Ελάχιστο ρίσκο στην Τούμπα, «χαλαρά» στο Ριάντ

Ελάχιστο ρίσκο στην Τούμπα, «χαλαρά» στο Ριάντ

Δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε κι από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα στοιχειοθετήσουμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με τη “φανέλα” και χάρη σε ένα απίθανο γκολ πέρασε από το Μολινό χθες βράδυ η Λίβερπουλ για να χάσουμε το “δυνατό” σημείο στο  της Γουλβς, ενώ νωρίτερα στη νότια ακτή της Τουρκίας η Αλάνιασπορ δεν βρήκε δεύτερο γκολ απέναντι στη Γαλατασαράι για να γράψει 0/2 επιλογές και -60 μονάδες η στήλης της Τρίτης. Δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε κι από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα στοιχειοθετήσουμε.

ΠΑΟΚ 1Χ & Under 2.5 @ 1.93

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

1ος προημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδος απόψε στην Τούμπα, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν δύο ακόμη φορές μέσα σε μία εβδομάδα, αφού ενδιάμεσα στην ρεβάνς της Λεωφόρου την άλλη Τετάρτη, θα παίξουν και την Κυριακή στην Αθήνα για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ “γκέλαρε” το Σάββατο διότι οι μεσοεπιθετικοί του δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά διατήρησε το αήττητο 10 αγώνων (8-2-0), στο οποίο έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ! Είναι σε καλό “φεγγάρι” η ομάδα του Λουτσέσκου, με τακτική ισορροπία, συχνά έχει κυριαρχικά διαστήματα μέσα στα παιχνίδια της και σήμερα ψάχνει ρεβάνς για τη μοναδική φετινή ήττα μπρος στο κοινό της. Παράλληλα, ψάχνει μία ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου στο μεταξύ τους 1-2 του Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν διπρόσωπος στα Γιάννενα την Κυριακή. Ορεξάτος, με γρήγορη κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο και προβληματικός στη δημιουργία μετά την ανάπαυλα. Βρήκε ωστόσο το γκολ ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα και διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες του. Γενικά όμως η εικόνα του “τριφυλλιού” μετά τη διακοπή προβληματίζει, λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι, βγάζει άγχος για την πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το θεσμό, αλλά είναι λογικό ο Γιοβάνοβιτς να διαχειριστεί το περιορισμένο υλικό του με στόχο να είναι πιο έτοιμος στο ματς της Κυριακής.

Πολύ σοβαρές αμυντικά και οι δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί ένα γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια του, ενώ ο Παναθηναϊκός παραμένει η πιο συμπαγής ομάδα στη χώρα, που παίρνει ελάχιστα ρίσκα στο παιχνίδι του, ειδικά σε εκτός έδρας ντέρμπι. Προβλέπουμε πολύ συντηρητική προσέγγιση από τις δύο ομάδες, λόγω έδρας και πρόσφατης φόρμας δίνουμε μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Συνδυαστικά λοιπόν θα πάμε στο 1Χ & Under 2.5 σε απόδοση 1.93.

Μίλαν – Ίντερ

Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας μεταφέρθηκε το μιλανέζικο ντέρμπι με φόντο το τρόπαιο του SuperCoppa, τον πρώτο τίτλο της σεζόν θα διεκδικήσουν η περσινή πρωταθλήτρια Μίλαν και η περσινή Κυπελλούχος Ίντερ.

H Μίλαν έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο το Σάββατο και ήταν τυχερή που έχανε μόνο 2-0 από τη Λέτσε, αντέδρασε στην επανάληψη και γλίτωσε την ήττα (2-2), αλλά επιβεβαίωσε τα αμυντικά της θέματα, όπως και στο εντός έδρας 2-2 με την Ρόμα την αδυναμία στις στατικές φάσεις. Η Ίντερ ήταν κυνική στο σαββατιάτικο παιχνίδι της, άνοιξε νωρίς το σκορ απέναντι στη Βερόνα και διαχειρίστηκε το προβάδισμα ως το τέλος. Διόλου πείθει αμυντικά η ομάδα του Ινζάγκι, μακριά από το Σαν Σίρο δέχθηκε 2+ γκολ και στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μόνο μία φορά κράτησε το μηδέν όλη την σεζόν! Χορταστικά τα μεταξύ τους ντέρμπι τα δύο τελευταία χρόνια, τα 7/9 από το 2020 και μετά πήγαν (τουλάχιστον) στο Over 2.5, το οποιο θα επιλέξουμε και σήμερα σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός  ➡ 1Χ & Under 2.5 (απόδοση 1.93)

21:00 | Μίλαν – Ίντερ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ