Με κίνητρο και over 2,5

Με κίνητρο και over 2,5

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερανς

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Καλή ήταν η χθεσινή μέρα για τους φίλους του στοιχήματος, αρκεί φυσικά να μην περίμενε ένα γκολ της Σπόρτινγκ, η νίκη της Ατλέτικο. Δυστυχώς η στήλη έπεσε πάνω στους Ισπανούς και δεν είχε το απόλυτο στα προγνωστικά.

Δύο στα τρία ήταν ο απολογισμός, αφού η Ατλέτικο έμεινε στοπ 0-0 με την Μπριζ, η οποία σε όμιλο με Πόρτο, Λεβερκούζεν και Σάλτσμπουργκ εξασφάλισε πρόκριση από την 4η αγωνιστική. Εκπληκτικό…

Τα άλλα δύο συνδυαστικά, στα οποία θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ, πέρασαν για πλάκα. Αναφέρομαι φυσικά στη Νάπολι και  την Λίβερπουλ.

Σήμερα το μενού έχει Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερανς και εκεί θα πορευθεί η στήλη. Συγκεκριμένα θα ποντάρει σε ομάδες που έχουν κίνητρο και ελπίζω να σταθούν στο ύψος τους…

Σάμροκ Ρόβερς – Μόλντε προγνωστικα

Καίγεται για τη νίκη η Μόλντε. Οι Νορβηγοί που στο πρωτάθλημα Νορβηγίας έχουν κάνει πλάκα, ισοβαθμούν με τη Γάνδη στην 2η θέση της βαθμολογίας και απέχουν τρεις πόντους από την πρωτοπόρο, του ομίλου Τζουργκάρντεν. Οι δύο άλλες ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση παίζουν μεταξύ τους, οπότε η Μόλντε εάν κερδίσει σήμερα θα διατηρηθεί σε θέση πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι ναι μεν έχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά από την άλλη δεν διαθέτουν ομάδα που να μπορεί να πετύχει το θαύμα. Θα πάρω το «διπλό» και θα προσθέσω και το over 1,5, για να γίνει το 1,65, 1,98…

Λάτσιο – Στουρμ Γκρατς προγνωστικά

Εντυπωσιακή ήταν η Λάτσιο, στο τελευταίο της παιχνίδι, εκτός έδρας με την Φιορεντίνα. Βρήκε χώρους και πήρε εύκολα τη νίκη. Σήμερα στο παιχνίδι Λάτσιο – Στουρμ Γκρατς το αποτέλεσμα του αγώνα είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Άλλωστε μιλάμε, για έναν όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες (Φέγενορντ και Μίντιλαντ οι άλλες δύο), ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς!

Το ματς στην Αυστρία, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, κάτι που δεν γίνεται συχνά στα παιχνίδια των Ιταλών. Μετρούν τρία σερί 4-0 στο πρωτάθλημα (!), ενώ στην Ευρώπη κέρδισαν με 4-2 τη Φέγενορντ και ηττήθηκαν με 5-1 από τη Μίντιλαντ.

Θα πάρω τον «άσο» και ευελπιστώ η Λάτσιο να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, γιατί θα προσθέσω και το over 2,5. Το συνδυαστικός στοίχημα έχει απόδοση 1,98.

Λουντογκόρετς – Ελσίνκι προγνωστικά

Πάση θυσία τη νίκη θέλει η Λουντογκόρετς, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για κατάκτηση της 2ης θέσης και να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι Βούλγαροι έχουν μαζέψει τέσσερις βαθμούς, πέντε λιγότερους από την εντυπωσιακή Μπέτις και έναν περισσότερο από τη Ρόμα, η οποία δεν δείχνει καλό πρόσωπο.

Η Ελσίνκι έχει έναν βαθμό, αυτό με την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς και δεν μπορεί, ουσιαστικά, να ελπίζει σε κάτι. Επειδή σήμερα η Μπέτις υποδέχεται τη Ρόμα, η Λουντογκόρετς αν κερδίσει την Ελσίνκι, υπάρχει η πιθανότητα να ξεφύγει από τη Ρόμα τέσσερις βαθμούς…

Θα προσθέσω και εδώ το over 1,5 για να φτιάξω μεγαλύτερη απόδοση (1,88).

Ουνιόν Βερολίνου – Μάλμε προγνωστικά

Έστω και δύσκολα, η Ουνιόν πέρασε νικηφόρα από τη Σουηδία και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση. Για να τις αυξήσει, πρέπει να κερδίσει και πάλι Σουηδούς, αυτή την φορά στο Βερολίνο.

Κάλλιστα μπορεί να τα καταφέρει και στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα παίξει «τελικό» με την Μπράγκα, επίσης στη Γερμανία.

Η Μάλμε δύσκολα θα μπορέσει να κάνει ζημιά και λογικά θα ηττηθεί. Θα πάρω ρίσκο, γιατί θα προσθέσω και το over 2,5, για να φτάσει η απόδοση στο 1,98.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ