινό 3/3 της στήλης μας χάρισε 117.5 μονάδες κέρδους. Όντως είχαμε πάρτι στα εγκαίνια της ΑΕΚ, ήταν κατηφορικό το γήπεδο από το πρώτο λεπτό, επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα η επιλογή μας με άσο από ημίχρονο & Over 2.5. Ακόμα πιο εύκολα πληρωθήκαμε το 1 & Over 1.5 της Λέστερ, η οποία έκανε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Τελευταίο χρονικά πληρωθήκαμε το Over 2.5 στη Βερόνα, με γκολ στις καθυστερήσεις για ανακτήσουμε ψυχολογία ενόψει ευρωπαϊκού τριήμερου.

Επιστρέφει το Champions League σήμερα με την 3η αγωνιστική των ομίλων και οι τρεις επιλογές μας προκύπτουν στο Μιλάνο και τη Μασσαλία. Πάμε να αναλύσουμε προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης…

Ίντερ – Μπαρσελόνα | Over 3 @ 1.99

Ίντερ – Μπαρσελόνα

Λαμπερό παιχνιδι στο Σαν Σίρο απόψε (22:00) και συνάμα κομβικό για τη 2η θέση του 3ου ομίλου, με την Μπάγερν να έχει πάρει σημαντικότατο προβάδισμα για την πρωτιά μετά το αρχικό 2/2. Στην Ίντερ η γκρίνια συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή, η εμφάνιση των “νερατζούρι” το Σάββατο δεν ήταν άσχημη απέναντι στη Ρόμα, όμως δεν γλίτωσε την ήττα που την έφερε στο -8 από την κορυφή της Serie A. Την αλήθεια είπε ο Ινζάγκι ότι η ομάδα του άξιζε να κερδίσει, όμως τα αποτελέσματα συνεχίζουν να μην έρχονται και ο 46χρονος τεχνικός είναι υπό ασφυκτική πίεση.

Η Μπάρσα πέρασε σβηστά από τη Μαγιόρκα το Σάββατο, ο Λεβαντόφσκι πέτυχε ένα ακόμη υπέροχο γκολ και οφείλει να μεταφέρει το φορμάρισμά του και στο Champions League μετά την αρνητική εμφάνισή του στο Μόναχο. Είναι πολύ καλά η ομάδα του Τσάβι, αλλά η δεμένη της άμυνα σήμερα κινδυνεύει με τους Αραούχο και Κουντέ εκτός.

Μόνο νίκη ψάχνει σήμερα η Ίντερ αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ και ο συνδυασμός των άλυτων αμυντικών προβλημάτων της με την ανάγκη ρίσκου κάνει το παιχνίδι “επιρρεπές” σε μεγάλο σκορ. Ευνοϊκός παράγοντας προς αυτή την κατεύθυνση και οι αμυντικές απουσίες των Καταλανών. Επιλογή το Over 3 σε απόδοση 1.99.

Εφόσον περιμένουμε μεγάλο σκορ στο Σαν Σίρο, θα αγοράσουμε και σκόρερ από το παιχνίδι. Από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν αυτή που έχει αξία είναι το anytime σκοράρισμα του Ντεμπελέ στο 4.50! Γνωστά τα αμυντικά προβλήματα των Ιταλών, ειδικά στις μεταβάσεις τους, ποιος καταλληλότερος να τα εκμεταλλευτεί, παρά ο ταχύτερος παίκτης του γηπέδου. Η άμυνα της Ίντερ θα εστιάσει στον Λεβαντόφσκι, ο Ντεμπελέ θα παίξει στο χώρο και η αναλογία πιθανοτήτων να βρει δίχτυα με την τιμή των book μας δίνει αξία.

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Νωρίτερα (19:45), στο κεκλεισμένων των θυρών “Βελοντρόμ”, η Μαρσέιγ παίζει τα ρέστα της για πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού υποδεχόμενη την πρωτοπόρο του ομίλου Σπόρτινγκ.

Οι Μασσαλοί ικανοποιούν εντός των συνόρων, το Σάββατο έκαναν πειστικό πέρασμα από την Ανζέ (0-3) και διατηρήθηκαν στη 2η θέση της Ligue 1 και το -2 από την Παρί, με 19 γκολ ενεργητικό. Στο Champions League όμως δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη. Στην πρεμιέρα του Λονδίνου ο Τούντορ παρέταξε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς και μετά την αποβολή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έπαιξε μόνο για το 0-0, το οποίο έσπασε αργά. Μία εβδομάδα αργότερα έκανε καλό ξεκίνημα υποδεχόμενη την Άιντραχτ, όμως μετά το δυνατό μπάσιμο στο ματς φάνηκαν αμυντικές αδυναμίες για να ηττηθεί 0-1.

Η Σπόρτινγκ δεν έχει το βαθμολογικό αντίκρυσμα που θα έπρεπε στην Primeira Liga για την μπάλα που παίζει. Αντιθέτως στο Champions League έχει πάρει κεφάλι με 2/2 νίκες, χτυπώντας αργά και στην Φρανκφούρτη (0-3) και στη Λισαβόνα με την Τότεναμ (2-0). Αρέσει το σύνολο του Αμορίμ, παίζει ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο με πολύ ευέλικτο επιθετικό σχήμα και παίκτες μπροστά που έχουν το απρόβλεπτο, το ένας με έναν, την ενέργεια που μπορεί να “κόψει” την αντίπαλη άμυνα. Την Παρασκευή ήταν χορταστική επιθετικά στο 4-1 με τη Ζιλ Βισέντε, αλλά πίσω είχε ξανά θέματα, οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να έχουν σκοράρει πολύ νωρίτερα. Οι σημαντικές απουσίες στην άμυνα διατηρούνται, ο κάπτεν Κοάτες (στόπερ) δεν ταξίδεψε, ούτε ο ταχυδυναμικός δεξιός μπακ Πόρο.

Μονόδρομος η νίκη για την Μαρσέιγ, δεν μπορεί να το πάει ιδιαιτέρως συντηρητικά το ματς. Μπροστά δημιουργεί, θα βγάλει φάσεις απέναντι στην ασταθή άμυνα της Σπόρτινγκ, αλλά οι αμυντικές της μεταβάσεις θα είναι μεγάλο θέμα, αφού η ομάδα του Αμορίμ είναι “φωτιά” στους χώρους. Μοιάζει δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν πίσω αμφότερες με τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής, προβλέπουμε και στην Κυανή Ακτή σκορ και θέαμα. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.25)

22:00 | Ίντερ – Μπαρσελόνα  ➡ Over 3 (απόδοση 1.99)

Σκόρερ

22:00 | Ίντερ – Μπαρσελόνα  ➡ Ντεμπελέ Anytime Σκόρερ (απόδοση 4.50)

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.25
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ