Άρης: Κομβικό το ματς με Ιωνικό, έτσι σκέφτεται να παίξει ο Πάρντιου

Άρης: Κομβικό το ματς με Ιωνικό, έτσι σκέφτεται να παίξει ο Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, ενόψει του σαββατιάτικου (15/10) αγώνα με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οριακό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) για τον Άρη, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Βόλο και ΑΕΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους, καθώς αν θέλουν να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για απώλειες.

Ο Άλαν Πάρντιου είναι και αυτός προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του και αναμένεται να προσχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ουκ ολίγες οι δοκιμές που έχει κάνει ο Άγγλος τεχνικός στις προηγούμενες μέρες, ενώ φαίνεται οτι ήρθε η στιγμή για την πρώτη παρουσία του Ετέμπο με τη φανέλα του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα, ώρα μηδέν: Οι λόγοι της νέας ταπείνωσης και η πικρή αλήθεια με τις «σημαίες»… (pics, vids)

Τα καλά δείγματα γραφής του Νιγηριανού μέσου στις προπονήσεις αλλά και η όρεξη που δείχνει για να ενσωματωθεί στην ομάδα, φαίνεται οτι θα του ανοίξουν τα πλάνα για το βασικό σχήμα. Μαζί, βέβαια και με την ανάγκη που δημιουργεί η άσχημη εικόνα στα χαφ, ειδικά στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία του Ετέμπο, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Όχι, όμως, μόνο για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ιωνικό, αλλά και γενικότερα για την πορεία του Άρη μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα έχει δικαίωμα να κάνει ξανά μεταγραφές.

Ο Νιγηριανός αναμένεται, λοιπόν, να πάρει τη θέση του Ματέο Γκαρσία στο βασικό σχήμα, με το σύστημα να αλλάζει πιθανότατα και πάλι απο 4-3-3 (το οποίο δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ) σε 4-2-3-1, με τον Ετέμπο να είναι ο παρτενέρ του Νταμπό.

Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Πάλμα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα είχε μείνει στον πάγκο στο τελευταίο ματς και όπως όλα δείχνουν θα πάρει και πάλι θέση στις πρώτες επιλογές του Πάρντιου.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι οτι θα πάρει τη θέση του Ιτούρμπε, στα άκρα της μεσαίας γραμμής, καθώς αν και δοκιμάστηκε και στην κορυφή της επίθεσης, το πιθανότερο είναι ότι ο τεχνικός των κιτρίνομαυρων θα διατηρήσει τον Γκρέι στο βασικό σχήμα.

Ακόμα, ο Οντουμπάζιο διεκδικεί και αυτός θέση στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον Εμπακατά να μένει στον πάγκο. Αντίθετα, ο Ενκουλού θα παραμείνει στο βασικό σχήμα και θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ