Πάνω στην Κάραμπαγκ

Πάνω στην Κάραμπαγκ

Το ματς του Ολυμπιακού και της Καραμπάγκ σε πρώτο πλάνο...

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Να κοντράρεις την Μπαρτσελόνα και να δικαιώνεσαι αλλά το ματς από το 82ο λεπτό και μετά να γίνεται ροντέο και το σκορ να φτάνει στα ύψη. Να περιμένεις τον άσο της Ατλέτικο και να αποκρούει ο Μινιολέ με το πρόσωπο σουτ του Μοράτα στα 2 μέτρα.

Ναι, γίνονται και αυτά στο στοίχημα, οπότε είμαστε όλοι μας συμβιβασμένοι με το τι μπορεί να συμβεί. Όπως αντίστοιχα τέτοια μπορούν να συμβούν και υπέρ μας σε κάποιο άλλο ποντάρισμα, οπότε μην τρελαινόμαστε. Όλα στο παιχνίδι είναι.

Σήμερα είναι η 4η αγωνιστική του… μαραθωνίου σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Πάρα πολλά τα παιχνίδια και θα πάω με ένα συνετό ποντάρισμα στα προγνωστικά.

Μπέτις – Ρόμα Προγνωστικά

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα στην πρώτη αναμέτρηση να δω διπλό της Μπέτις. Όχι γιατί δεν την έχω ικανή σαν ομάδα. Ικανότατη είναι. Απλά είχα ικανή και την Ρόμα να αποφύγει την εντός έδρας ήττα. Τώρα οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Η πρώτη θέση απαιτεί διπλό στην Ισπανία, άρα και μια διαφορετική προσέγγιση της αναμέτρησης. Δεν λέω ότι η Ρόμα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει φουλ επίθεση.

Όμως σίγουρα στο μυαλό της θα έχει περισσότερο το διπλό, παρά την αυτοσυντήρηση και την αποφυγή της ήττας. Η Μπέτις προέρχεται από μια άνοστη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και θα δούμε πάλι σήμερα αρκετές αλλαγές στην 11άδα της. Βέβαια έχει λύσεις και καλές μονάδες για να καλύψει το οποιοδήποτε κενό.

Είναι μια αναμέτρηση που θα έχει πάλι γκολ και από τις δύο ομάδες. Το 1-1 είναι πολύ πιθανό και βολεύει φυσικά τους μπέτικος.

Κάραμπαγκ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Παρακολουθώ την Κάραμπαγκ από το καλοκαίρι και τα προκριματικά παιχνίδια που έδινε. Η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα περασμένα χρόνια, όπου έπαιζε αμυντικά και προσπαθούσε να οδηγήσει τις αναμετρήσεις στη δύναμη. Πλέον έχει το υλικό για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ο Γκουρμπάνοφ το αξιοποιεί.

Ο Ολυμπιακός είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Με έναν προπονητή ικανό μεν, ο οποίος όμως τώρα μαθαίνει την ομάδα. Φαίνεται αυτό και μέσα από τα 90λεπτα της ομάδας του Ισπανού προπονητή. Πολλές αλλαγές από ματς σε ματς και σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση μέσα σε μια δύσκολη έδρα με αρκετά προβλήματα.

Δεν ξέρω αν θα κατεβάσει την ομάδα με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα στο σημερινό Καραμπάκ – Ολυμπιακός. Μικρή σημασία έχει αυτό. Η Κάραμπαγκ είναι ικανή να τρέξει αρκετά και να δημιουργήσει ρήγματα με τις κάθετες μεταβιβάσεις. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ρισκάρει κάποια στιγμή και αυτό θα το πληρώσει. Ο άσος συνδυαστικά με το Over 1,5 προσφέρει ένα πολύ καλό ποντάρισμα.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ