Αξιόπιστη εντός έδρας η Σπόρτινγκ

Αξιόπιστη εντός έδρας η Σπόρτινγκ

Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Γράφει ο Αριστοτέλης Σαββίδης

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Οι μεσοβδόμαδες ημέρες είναι αφιερωμένες σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ, χθες είχαμε πέντε ισοπαλίες σε οκτώ ματς, η ημέρα δεν ήταν καλή. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα απόψε. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στο betshop app.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ / 1 @ 2.30

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάμε απ’ την αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Μασσαλία την περασμένη εβδομάδα, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνεται εν πολλοίς εξαιτίας και της καταστροφικής εμφάνισης του γκολκίπερ Αδάν. Ο τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ “προσέφερε” το 1-1 στον Σάντσες και έκανε τρομερή γκέλα στο 23’, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και μοιραία ήρθε το 4-1.

Έβγαλε αντίδραση η Σπόρτινγκ με το εκτός έδρας 2-1 επί της Σάντα Κλάρα το Σάββατο, σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις μετά το “στραπάτσο” της Γαλλίας. Με έξι πόντους στον όμιλο, έχει τη δυνατότητα να κάνει άλμα πρόκρισης. Υποδέχεται τη Μαρσέιγ, που μετρά τρεις πόντους, αυτούς που πήρε την περασμένη εβδομάδα, είχε ξεκινήσει με 2/2 ήττες.

Το Σάββατο υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας 1-2 απ’ την Αζαξιό, σε ματς που δεν κατάλαβε καν πως έχασε, δέχτηκε δύο γκολ απ’ το πουθενά. Εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν τα πηγαίνει καλά, σπάνια παίρνει αποτέλεσμα, έρχεται από εννέα σερί ήττες εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σπόρτινγκ παίζει στην έδρα της, εκεί είναι αποτελεσματική και ιδιαίτερα παραγωγική, φέτος μετρά 4/5 νίκες με επιμέρους σκορ 12-2! Η Μαρσέιγ έρχεται από μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έδειξε προβληματικά σημάδια στην ήττα απ’ την Αζαξιό, εκτός έδρας στην Ευρώπη έχει πολύ κακά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.30.

Συνεχίζουμε με το ματς Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, όμως οι Άγγλοι ήταν ανώτεροι και άξιζαν τη νίκη. Είχαν περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, απειλήθηκαν λίγο απ’ την Άιντραχτ, που φάνηκε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία.

Οι Λονδρέζοι συνέχισαν με το εκτός έδρας 1-0 επί της Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Άιντραχτ διασύρθηκε εκτός έδρας 3-0 απ’ την Μπόχουμ. Η ομάδα του Γκλάσνερ έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος, είχε έλλειψη συνοχής και το “πλήρωσε” με ήττα από μια ομάδα που δεν είχε νίκη μέχρι στιγμής.

Η Τότεναμ έρχεται από νίκη, παίζει εντός έδρας, εκεί μετρά φέτος μόνο νίκες και συνήθως σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι υπολογίσιμη στην Ευρώπη, πήρε μεγάλη νίκη στη Μασσαλία (1-0 επί της Μαρσέιγ), θεωρούμε ότι μπορεί να σκοράρει. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ (2.30 @ betshop)

22.00 Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης G/G (1.78 @ betshop)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ