Άρης και πολλοί πόντοι γίνεται; Γίνεται…

Άρης και πολλοί πόντοι γίνεται; Γίνεται…

Σήμερα θα πάμε στοίχημα σε έναν αγώνα που δεν μοιάζει και τόσο αμφίρροπος, όπως αυτός του Άρη με την Καρδίτσα.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Το θετικό μας σερί συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τη Βιλερμπάν και να μένει χαμηλά στο σκορ συνολικά το ματς, σε πολύ καλή απόδοση κιόλας. Οι “πράσινοι” συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις, υπερασπίστηκαν την έδρα τους, κέρδισαν εύκολα και μας έδωσαν το 2,65. Έστω και για ένα καλάθι, όπως προχθές με τον Ολυμπιακό, αλλά είπαμε, έτσι είναι το μπασκετικό στοίχημα.

Άρης – Καρδίτσα

Σήμερα θα πάμε στοίχημα σε έναν αγώνα που δεν μοιάζει και τόσο αμφίρροπος, όπως αυτός του Άρη με την Καρδίτσα.

Άρης – Καρδίτσα Προγνωστικά

Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν στην έδρα τους, έχουν ένα καλό σερί, αν όχι νικών, αλλά σίγουρα καλών εμφανίσεων και θα έχουν και αρκετό κόσμο στο γήπεδο τους, το θρυλικό Nick Galis Hall. Mπορεί να έχασαν στην τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση μέσα στο Περιστέρι (92-90 με 38 του Τολιόπουλου), αλλά έχουν (δικαιολογημένα) παράπονα απ’ τη διαιτησία και θα μπορούσαν να κερδίσουν. Άλλωστε είχαν και τρίποντο νίκης με τον Χόρχλερ και το έχασαν.

Είναι μια καλή και μαχητική ομάδα, που βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ, που παίζει στο όριο του φάουλ στην άμυνά της και που μπορεί να της λείπουν σήμερα δύο παίκτες, ο πιο μακροχρόνια απών Τζος Χάγκινς και ο Σαρόντ Πακ, που είναι νεοφερμένος και τραυματίστηκε χθες, στην τελευταία προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά δεν αναμένεται να αλλάξει το αγωνιστικό του προφίλ, αφού όποιος κι αν παίξει, θα δώσει τα πάντα στην άμυνα.

Άρης – Καρδίτσα

Απέναντί σε αυτή την ομάδα, που δεν είναι ανίκητη φυσικά, θα παραταχθεί η νεοφώτιστη Καρδίτσα, που ζει το όνειρό της στην Basket League, και η οποία έχει να επιδείξει νέους Αμερικανούς (κυρίως) στο ρόστερ της κι έναν προπονητή, τον Βαγγέλη Αγγέλου, γνωστό και για τη δική του φιλοσοφία που εδράζεται στην ομαδικότητα και στην άμυνα.

Ο Μποχάιμ και ο Μπέιτμον ηγούνται, οι Έλληνες Γόντικας, Αθηναίου, Γ.Αγραβάνης προσπαθούν να μπολιάσουν την εμπειρία τους, ο απολογισμός είναι μάλλον αναμενόμενος (ήττες από Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Απόλλωνα στην Πάτρα) και σήμερα θα έχουν και δύο απουσίες, του φόργουορντ/σέντερ Γκάμπροβσεκ και του ρούκι Χάντερ.

Παρά τις απουσίες και των δύο ομάδων, θεωρούμε πως θα γίνει ένα πιο ανοικτό παιχνίδι απ’ ότι λέει η φιλοσοφία των δύο ομάδων, παρά τα αντιθέτως αναμενόμενα. Κόντρα στα προγνωστικά, θα πάμε με τον άσο και το over 154,5 σε απόδοση 2,35, που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Άρης – Καρδίτσα | 1 και over 154.5 (2,35@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ