«Για αυτό ο Λουιζάο θέλει Ολυμπιακό» (vids)

«Για αυτό ο Λουιζάο θέλει Ολυμπιακό» (vids)

Στη Βραζιλία επιμένουν για την αποχώρηση του Λουιζάο από τη Σάο Πάολο, ενώ ο ίδιος φέρεται να βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Λουιζάο τις τελευταίες μέρες «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τα βραζιλιανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 20χρονο στόπερ.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, τα δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ «πέφτουν» βροχή για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε ένα από αυτά λοιπόν, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος της «Grupo Jovem Pan», Γκαμπριέλ Σα, εξηγεί τους λόγους που ο Λουιζάο βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Σα αναφέρει ότι ο 20χρονος στόπερ θα ήθελε να μεταγραφεί στο λιμάνι τον χειμώνα λόγω των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του και λέγεται ότι δεν θέλει να ανανεώσει, ενώ και η Γουέστ Χαμ που έχει ακουστεί για τον παίκτη φαίνεται να μην «ψήνεται» για την απόκτησή του.

Ο Λουιζάο βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μίτσελ και στη χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν αποκλείουν σύντομα επίσημη κρούση προς την Σάο Πάολο, ειδικά από τη στιγμή που δεν ανανεώνει, αλλά και που θέλει να αγωνιστεί μαζί με τους δυο σπουδαίους Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία: «Ο Λουιζάο θα λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο Λουϊζάο θεωρεί σημαντική την μετακίνηση αυτή, καθώς θα μπορεί να μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους έμπειρους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός από την ελληνική ομάδα, τον Λουιζάο παρακολουθούν και σύλλογοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ