Χτίζει σερί η Λειψία, ζεστάθηκε ο Μέσι

Χτίζει σερί η Λειψία, ζεστάθηκε ο Μέσι

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Κουπόνι για δυνατούς λύτες το χθεσινό, έσπασαν πολλά δημοφιλή σημεία, η στήλη μας έγραψε απολογισμο -12.5 μονάδες. Πληρωθήκαμε… σταυροπόδι το Goal/Goal & Over 2.5 στη Μασσαλία, αλλά το βράδυ στο Μιλάνο το σκορ έμεινε χαμηλά για να κουβαδιαστεί το Over 3. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςτο πρόγραμμα της Τετάρτης βγάζει περισσότερες επιλογές.

Λειψία – Σέλτικ

Ξεκινάμε τις επιλογές από τα απογευματινά παιχνίδια και την ανατολική Γερμανία, όπου η Λειψία ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στον 6ο όμιλο υποδεχόμενη την Σέλτικ. Σε μεταβατικό στάδιο η Λειψία, ο Ρόζε προσπαθεί να κλείσει τις πληγές που άφησε ο προκάτοχος Τεντέσκο και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Επέστρεψε “ζεστή” από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, στην οποία ο νέος κόουτς είχε το χρόνο να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής. Το Σάββατο ναι μεν είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό της Bundesliga Μπόχουμ, αλλά η εμφάνιση ήταν πειστική. Σκόραραν δις οι Ενκουνκού, Βέρνερ στο φτωχό για τις ευκαιρίες της 4-0. Πολύ καλή η εικόνα της και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ρόζε στον πάγκο για το 3-0 επί της Ντόρτμουντ. Το ρόστερ της είναι εξαιρετικό, με τον σωστό προπονητή θα βρει ρυθμό και ο Ρόζε μοιάζει κατάλληλος. Θα μπουν δυνατά από νωρίς και σήμερα οι “ταύροι” και έχουν τους παίκτες να εκθέσουν την άμυνα της Σέλτικ, η οποία σαφώς υστερεί ποιοτικά και έχει κάκιστη παράδοση στη Γερμανία. Δεν παίζουν κλειστά οι Σκωτσέζοι, ο κόουτς Ποστένκογλου είναι επιθετικής φιλοσοφίας, το έδειξε αυτό και στο ματς της πρεμιέρας με την Ρεάλ. Επομένως η νίκη της Λειψίας έχει καλές πιθανότητες να συνδυαστεί με υψηλό σκορ. Δυνατή επιλογή για σήμερα το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

To παρολί

Μπορούμε να ξορκίσουμε την κατάρα των παρολί από το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη; 8 τριάδες έχουμε χάσει στο ένα γκολ τον τελευταίο μήνα! Αμιγώς με Champions League η σημερινή σε απόδοση 5.23.

Πρώτο σημείο στις 19:45, το Over 2.5 (1.82) στο Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Φύσει επιθετική ομάδα οι πρωταθλητές Αυστρίας, με ταχύτητα και ποιότητα μεσοεπιθετικά, έπαιξαν ανοιχτά στην πρεμιέρα με τη Μίλαν και προβλέπουμε ότι θα μπουν με το πόδι στο γκάζι και σήμερα μπροστά στο κοινό τους, στο θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι στον όμιλο. Με θαραλλέα προσέγγιση ταξίδεψαν οι Κροάτες στο προηγούμενο παιχνίδι στο Μιλάνο, ουδέποτε έπαιξαν κατενάτσιο απέναντι στους “ροσονέρι”, εξού και το τελικό 3-1, με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για περισσότερα γκολ. Ως ευκαιρία νίκης, που θα τους βάλει στο κόλπο της πρόκρισης για τα νοκ άουτ, το βλέπουν το παιχνίδι αμφότερες οι ομάδες, πιθανό να δούμε γρήγορο τέμπο στο ματς.

Δεύτερο σημείο το 1Χ & Under 3.5 (1.71) στο Τσέλσι – Μίλαν. Τρίτο παιχνίδι με τον Πότερ στον πάγκο για τους “μπλε”, παραμένουν δύσκολοι στο γκολ, δεν αναμένεται αλόγιστο ρίσκο σήμερα απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, παρότι είναι ουραγοί στον όμιλο μετά από δύο παιχνίδια. Με αμυντικούς προσανατολισμούς περιμένουμε να παρατάξει την ομάδα του ο Πιόλι, της Μίλαν της κάνει το “Χ”, θα φυλάξει τα νώτα του για να μην εκτεθεί σε έναν γρήγορο ρυθμό. Πήγε και με απουσίες στο Λονδίνο, αυτή του Ερναντές είναι καταλυτική, αφού ο Γάλλος αριστερός μπακ συμβάλλει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Δίχως αυτόν χάνει σε δημιουργία και συνάμα γίνεται πιο συμπαγής πίσω η Μίλαν. Το παραπάνω combo καλύπτει πολλά πιθανά σενάρια.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το 1 & Under 4.5 (1.68) στο Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα. Θα πρόκειται για μεγάλο κάζο αν η Γιουβέντους δεν κερδίσει ούτε τους Ισραηλινούς απόψε. Οκ, δεν είναι καλά η ομάδα του Αλέγκρι, αλλά η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες παραμένει μεγάλη, η Μακάμπι έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι απέχει από το ανώτατο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Προβλέπουμε “επαγγελματική” των μπιανκονέρι, παρόμοια αυτής της Κυριακής.

Η “μπόμπα”

Ποντάρισμα ρίσκου απόψε θα κάνουμε στη Μαδρίτη, βασιζόμενοι στις αμυντικές αρρυθμίες της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η Ρεάλ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια της για τη La Liga, ήταν τυχερή που δεν παραβιάστηκε η εστία της στα δύο πρώτα ματς του ομίλου. Και η Σέλτικ στην Γλασκώβη και η Λειψία στη Μαδρίτη της έκαναν φάσεις, αμφότερες νωρίς στο παιχνίδι. Παρόμοιο και το σκηνικό της Κυριακής, η Οσασούνα θα μπορούσε να προηγείται 0-2 στο Μπερναμπέου, πριν ισοφαρίσει. Η Σαχτάρ εκπλήσσει θετικά με την παρουσία της στον όμιλο και τους τέσσερις πόντους που έχει συγκεντρώσει. Με άγνοια κινδύνου θα παραταχθεί και στη Μαδρίτη απόψε, έχει την ταχύτητα μπροστά, με βασικό εκφραστή τον εξτρέμ Μούντρικ, να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες των Μαδριλένων. Ένα γκολ το έχουν οι Ουκρανοί, θα ρισκάρουμε ότι θα το βρουν πρώτοι και στην συνέχεια θα γίνει το λογικό, να επικρατήσει το μεγάλο φαβορί. Σε απόδοση 6.30 να νικήσει η Ρεάλ με ανατροπή στο σκορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Λειψία – Σέλτικ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.20)

Παρολί

19:45 | Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.82)

22:00 | Τσέλσι – Μίλαν  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.71)

22:00 | Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.68)

“Μπόμπα”

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ  ➡ Ρεάλ με ανατροπή στο σκορ (απόδοση 6.30)

Σκόρερ

22:00 | Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν  ➡ Μέσι Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.40)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ