Ποντάρισμα με αξία από τη Βραζιλία

Ποντάρισμα με αξία από τη Βραζιλία

Ένα προγνωστικό με ενδιαφέρον έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Βραζιλίας

Οι επιλογές για ποντάρισμα στις εταιριες στοιχηματος και αυτό το Σάββατο (05/11) είναι πολλές. Ένα προγνωστικό με ενδιαφέρον έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

36η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ 0-0

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Αμέρικα Μινέιρο, για το πρωτάθλημα. Έχασε πέναλτι στο 20′ με τον Άλαν Πάτρικ, για να δεχθεί το μοναδικό τέρμα στο 76ο λεπτό.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη και πάλι η Ιντερνασιονάλ, μετά από 13 παιχνίδια, στα οποία και μετρούσε επτά οκτώ και πέντε ισοπαλίες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Μάνο Μενέσες φιλοξενήθηκε από την Αμέρικα Μινέιρο, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0.

Αρκετά άτυχη για να μείνει με άδεια χέρια από το παιχνίδι αυτό, καθώς είχε αρκετές φάσεις με πιο χαρακτηριστική το χαμένο πέναλτι του Άλαν Πάτρικ στα μέσα του ημιχρόνου. Στη συνέχεια όμως είχε και δοκάρι σε μια από τις προσπάθειες της. Σπατάλησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και το «πλήρωσε» προς το φινάλε.

Βρίσκεται έτσι μόνη δεύτερη στην κατάταξη, έχοντας εξασφαλίσει ήδη το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έμεινε αήττητη στα έντεκα πιο πρόσφατα εντός της στη διοργάνωση, έχοντας εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες.

Συνεχίζει το ροτέισον ο κόουτς Μενέσες, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Εντενίλσον. Δεν έχει αναρρώσει πλήρως ο Τάισον από την ίωση που τον ταλαιπωρεί, είναι αμφίβολος απόψε.

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-2 από τη Γκοϊάς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Νταβίντ Τεράνς (πεν. 6′, 29′) και Άλεξ Σαντάνα (13′), για να δεχθεί δις τη μείωση (40′, 51′), για το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε την απώλεια του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ατλέτικο Παραναένσε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι υποδέχθηκε τη Γκοϊάς, της οποίας και επικράτησε με 3-2.

Πραγματοποίησε ένα αρκετά δυναμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και πριν ακόμη συμπληρωθεί μισή ώρα ήταν ήδη μπροστά με τρία τέρματα. Στην πορεία κατέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να κάνει περισσότερο διαχείριση του ματς, δέχθηκε όμως δυο φορές τη μείωση και παρότι βγήκε κάποιο άγχος, απέφυγε πιθανές απώλειες.

Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, μετά και τις ήττες που υπέστη στο πρωτάθλημα κόντρα σε Μπραγκαντίνο (4-2 εκτός) και Παλμέιρας (1-3 εντός), συνεχίζει έτσι την προσπάθεια για να τερματίσει εντός των θέσεων που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-4).

Κανονικά και πάλι στον πάγκο ο «Φελιπάο», έχοντας εκτίσει την τιμωρία του. Εκτός μάχης βρίσκεται τόσο ο τραυματίας Λέο Τσιταντίνι, όσο και ο Άμπνερ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τιμωρία.

Ατλέτικο Παραναένσε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πιο χαλαρή πλέον η Ιντερνασιονάλ, μοναδικός ουσιαστικός στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην τελική κατάταξη. Αυτή που έχει το κίνητρο είναι η Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την έξοδο στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι ομάδες με αρκετή ποιότητα, περιμένουμε να παίξουν επιθετικά και θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε την ανάλυση του αγώνα, μαζί με όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/internasional-atletiko-paranaense/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ