Τετράδα με φαβορί και γκολ…

Τετράδα με φαβορί και γκολ…

Πανέμορφη ήταν η Παρασκευή, ευελπιστώ το ίδιο όμορφο να είναι και το Σάββατο.  Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ο λόγος για τον οποίο το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας είναι αγαπημένο για στοιχημα προγνωστικα. Εξαιρετική ήταν η χθεσινή βραδιά για την στήλη, μιας και πέρασε η τετράδα που σας πρότεινε, με συνολική απόδοση 11,4!

Το μενού περιλάμβανε τρία παιχνίδια από τις… μικρές τουλίπες και ένα από την Μπουντεσλίγκα. Στη Γερμανία, το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Στουτγάρδη ήρθε από το ημίχρονο. Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, ήρθε εύκολα το over 2,5 στην αναμέτρηση της Ντεν Μπος με τη Ντε Γκράαφσααπ, ενώ το δώρο του κουπονιού, αποδείχθηκε ο «άσος» της Μάαστριχτ σε απόδοση 1,98. Κέρδισε με 4-0 τα Χέλμοντ.

Το ματς που μας δυσκόλεψε λίγο περισσότερο, ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στη Βίλεμ και την Χέρακλες. Θέλαμε να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι και να μπουν στο ματς, τουλάχιστον δύο γκολ. Η Βίλεμ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η Χέρακλες αντέδρασε και γύρισε το ματς. Όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά κέρδισε κιόλας στο 90’.

Πανέμορφη ήταν η Παρασκευή, ευελπιστώ το ίδιο όμορφο να είναι και το Σάββατο.  Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Αταλάντα – Νάπολι προγνωστικά

Ματσάρα το Αταλάντα – Νάπολι, που όποιος έχει χρόνο ας καθίσει να το δει. Η εντυπωσιακή φέτος Νάπολι, δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, αφού πηγαίνει στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Είναι ντέρμπι κορυφής και φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά. Ειδικά, αν η Νάπολι καταφέρει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί με τις νίκες.

Ειλικρινά θέλω να τα καταφέρει η ομάδα του Σπαλέτι, μιας και είναι η μοναδική ομάδα που υποστηρίζω εκτός Ελλάδας. Θα ποντάρω στο Χ2, σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,72. Θα το κάνω, αφενός λόγω της ποιότητας των φιλοξενούμενων και αφετέρου γιατί η Αταλάντα στην έδρα της, σε έξι ματς έχει κερδίσει τα τρία. Έχει δύο ισοπαλίες με 1-1 και μια ήττα από τη Λάτσιο με 2-0…

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα προγνωστικά

Ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο παρουσιάζεται φέτος ο ΠΑΟΚ και μάλιστα τις δύο τελευταίες φορές που αγωνίστηκε στην έδρα του, δεν κέρδισε. Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης, αποφεύγοντας μάλιστα στο τέλος την ήττα.

Σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΣ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι Ηπειρώτες, προέρχονται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, μιας και στάθηκαν όρθιοι στη Νίκαια και πήρα τη νίκη με ανατροπή, κόντρα στον Αστέρα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί, θα τους τιμήσω και θα προσθέσω και το over 1,5, για να φτάσει η απόδοση στο 1,78.

Μίλαν – Σπέτσια προγνωστικά

Δε μπορεί να γίνει σύγκριση των δύο ομάδων. Η Μίλαν στοχεύει στο πρωτάθλημα και η Σπέτσια στην παραμονή. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί της Σάλτσμπουργκ, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι αυτονόητο, ότι τον «άσο» τον συναντάμε σε μικρές αποδόσεις, αλλά αν προσθέσουμε και το over 2,5 θα φτάσει στο 1,70. Κάτι που δεν το λες και απίθανό, εάν δούμε τα τελευταία πέντε ματς της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις. Και στα πέντε σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ…

➡️ Βρες κάθε μέρα τα προγνωστικά του Ηρακλή Αντύπα και στη bwin gr

Εξέλσιορ – Χέρενφεν προγνωστικά

Κοιτώντας τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, οδηγούμαστε σε ένα και μοναδικό ποντάρισμα. Στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος, 1,85, την οποία δεν της λες και άσχημη.

Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε σερί goal/goal και τα τέσσερα συνδυάστηκαν και με over 2,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί goal/goal, με τα τρία να είναι και over 2,5. Μακάρι τα παιδιά να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ: Χ2 & over 1,5 (1,72)

21:00 ΠΑΟΚ– ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1 & over 1,5 (1,78)

21:45 ΜΙΛΑΝ – ΣΠΕΤΣΙΑ: 1 & over 2,5 (1,70)

22:00 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ: over 2,5 & g/g (1,85)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ