Τριάδα με 7,5 απόδοση

Τριάδα με 7,5 απόδοση

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρο σε ένα κουπόνι που θυμίζει… Σάββατο.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας
Ενδιαφέρον παρουσίαζε η League One, ωστόσο εμείς δεν βρήκαμε τον σωστό συνδυασμό για να ανοίξει ο δρόμος προς το ταμείο. Πέρασε, το Χ2 & over 1,5 της Ντέρμπι, ωστόσο η Μόρκαμ αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μας και δεν πέτυχε ένα γκολ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίπσουιτς για να πιάσουμε το goal/goal.

Στο Μπόλτον – Φόρεστ Γκριν θέλαμε over 2,5. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, αλλά στο 28’ έμειναν με 10 παίκτες και η εικόνα του αγώνα χάλασε. Άλλο γκολ δεν μπήκε ποτέ, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την ποιότητα να κάνουν την ανατροπή ή έστω να ισοφαρίσουν.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρο σε ένα κουπόνι που θυμίζει… Σάββατο.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γκόου Αχεντ Ιγκλς – Άλκμααρ Προγνωστικά

Να μου έλεγαν ότι η Γκόου Άχεντ θα μετρούσε 11 σερί ματς χωρίς ήττα, δεν θα το πίστευα ποτέ. Ξεκίνησε τη χρονιά τραγικά, με πέντε σερί ήττες και από τότε δεν έχασε ματς. Μετρά τέσσερις νίκες και επτά ισοπαλίες και έχει καταφέρει να ξεφύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σήμερα υποδέχεται την Αλκμάαρ, μια ομάδα που παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή. Μετά την διακοπή μετρά μία ισοπαλία και τρεις σερί νίκες (η μία για το Κύπελλο) και ξέρει ότι για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος, πρέπει να σπάσει το σερί των γηπεδούχων. Το 1,85 που δίνει το «διπλό» είναι καλή απόδοση και θα την τιμήσω.

Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φ. Προγνωστικά

Αν και δεν ήθελα να ασχοληθώ με την Μπουντεσλίγκα (ήθελα να περάσουν κάποιες αγωνιστικές για να δούμε την εικόνα των ομάδων), αλλά το συγκεκριμένο ματς Φράιμπουργκ – Άιντραχτ μου έκανε κλικ, λόγω αποδόσεων. Η επιστροφή στη δράση στα παιχνίδια για τη Φράιμπουργκ  ήταν τραγική, μιας και ηττήθηκε με 6-0 από την Βόλφσμπουργκ.

Σήμερα θα προσπαθήσει να δείξει διαφορετική εικόνα, αλλά δεν έχει εύκολη αποστολή, μιας και αντιμετωπίζει την Άιντραχτ. Θα ποντάρω στο να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι και να μπουν στο ματς τουλάχιστον δύο γκολ. Απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα, 1,98.

Λεβερκούζεν – Μπόχουμ Προγνωστικά

Μιας και έκανε το… ατόπημα με τη Μπουντεσλίγκα, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε! Η Λεβερκούζεν για να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη πρέπει να πατήσει γκάζι και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γκλάντμπαχ. Προηγήθηκε με 3-0, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Μπόχουμ πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη στο παιχνίδι με την Χέρτα και θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς. Ποιοτικότερη ομάδα διαθέτουν οι γηπεδούχοι και ο «άσος» μαζί με το over 2,5 «πληρώνει» καλά, αφού τον συναντάμε στο 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝ ΙΓΚΛΣ – ΑΛΚΜΑΑΡ:  2  (1,85)21:30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ Φ.:  Χ2 & over 1,5  (1,98)

21:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ: 1 & over 2,5  (2,05)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ