Με την «φρεσκάδα» των Καναδών!

Με την «φρεσκάδα» των Καναδών!

πηγαίνουμε με καλύτερη ψυχολογία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τον 5ο & 6ο όμιλο...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επιτέλους μία καλή μουντιαλική βραδιά! Πληρώθηκε η στήλη μας, πληρώθηκε η πλειοψηφία των στοιχηματζήδων χθες με τη νίκη και το Over 2.5 της Γαλλίας και φυσικά τη νίκη της Αργεντινής με ένα σκορ που κάλυψε το πιο πιθανό εύρος. 2/2 για την στήλη μας και +67.3 μονάδες κέρδους, πηγαίνουμε με καλύτερη ψυχολογία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τον 5ο & 6ο όμιλο.

Καναδάς Χ2 & Over 1.5 @ 2.45

Κροατία – Καναδάς

Οι Κροάτες ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της 1ης αγωνιστικής στο Κατάρ. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για την αγωνιστική τους εικόνα. Άνευρη, δίχως εντάσεις, δίχως ταχύτητα, με μηδενικό ρίσκο στο παιχνίδι της η ομάδα του Ντάλιτς απέναντι στο Μαρόκο, στο τέλος έπαιξε και για το 0-0 σαν μην έχει κουράγιο να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Άφαντος ο Κράμαριτς μπροστά, αγνώριστος ο Πέρισιτς, πολύ λίγα πράγματα από Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, μόνο ο ηγέτης Μόντριτς προσπαθούσε, αλλά δεν έφτανε.

Εν αντιθέσει, ο Καναδάς γοήτευσε στην πρεμιέρα του, ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις το ποδόσφαιρο που έπαιξε το συγκρότημα του Χέρντμαν. Έριξε στα σχοινιά το Βέλγιο από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν βρήκε το καθοριστικό “χτύπημα”. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, ατελείωτα τα τρεξίματα των χαφ της, με τον Εουστάκιο της Πόρτο να κόβει και να ράβει.  Του έλειψε όμως η αποτελεσματικότητα και τα ποιοτικά τελειώματα στις 22 προσπάθειες που έφτιαξε. Μοιραίος ο ποιοτικότερος του συνόλου, ο Ντέιβις της Μπάγερν με το χαμένο του πέναλτι. 0.77 – 2.63 έγραψε η στατιστική στα xGoals υπέρ του Καναδά, όμως μία αδράνεια των στόπερ της έφερε το πολύ πικρό 1-0 από το Βέλγιο.

Χαώδης η διαφορά ενέργειας, ταχυδύναμης των δύο ομάδων στα πρώτα παιχνίδια τους. Η αργή, προβλέψιμη Κροατία της πρεμιέρας θα έχει πολλά προβλήματα απέναντι στην φρεσκάδα, στα τρεξίματα των Καναδών. Κυριάρχησε απέναντι σε εξίσου ποιοτική μεσαία γραμμή η ομάδα του Χέρντμαν πριν λίγες μέρες και με λίγο καλύτερη αποτελεσματικότητα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Επιλογή μας το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.45.

Ισπανία – Γερμανία

Η πρώτη εβδομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλείνει με πραγματικό prime-time κυριακάτικο παιχνίδι στις 21:00. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο Κατάρ για τον 5ο όμιλο, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, αφού οι Γερμανοί είναι στο καναβάτσο μετά την ήττα-ανατροπή από την Ιαπωνία. Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα για την ομάδα του Φλικ, πλήρωσε την τρομερή αναποτελεσματικότητά της. Με 26 τελικές, 7 εντός εστίας, τέσσερις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, δύο δοκάρια και 3.09 xGoals τέλειωσαν το παιχνίδι τα “πάντσερ”, αλλά στο τελικό σφύριγμα έγιναν αουτσάιντερ για την πρόκριση από τον όμιλο! Αντιθέτως οι Ισπανοί έστησαν πάρτι απέναντι στην Κόστα Ρίκα, δεν έδειξαν οίκτο, κυνήγησαν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν για να εξασφαλιστούν και στις ισοβαθμίες.

Ασχέτως αποτελέσματος, αμφότερες έδειξαν ένα πολύ παραγωγικό πρόσωπο στην πρεμιέρα, έφτιαξαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Παραγωγικό παιχνίδι προβλέπουμε και σήμερα, με τους Γερμανούς πιθανώς να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης αν νωρίτερα οι Ιάπωνες επικρατήσουν της Κόστα Ρίκα. Με την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά, αναμενόμενα οι τιμές στις απλές επιλογές των γκολ προσφέρονται χαμηλά. Με το σκεπτικό ότι πιθανώς στο ξεκίνημα του αγώνα αμφότερες θα θελήσουν να “μετρήσουν” τον αντίπαλο, να αντιληφθούν που μπορούν να χτυπήσουν, περιμένουμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Το να σκοράρουν αμφότερες μετά την ανάπαυλα πληρώνει 2.80.

Μορεϊρένσε – Εστρέλα Αμαδόρα

Δεν έχουμε μόνο Μουντιάλ αυτές τις μέρες, οι Πορτογάλοι παίζουν κανονικά, ακόμα και οι “μεγάλοι” δίνουν παιχνίδια για το θεσμό του Λιγκ Καπ. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει σήμερα όμως αφορά δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της Segunda Liga. Η Μορεϊρένσε ξεκίνησε τον όμιλο με διπλό-ανατροπή στην Πεναφιέλ, παραμένοντας πιστή στο σκοράρισμά της. Βρήκε δίχτυα και στα 17 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως θεσμού και σήμερα θέλει να κάνει το 2/2 για να πάει να παίξει ρέστα πρόκρισης με την Μπενφίκα. Είναι η καλύτερη ομάδα της Segunda, πήγε στην διακοπή του πρωταθλήματος στην κορυφή με ρεκόρ 10-2-1 και 31 γκολ ενεργητικό! Στα 6 εντός σκόραρε 17 φορές! Η Εστρέλα πήγε επίσης καλά στην διακοπή, με αήττητο 5 αγώνων (3-2-0) κι έπιασε την 3η θέση. Την περασμένη Κυριακή, για την πρεμιέρα του ομίλου έπαιξε ανοιχτά υποδεχόμενη την Μπενφίκα, στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην ήττα με 2-3. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, έχουν το γκολ, ο θεσμός του Λιγκ Καπ προσφέρεται για πιο “ανέμελο” παιχνίδι, οπότε προβλέπουμε καλό ρυθμό και υψηλό σκορ και σήμερα. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Μουντιάλ

18:00 | Κροατία – Καναδάς  ➡ X2 & Over 1.5 (απόδοση 2.45)

19:00 | Μορεϊρένσε – Εστρέλα Αμαδόρα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.00)

21:00 | Ισπανία – Γερμανία  ➡ Goal/Goal στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 2.80)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ