Με το βλέμμα στην Ιβηρική!

Με το βλέμμα στην Ιβηρική!

Ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Σε έναν προημιτελικό γεμάτο φάσεις, κυρίως από πλευράς Ίντερ αλλά όχι μόνο, οι “νερατζούρι” του Μιλάνου πήραν τελικά τη νίκη με το ελάχιστο δυνατό σκορ, 1-0, κόντρα στην Αταλάντα και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά, το GG και over 2.5 που είχαμε επιλέξει έμεινε μακριά στα προγνωστικα ποδοσφαιρο! Όσο για το Αρόουκα – Μπενφίκα, οι “αετοί”, όπως ήταν αναμενόμενο, σκόραραν και με το παραπάνω, αυτό το έστω ένα γκολ από τους γηπεδούχους δεν ήρθε παρά τις αρκετές ευκαιρίες τους, το τελικό 3-0 για την ομάδα του Σμιντ δεν “ικανοποίησε” το GG στο οποίο είχαμε καταλήξει!

Μπέτις – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Μπαρσελόνα, δοκιμάζεται στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” κόντρα στην εξαιρετική φέτος Μπέτις, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα, 2-1 στην παράταση επικράτησαν οι “μπλαουγκράνα” στον μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Σούπερ Καπ πριν από τρεις εβδομάδες! 1-0 τη Χετάφε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική οι Σεβιγιάνοι, το μοναδικό γκολ ο Μπόρχα Ιγκλέσιας με πέναλτι στο 85′, Λάινες και Μορόν παραχωρήθηκαν σε Τίγκρες και Λας Πάλμας αντίστοιχα, εκτός αποστολής και ο φευγάτος χαφ Ακουόκου! Μία από τις καλύτερες εκδοχές των “βερδιμπλάνκος” επί των ημερών του παρουσιάζει φέτος ο Πελεγκρίνι, ομάδα με ισορροπία σε ανασταλτική και επιθετική λειτουργία, δεν είναι τυχαίο ότι απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τετράδα και με ματς λιγότερο! Μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα εντός έδρας, μοναδική περίπτωση στην οποία δεν κατάφερε να σκοράρει ως γηπεδούχος το 0-0 με την σκληροτράχηλη Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Από την πλευρά της η Μπαρσελόνα έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια μακριά από το Καμπ Νόου, έχασε τον  Ντεμπελέ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, τραυματίστηκε στο 1-0 επί της Τζιρόνα στο “Μοντιλιβί”, αλλά επιστρέφουν απόψε αφού εξέτισαν την ποινή τους οι Λεβαντόφσκι και Φερράν Τόρρες! Με τον αέρα του +5 από τη Ρεάλ αλλά και με ένα σύνολο που παιχνίδι το παιχνίδι προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στα “θέλω” του Τσάβι περιμένω τους Καταλανούς με καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια, ενδείκνυται ο αντίπαλος που δε θα παίξει συντηρητικά, κάθε άλλο! Επιμένοντας στις αρχές της στήλης, αποφεύγουμε να ασχολούμαστε με παιχνίδια που δεν…υπόσχονται, ανεξάρτητα αν κρατούν την υπόσχεσή τους, θέαμα, επιλέγω GG και over 2.5, στο 2.27 η απόδοση! 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα Προγνωστικά

Πολύ δυνατό παιχνίδι για την Πριμέιρα Λίγκα απόψε Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα, η τέταρτη της βαθμολογίας, με 32, Σπόρτινγκ, υποδέχεται τη δεύτερη, με 40, Μπράγα, σε θεωρητικό επίπεδο οι φιλοξενούμενοι διατηρούν ελπίδες ακόμη και για κατάκτηση του τίτλου, στο -10 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα! Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες οι πρωτευουσιάνοι ήταν σαρωτικοί, 5-0 στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, αυτή τη μία και μόνο ήττα και δέκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια μετρούν οι φιλοξενούμενοι! Παρελθόν για τους γηπεδούχους ο Πέδρο Πόρρο που παραχωρήθηκε στην Τότεναμ, αποκτήθηκε ο Μπεγιερίν για να τον αντικαταστήσει, εκτός ο τιμωρημένος, αποβλήθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, ήττα 2-0 από την Πόρτο, Παουλίνιο!

Πανίσχυρη στην έδρα της η ομάδα του Αμορίμ, επτά νίκες και μόνο μία ήττα, ακόμη καλύτερες οι επιδόσεις των “αρσεναλίστας” μακριά από την “Πεδρέιρα”, οκτώ νίκες και μία ήττα σε εννέα παιχνίδια, καταλαβαίνετε για πόσο λεπτές ισορροπίες μιλάμε! Πολύ σημαντική για τους φιλοξενούμενους η επιστροφή του Ρικάρντο Όρτα, σαφώς πιο πειστική, με πολύ πιο όμορφο στο μάτι παιχνίδι, η εικόνα τους σε σχέση με τους αποψινούς οικοδεσπότες μέσα στη σεζόν, αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος, η συνέπειά τους σε υψηλές πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, που θα τους στηρίξουμε! Επιλογή μας το Μπράγα +0.5 ασιατικό, στο 1.91 η απόδοση!    

Πηγή: Βethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ