Μια ευκαιρία στη Βαρκελώνη!

Μια ευκαιρία στη Βαρκελώνη!

Είναι, άλλωστε, από τους αγώνες που πάμε στοίχημα πως θα καθηλώσουν τους ακραιφνής μπασκετικούς που θα προτιμήσουν να εφαρμόσουν το ρητό «πίτσα, μπύρα, καναπέ» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, παρά να το… ρίξουν έξω, μια που είναι Παρασκευή!

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Χθες η Ρεάλ μας δικαίωσε, με το διπλό και το over μέσα στο ΟΑΚΑ επί του καλού ΠΑΟ, οπότε ας ελπίσουμε ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στη σπουδαία αναμέτρηση στη Βαρκελώνη ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στον Ολυμπιακό.

Είναι, άλλωστε, από τους αγώνες που πάμε στοίχημα πως θα καθηλώσουν τους ακραιφνής μπασκετικούς που θα προτιμήσουν να εφαρμόσουν το ρητό “πίτσα, μπύρα, καναπέ” για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, παρά να το… ρίξουν έξω, μια που είναι Παρασκευή!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός/Ολυμπιακός +5,5

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Όσον αφορά στον αγώνα το αγωνιστικό πλεονέκτημα που ίσως να έχει τώρα ο Ολυμπιακός, που όμως έπαιξε με πιο αδύναμες ομάδες για να κριθεί, το ισοσκελίζει η “δίψα” της Μπαρτσελόνα για μια “καλή” νίκη μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ήττα από τη Ρεάλ για το SuperCopa, ήττα από τη Γκραν Κανάρια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά νίκη, καλή νίκη, μέσα στην έδρα της Μπασκόνια. Εκεί φαίνεται να άρχισε να βγάζουν αντίδραση οι “μπλαουγκράνα”, μια που έχαναν με 12 πόντους στο ημίχρονο.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι top class ομάδα στην Ευρωλίγκα και πως ο Ολυμπιακός δε θα έχει δύσκολο έργο. Οι Καταλανοί έχουν προβάδισμα, όμως πιστεύουμε ότι “κάτι” συμβαίνει εσωτερικά και πως το στιβαρό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να βρει λύσεις κόντρα στο ισχυρό κίνητρο των γηπεδούχων.

Γι’ αυτό πάμε στο χάντικαπ υπέρ του Ολυμπιακού στο +5.5 με απόδοση 1,90 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ δε πρέπει να ξεχάσουμε την περίπτωση να πάρει κιόλας τη νίκη (απόδοση 3.08) και το “Ολυμπιακός και Under 156,5” (5,40).

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός | Ολυμπιακός +5,5 (1,90@stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός/Ολυμπιακός +5,5
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ