Καταπονημένο Μαρόκο & ελάχιστο ρίσκο

Καταπονημένο Μαρόκο & ελάχιστο ρίσκο

Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άστοχα τα χθεσινά πονταρίσματα της στήλης μας στο 1ο μέρος των προημιτελικών, ο ταμείο μας έγραψε -70 μονάδες, αφού ο Νεϊμάρ δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 90λεπτο και στο τέλος την έπαθαν οι Βραζιλιάνοι παρά το “μαγικό” γκολ του ηγέτη τους. Στο βραδινό επικό παιχνίδι πιάσαμε το 1Χ στην επιστροφή των Ολλανδών, αλλά χάσαμε το Under 3.5, αφού το ματς άνοιξε περισσότερο απ’ όσο το περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα συμπληρώνεται το παζ των ημιτελικών με δύο ανοιχτές θέσεις, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Πορτογαλία & Under 4.5 @ 1.91

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Μαρόκο – Πορτογαλία

Έγραψαν ιστορία οι Μαροκινοί την Τρίτη, αποκλείοντας τους Ισπανούς στη διαδικασία των πέναλτι έγιναν η 4η αφρικανική χώρα που προκρίνεται στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ρεγκραγκί ο πρώτος αφρικανός προπονητής που τα καταφέρνει! Η ομάδα του παρουσιάστηκε και πάλι εξαιρετικά συμπαγής στο τακτικό κομμάτι με παίκτες “καμικάζι” που έτρεχαν στο όριο για κάθε μπάλα. Συνειδητοποιημένα αμύνθηκαν σε χαμηλά μέτρα (23% κατοχή) και έκλεισαν τους διαδρόμους για τους Ίβηρες, που με εξαίρεση το δοκάρι στο φινάλε της παράτασης δεν είχαν καθαρή ευκαιρία για 120+ λεπτά. Αντιθέτως η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης άνηκε στο Μαρόκο, αλλά ο αντικαταστάτης του Εν-Νεσίρι στην κορυφή της επίθεσης έκανε άψυχο τελείωμα σε τετ α τετ με τον Σιμόν. Αλάνθαστος ο αρχηγός Σαΐς στην καρδιά της άμυνας, έβγαλε το τελευταίο κομμάτι του αγώνα με δεμένο πόδι, απροσπέλαστος ο αμυντικός χαφ Άμραμπατ, “έπνιξε” όποιον Ισπανό χαφ πήγαινε κάθετα, πολύ καλός και ο Μπουφάλ, με επιθετικές εμπνεύσεις όσο άντεξε. Γενικά όλη η ομάδα ήταν πολύ συνεπής αμυντικά και επιβραβεύτηκε για αυτό στην “ρώσικη ρουλέτα”, όπου το μομέντουμ ήταν υπέρ τους. Ήρωας ο κίπερ Μπόνο στην ψυχοφθόρο διαδικασία, έβγαλε δύο άσχημα πέναλτι των Σολέρ και Μπουσκέτς για να πανηγυριστεί έξαλλα μία ιστορική πρόκριση. Καταπονημένη η ομάδα του Ρεγκραγκί με μυικούς τραυματισμούς, απόρροια των υψηλών εντάσεων στο παιχνίδι της. Δεν προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα ο στόπερ Αγκέρδ που αποχώρησε τραυματίας στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν και οι Σαΐς (στόπερ), Άμραμπατ (αμ. χαφ), Μαζράουι (αρ. μπακ) και Χακίμι (δεξί μπακ), αν και άπαντες αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και να αγωνιστούν.

Υπερηχητική η Πορτογαλία την Τρίτη, διέλυσε την άμυνα των Ελβετών, με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να κρατήσει στον πάγκο τον Ρονάλντο να αποδεικνύεται ευεργετική για το παιχνίδι της ομάδας του! Απόλυτος πρωταγωνιστής ο 21χρονος Ράμος της Μπενφίκα με χατ τρικ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο τουρνουά. Εξαιρετικός και πάλι ο Μπρούνο Φερνάντες και στην οργάνωση του παιχνιδιού και στις αμυντικές του καλύψεις, αποχώρησε στο 87’ με 69 αμυντικές πιέσεις στην στατιστική του!!! “Αεράτος” ο Φέλιξ στο πλάι του Ράμος, έβγαλε δύο ασίστ για το πρώτο και το τέταρτο γκολ των Πορτογάλων. Ο “CR7” αποθεώθηκε από το γήπεδο όταν πέρασε ως αλλαγή, αλλά μοιάζει ξένο σώμα πλέον στην αποστολή της ομάδας, κάτι που φάνηκε και στην συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα, στους πανηγυρισμούς και τις χειραψίες προς συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο. Ο κόουτς Σάντος επιχείρησε να καταλαγιάσει τον “ντόρο” δηλώνοντας πως με τον Ρονάλντο διατηρούν καλές σχέσεις και ότι η απόφαση να μην ξεκινήσει έγινε με αγωνιστικά κριτήρια. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ο κόουτς Σάντος αναμένεται να παρατάξει απέναντι στο Μαρόκο την ίδια 11αδα που θριάμβευσε με την Ελβετία.

Το Μαρόκο έκανε την υπέρβασή του την Τρίτη, ξόδεψε πολλές σωματικές και πνευματικές δυνάμεις στην πρόκριση επί των Ισπανών. Αρκετοί εκ των πρωταγωνιστών του αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα λόγω υπερπροσπάθειας. Είναι πιθανό ένα “άδειασμα” από την ομάδα του Ρεγκραγκί, την ώρα που οι Πορτογάλοι είναι σε τρομερό μομέντουμ, απευλευθερωμένοι επιθετικά δίχως τον Ρονάλντο, με φρεσκάδα στο παιχνίδι τους και προφανώς μεγαλύτερη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Θα πάμε με το φαβορί, επιλογή μας το 2 & Οver 1.5 σε απόδοση 2.22.

Αγγλία – Γαλλία

Άγγλοι και Γάλλοι προκρίθηκαν με τριάρες από την φάση των “16”, αλλά αμφότερες προβλημάτισαν μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου. Και οι Σενεγαλέζοι και οι Πολωνοί απείλησαν στο 0-0 και θα είχε περιπλακεί η υπόθεση πρόκριση αν είχαν μείνει πίσω στο σκορ. Προβληματική η δημιουργία της Αγγλίας μέχρι το γκολ του Χέντερσον, στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την αφελή διαχείριση του 1-0 από τους Αφρικανούς. Πολύ παθητική η προσέγγιση του Ντεσάν για την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ του, έδωσε μέτρα στην Πολωνία, αντί να πιέσει ψηλά μία αργή ομάδα που έχει δείξει ότι δεν έχει την έκρηξη να απειλήσει στην κόντρα, της επέτρεψε να κυκλοφορήσει την μπάλα να πατήσει στην περιοχή της και να απειλήσει. Στο τέλος μίλησε η ποιότητα για αμφότερες, αλλά σήμερα ο βαθμός δυσκολίας κορυφώνεται εκατέρωθεν.

Η στοιχηματική μας προσέγγιση στο “ντέρμπι της Μάγχης” βασίζεται στο ελάχιστο ρίσκο που αναμένεται να πάρουν οι δύο προπονητές. Ο Σάουυγκεϊτ γνωρίζει ότι αν δώσει χώρους στους εξτρέμ των Γάλλων και κυρίως στον Μπαπέ θα το πληρώσει ακριβά, οπότε προβλέπουμε υψηλή αμυντική συγκέντρωση, λίγα ανεβάσματα από τα μπακ του και επίθεση με λίγους παίκτες. Ο Ντεσάν αμύνθηκε σε χαμηλά μέτρα ακόμη και με την Πολωνία, δεν αναμένεται να αλλάξει φιλοσοφία απέναντι σε μία ομάδα ικανότατη στο transition. Το under 2.5 δεν έχει αξία στις τιμές που κυκλοφορεί, οπότε θα πάμε στο Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Μαρόκο – Πορτογαλία   ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.22)

21:00 | Αγγλία – Γαλλία  ➡ Χ Ημίχρονο (απόδοση 2.12)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ