Γκολ στο ντέρμπι

Γκολ στο ντέρμπι

Σήμερα, κλασικά ως Κυριακή το πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες. Βάζω στα προγνωστικά από το κουπόνι του στοιχήματος τρεις επιλογές και τις αναλύω αμέσως.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Απόλυτο όνειρο χθες και μάλιστα πολύ εύκολα. Από νωρίς το ματς στην Κρήτη είχε σβήσει στο Under 2,5 και περιμέναμε απλά να μην χάσει ο ΟΦΗ ενώ Λέστερ και Μπράιτον έδωσαν αυτό ακριβώς που περιμέναμε στα προγνωστικα ποδοσφαιρο. Πολλά γκολ.

Σήμερα, κλασικά ως Κυριακή το πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες. Βάζω στα προγνωστικά από το κουπόνι του στοιχήματος τρεις επιλογές και τις αναλύω αμέσως.

Ιωνικός – ΑΕΚ Προγνωστικά

Δεν μπορεί να σταματήσει ο Ιωνικός την ΑΕΚ. Όσο ψυχωμένα και να παίξει. Η Ένωση όπως έχω ξαναπεί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Η πίεση που ασκεί δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον αντίπαλο και ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει να βρουν αντίδοτο.

Ο Ιωνικός παραπαίει, η ομάδα δεν έχει ψυχολογία και μπροστά στην τελική προσπάθεια η ψυχολογική πίεση είναι τεράστια. Αντίθετα η ΑΕΚ έχει πολλές επιλογές πλέον στο σκοράρισμα, βρίσκει γκολ από πολλούς διαφορετικούς παίκτες και η νίκη της θα μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό. Το διπλό μαζί με τα πολλά γκολ παίρνει εδώ το ποντάρισμα.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία από την προ λίγων ημερών νίκη του επί του Παναθηναϊκού εντός έδρας στο Κύπελλο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για να σβήσει την γκέλα με τον ΟΦΗ χρειάζεται μια μεγάλη νίκη κι αν αυτή έρθει στην έδρα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, τότε σίγουρα θα έχει καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεχωρίζει για την μαχητικότητά της σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων. Δικαιώνεται αφού δεν αφήνει καμία μπάλα να πάει χαμένη. Γι αυτό και έχουν έρθει οι βαθμοί που της δίνουν αυτή την στιγμή την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο σήμερα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με καλή ψυχολογία, η οποία δεν βολεύεται με την ισοπαλία.

Περιμένω από τον ΠΑΟΚ ένα πιο επιθετικό προφίλ και θα κυνηγήσω το Goal/Goal.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς Προγνωστικά

Περιμένω εδώ και αρκετές ημέρες ένα ξέσπασμα της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από την ανατροπή εις βάρος της Τότεναμ και τη νίκη με σκορ 4-2. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με δύο γκολ όμως έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο, φτάνοντας στη νίκη.

Η απόστασή της από την Άρσεναλ δεν επιτρέπει γκέλες. Χρειάζεται απαραίτητα ένα καλό σερί νικών προκειμένου να φτάσει ξανά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.Αν αυτές οι νίκες έρθουν και με μεγάλα σκορ τότε ακόμα καλύτερα αφού αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ενόψει της συνέχειας και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γουλβς θεωρητικά δεν είναι ομάδα για να ποντάρεις εναντίον της σε τέτοιο ματς. Παίζει αρκετά κλειστά, δυσκολεύει τον αντίπαλο όμως αρχίζει να δείχνει και κάποιες επιθετικές αρετές. Όπως έκανε για παράδειγμα κόντρα στην Λίβερπουλ. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν καταφέρει να σκοράρει αφού και η άμυνα της Σίτι δεν πατάει καλά.

Θα κυνηγήσω τον άσο με το Over 3,5, ποντάρισμα που μπορεί να το βγάλει μόνη της και η Σίτι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ιωνικός – ΑΕΚ: 2 & Over 2,5 (1,85)Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Goal/Goal (2.25)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς: 1 & Over 3,5 (2.45)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ