«Ματ» στο ΟΑΚΑ με… «Βασίλισσα»

«Ματ» στο ΟΑΚΑ με… «Βασίλισσα»

Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα...

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ, που από σήμερα πιάνουν… θέση, καθώς αρχίζει μια ωραία, θέλουμε να πιστεύουμε, γιορτή του αθλήματος, σε συλλογικό επίπεδο. Η καλύτερη μετά το ΝΒΑ, η αλήθεια είναι.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα βαθιά στη φετινή Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος τη «Βασίλισσα της Ευρώπης» και σ’ αυτό το ματς πάμε στοίχημα ότι θα πέσουν τα περισσότερα βλέμματα.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Νέα ομάδα οι «πράσινοι», με νέο προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που μετά τη Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα, ελπίζουν πως θα κάνουν «ματ» ακόμη και στους πιο… απαισιόδοξους φίλους του, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το πλευρό τους.

Και πώς να είναι, όταν είναι δεδομένος ο προβληματισμός που σκόρπισαν οι πρώτες εμφανίσεις στο Super Cup, ιδίως με τον Ολυμπιακό. Η απουσία του Νέιτ Ουόλτερς, που δεν παίζει και σήμερα, πολύ σημαντική για αυτή την κακή οργανωτική εικόνα του ΠΑΟ μέχρι στιγμής.

Μέτριος μέχρι στιγμής κι ο Παπαγιάννης, έξω απ’ τα νερά τους οι Πονίτκα και Γκριγκόνις, μέχρι στιγμής, ορατές οι απουσίες Νέντοβιτς και Παπαπέτρου μέχρι στιγμής «μπροστά», αλλά σήμερα είναι πρεμιέρα και όλα μπορούν να συμβούν.

Η Ρεάλ χωρίς τον Πάμπλο Λάσο είναι και πάλι… σούπερ. Χωρίς και αρκετούς παίκτες (Ρούντι, Χάνγκα, Ράντολφ, Αλοσέν, Γουίλιαμς-Γκος) παραμένει πολύ δυνατή, έρχεται με 2-0 από την Ισπανία, έναν τίτλο ήδη (SuperCopa με νίκη επί της Μπάρτσα) και καλή ψυχολογία.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Οι τολμηροί μπορούν να κοιτάξουν το double double του Ταβάρεζ, ενώ η Ρέαλ με ορατό το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟ μπορεί να μας φέρει το 2 και under 157,5 σε απόδοση 2,65 στη Stoiximan.

21:00 Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης | 2 και Under 157,7 (2,65@Stoiximan)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ