Ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για το αήττητο

Ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για το αήττητο

Η φετινή χρονιά της Ευρωλίγκας έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτα για τον Ολυμπιακό

Η φετινή χρονιά της Ευρωλίγκας έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτα για τον Ολυμπιακό στα προγνωστικα καθώς, δε βρίσκεται μόνο στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας με εξαιρετικές εμφανίσεις (φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας έξι νίκες και δύο μόλις ήττες) αλλά είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στον θεσμό καθώς, στις μέχρι στιγμής τέσσερις εξόδους του στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, στη Μαδρίτη με την Ρεάλ, στη Βιτόρια με την Μπασκόνια και στο Μόναχο με την Μπάγερν, δηλαδή σε τέσσερις πολύ δύσκολες έδρες της Ευρωλίγκας, έχει φύγει με το απόλυτο σε επίπεδο νικών (4 – 0!), γεγονός που του δίνει επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσει το απίστευτο αυτό εκτός έδρας σερί και στην Menora Mivtachim Arena.

Μακάμπι – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως οι δύο μοναδικές ήττες των “ερυθρολεύκων” έγιναν στο γήπεδό τους, ενώ αυτά τα αποτελέσματα και αυτή η θέση στη βαθμολογία έχουν έρθει με 85,3 πόντους στην επίθεση και 77,7 στην άμυνα.

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας, βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες, με ένα ισχυρό 4 – 1 στο γήπεδό της και ένα απογοητευτικό 0 – 3, μέχρι στιγμής, μακριά από το Ισραήλ, ενώ ανεπιτυχή αποτελέσματα είχε και στους τρεις τελευταίους αγώνες της (με Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν).

Σε αυτά τα, μέχρι στιγμής, εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η Μακάμπι έχει αρνητικό πρόσημο σε επίθεση και άμυνα με μέσους όρους στο 82,5, και 85,0 αντίστοιχα.

Το παιχνίδι αυτό, που θα αρχίσει στις εννέα το βράδυ ώρα Ελλάδας, είναι το 36ο μεταξύ δύο από τις πιο ισχυρές και παραδοσιακές ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας, με τον φιλοξενούμενο, απόψε, Ολυμπιακό να βρίσκεται στις 18 νίκες και την γηπεδούχο, απόψε, Μακάμπι στις 17.

Ως προς τα στατιστικά των παικτών των δύο ομάδων, που το βράδυ θα αγωνιστούν χωρίς απουσίες, για την Μακάμπι ο Μπόλντγουιν έχει 16,0 πόντους μέσον όρο και πέντε ασίστ, ο Μπράουν 15,5 πόντους και 6,4 ασίστ, ο Κόλσον 10,4 πόντους και ο Πόιθρες 9,5 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ, που κάνει μία καταπληκτική και φέτος χρονιά, βρίσκεται στους 20,0 πόντους και στα 8,9 ριμπάουντ, ο Σλούκας στους 13,5 πόντους και στις 6,6 ασίστ, ο Λαρεντζάκης στους 8,6 πόντους και ο Φαλ στους 8,1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πόντοι under 163,5 με απόδοση 1,90

Συνολικά εύστοχα τρίποντα under 18,5 με απόδοση 1,72

Συνολικά ριμπάουντ under 69,5 με απόδοση 1,82

Συνολικές ασίστ under 39,5 με απόδοση 1,78

Πόντοι Σλούκας under 14,5 με απόδοση 1,55

Πόντοι Μπόλντγουιν over 14,5 με απόδοση 1,80

Ριμπάουντ Βεζένκοφ under 8,5 με απόδοση 1,70

Ασίστ Μπράουν under 6,5 με απόδοση 1,65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ