Ταξιδεύει με 600 οπαδούς παρέα!

Ταξιδεύει με 600 οπαδούς παρέα!

Σήμερα διεξάγεται στην Αγγλία ο πρώτος γύρος του κυπέλλου, στον οποίο μπαίνουν και οι ομάδες των δύο μικρότερων κατηγοριών

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Η Χάποελ Μπέερ Σεβά έκανε το καθήκον της και επιβεβαίωσε την επιλογή μου, παρόλο που «στράβωσε» νωρίς γι’ αυτήν το άλλο παιχνίδι στην Πολωνία και αποκλείστηκε τελικά από τη συνέχεια του θεσμού. Πάμε να δούμε τι κρατάω από την σημερινή μέρα.

Μπάροου – Μάνσφιλντ 1@2,65

Σήμερα διεξάγεται στην Αγγλία ο πρώτος γύρος του κυπέλλου, στον οποίο μπαίνουν και οι ομάδες των δύο μικρότερων κατηγοριών. Από εκεί έχω διαλέξει κάτι σημεία, όπως και από τις μικρές κατηγορίες της Σκοτίας.

Μπάροου – Μάνσφιλντ Προγνωστικά

Η Μπάροου έχασε πριν από λίγο καιρό με 0-1 εντός έδρας από την Μάνσφιλντ για το πρωτάθλημα, αλλά από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες, ενώ έχουν κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό τους. Από την άλλη μεριά η Μάνσφιλντ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα εκτός έδρας, με πέντε ήττες και τέσσερις νίκες σε εννιά παιχνίδια. Και δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγώνες γενικώς, με δύο ήττες σε αυτό το διάστημα. Απόψε το τάιμινγκ δείχνει να είναι με τους γηπεδούχους, αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Μπάροου στο 2,65 στην Fonbet.

Μπάξτον – Μέρθιρ Τάουν Προγνωστικά

Δύο από τις ερασιτεχνικές ομάδες που έχουν φτάσει στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, με την Μέρθιρ να γράφει ιστορία, αφού είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει τόσο προχωρημένα στον θεσμό! Γι’ αυτό και επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας, καθώς θα έχουν μαζί τους 600 οπαδούς! Η Μπάξτον είναι μόνο μία κατηγορία υψηλότερα από την αντίπαλο της, έχοντας μόνο μία ήττα σε εννιά αγώνες στο γήπεδό της. Αλλά δεν είναι τόσο «καυτό» φαβορί όσο δείχνει το σετ αποδόσεων, πόσο μάλλον όταν η Μέρθιρ έχει τέσσερις σερί νίκες εκτός έδρας, οι δύο για τον θεσμό που αγωνίζεται και σήμερα. Αξίζει η κόντρα του φαβορί, το Χ2 (Δ.Ε) της Μέρθιρ στο 2,20 στην Fonbet.

Κέλτι Χαρτς – Αλόα Προγνωστικά

Η Κέλτι Χαρτς μπορεί να προέρχεται από ήττα, αλλά αυτή ήρθε δύσκολα και από μία εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας. Αλλά στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες, με τέσσερις σερί νίκες στους πιο πρόσφατους, ούσα σε σαφώς ανοδική πορεία. Από την άλλη μεριά, η Αλόα, μπορεί να έχει πετύχει δύο νίκες μακριά από την έδρα της, αλλά αμφότερες ήταν επί των δύο ουραγών του πρωταθλήματος, που έχουν μείνει πολύ μακριά από τις άλλες ομάδες. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Κέλτι Χαρτς στο 2,20 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Μπάροου – Μάνσφιλντ  1 (2,65 @ Fonbet)

17:00 Μπάξτον – Μέρθιρ Τάουν Χ2 (Δ.Ε) (2,20 @ Fonbet)

17:00 Κέλτι Χαρτς – Αλόα  1 (2,20 @ Fonbet)

Κέλτι Χαρτς – Αλόα 1 @2,20
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ