Σπουδαία αναμέτρηση στην Ιταλία!

Σπουδαία αναμέτρηση στην Ιταλία!

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Σέριε Α, από το οποίο προκύπτει πρόταση που τραβάει τα βλέμματα.

Ένα ακόμη Σάββατο είναι το σημερινό (05/11) που τα προγνωστικα ποδοσφαιρου έχουν ιδιαίτερη αξία. Σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Σέριε Α, από το οποίο προκύπτει πρόταση που τραβάει τα βλέμματα.

*13η αγωνιστική

*Over 3,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκε ισοπαλία στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (Αταλάντα τέσσερις νίκες, Νάπολι δύο): Τον Φεβρουάριο 2021 στο «Diego Armando Maradona» (0-0).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Έμπολι. Σκόραραν οι Χάτεμπουρ (32′) και Λούκμαν (59′). Αστόχησε σε πέναλτι ο Κόοπμαϊνερς στο 42′ για τους φιλοξενούμενους.

Μετά την παρθενική ήττα της στη Σέριε Α από τη Λάτσιο (2-0 εντός), η Αταλάντα δεν δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αλώνοντας την έδρα της Έμπολι (2-0) την προηγούμενη βδομάδα. Είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ κι αστόχησε σε πέναλτι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παράλληλα δεν απειλήθηκε σοβαρά από τους αντιπάλους της.

Στις έξι αγωνιστικές που έδωσαν εντός έδρας οι «μπεργκαμάσκι» έχουν απολογισμό 3-2-1, στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκαν μέχρι δύο γκολ. «Δουλεύουμε με σωστό τρόπο, βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Πριν την έναρξη της σεζόν ήταν δύσκολο να προβλέψουμε πως εμείς και η Νάπολι θα βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις», ειπε ο προπονητής Γκασπερίνι.

Εκτός αποστολής της Αταλάντα ο Μούριελ, αναμένεται να επιστρέψει από το 2023. Ετοιμοπόλεμος ο Σαπάτα, μένει να φανεί αν πάρει φανέλα βασικού. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Λέτσε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΑΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από τη Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 85′, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νούνιες.

Παρά την ήττα (σ.σ. πρώτη φετινή σε όλες τις διοργανώσεις) που γνώρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία (2-0) μεσοβδόμαδα, η Νάπολι κατέκτησε την κορυφή του 1ου ομίλου και παράλληλα την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Σέριε Α οι «παρτενοπέι» προέρχονται από οχτώ σερί νίκες, παραμένουν αήττητοι (10-2-0) έχοντας την καλύτερη επίθεση (30 γκολ) και στην κορυφή της βαθμολογίας (+5 από την Αταλάντα). Μακριά από το «Diego Armando Maradona» έχουν απολογισμό 5-1-0 στην εν λόγω διοργάνωση με διαφορά γκολ 14-5.

«Το Μπέργκαμο θυμίζει το «Anfield». Η Αταλάντα έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ένα εξαιρετικό σύνολο κι έναν μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του MVP Κβαρατσχέλια, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Μεσοβδόμαδα ο Γεωργιανός έπεσε θύμα ληστείας, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ένας εκ των Έλμας ή Πολιτάνο. Την Τρίτη υποδέχεται την Έμπολι.

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πλήγμα αποτελεί για τη Νάπολι η απουσία του Κβαρατσχέλια ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, περιμένουμε να μπει δυνατά στο Μπέργκαμο από το ξεκίνημα. Θα στηρίξουμε την πρωτοπόρο και θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.33.

Βρείτε την ανάλυση του παιχνιδιού, καθώς και όλων των σημερινών ματς εδώ:

https://www.betarades.gr/atalanta-napoli/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ