Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου οι μάχες για την στήλη θα αρχίσουν νωρίς και ελπίζω ότι το μενού θα έχει αρκετά γκολ…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου, από το Αζερμπαϊτζάν και το Μπακού. Ακόμα δεν έχω δει την πόλη, μιας και φτάσαμε με τους συναδέλφους ξημερώματα, οπότε δεν πρόκειται να κάνω τον Ευτύχη Μπλέτσα! Αλλά και να είχα προλάβει να την εξερευνήσω, η στήλη δεν προσφέρεται για ταξίδι στις γεύσεις, στις εικόνες και στον τρόπο ζωής των Αζέρων…

Λόγω του ταξιδιού δεν έχω εικόνα για τα χθεσινά παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν διεξαχθεί οκτώ ματς Τσάμπιονς Λιγκ και να μην έχει εμφανιστεί ένα over 2,5!

Για να γίνω… θείος, χάλασε ο κόσμος και στην δική μας περίπτωση, η διοργάνωση. Μα ούτε ένα over. Ντροπή. Ελπίζω να κάνω λάθος και να πληρώθηκε κόσμος και κοσμάκης, αλλά δε το νομίζω. Και η στήλη δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το χθεσινό μακελειό. Πέρασε μόνο το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 της Σάλτσμπουργκ και μας την έκαναν η Σέλτικ και η Μίλαν, οι οποίες δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ.

Για τους Ιταλούς, ήταν δύσκολο να βρουν δίχτυα, όταν στο 18’ έμειναν με 10 παίκτες. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου οι μάχες για την στήλη θα αρχίσουν νωρίς και ελπίζω ότι το μενού θα έχει αρκετά γκολ…

Νάπολι – Άγιαξ προγνωστικά

Το τρένο της Νάπολι δεν σταματά πουθενά και σήμερα ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, οπότε ο στόχος τους δεν είναι και δύσκολος.

Σίγουρα πάντως, οι ολλανδοί θα προσπαθήσουν αφενός να δείξουν καλύτερο πρόσωπο και να αφετέρου, εάν μπορέσουν να πάρουν και εκδίκηση για την ταπεινωτική ήττα με 6-1, την περασμένη εβδομάδα από τη Νάπολι.

Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,75

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ προγνωστικά

Αν κάποιος έλεγε, ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του ομίλου, η Μπριζ θα είχε το απόλυτο με εννέα βαθμούς και Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Λεβερκούζεν θα βρισκόντουσαν στους τρεις, δεν θα το πίστευε, ούτε ο ίδιος.

Σήμερα ωστόσο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τους Βέλγους να γνωρίσουν την 1η τους ήττα. Η Ατλέτικο, φυσικά και μπορεί να εκμεταλλευθεί την έδρα της και επειδή ο «άσος» είναι μικρός σε απόδοση (αν και με την εικόνα της Μπριζ, θα έπρεπε να ήταν λίγο μεγαλύτερος) θα κάνω παιχνίδι και με τα γκολ και θα προσθέσω το over 1,5.

➡️ Καθημερινά τα προγνωστικά του Ηρακλή Αντύπα και στο stoiximan app

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ προγνωστικά

Στο ματς της περασμένης εβδομάδας, η Ρέιντζερς δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να μας πληρώσει. Είχε στο 85’ διπλή ευκαιρία για να βρει δίχτυα στο Άνφιλντ, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Το goal/goal θα το κυνηγήσω και σήμερα. Η Λίβερπουλ είναι φαβορί, έστω και αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Προέρχεται με ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ και ελπίζω το σημερινό ματς να έχει την ίδια εικόνα, γιατί θα προσθέσω και το over 2,5.

Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος, αρκετά καλή, αφού μιλάμε για 2,10.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ