Με φόρα στο 2023 οι «κρουσάδος»

Με φόρα στο 2023 οι «κρουσάδος»

Με μειωμένο ταμείο κατά 45 μονάδες μπαίνουμε στο κουπόνι της Παρασκευής.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Τελικά, επαγγελματική νίκη έκανε η Ρεάλ χθες στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Βαλένθια, το άφησε στο 2-0 το ματς από το 54′ κι εμείς χάσαμε το «δυνατό» σημειο στο 1 & Over 2.5.  Στον κουβά πήγε και το ποντάρισμα ρίσκου στα Άδανα, αφενός το ματς έμεινε στο 1-1 παρά τα πάνω από 5xGoals, ενώ η κόκκινη κάρτα βγήκε από το τσεπάκι του Παλαμπιγίκ μετά το τελικό σφύριγμα στον κόουτς της Φενέρ. Με μειωμένο ταμείο κατά 45 μονάδες μπαίνουμε στο κουπόνι της Παρασκευής, από το οποίο ξεχωρίσαμε δύο προγνωστικά στοιχήματος από Χιλή και Πολωνία.

Κοκίμπο Ουνίδο – Ουνιβερσιδαδ Κατόλικα

Το βασικό μας ποντάρισμα για σήμερα έρχεται από τη Χιλή, όπου απόψε ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Η Κοκίμπο Ουνίδο δεν άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία πέρσι, ήταν ουραγός σχεδόν σε όλο το 2022, αλλά στο φινάλε έκανε μερικές νίκες… δημοσίων σχέσεων και σώθηκε στο παρά ένα. Στη φετινή πρεμιέρα αναμενόμενα ηττήθηκε στην έδρα της Κούρικο και το Σάββατο πήρε με δόση τύχης εντός έδρας ισοπαλία από την Παλεστίνο, η οποία μεταξύ των ευκαιριών της είχε και χαμένο πέναλτι.

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα βίωσε ένα πολύ άσχημο για τα δεδομένα της 2022, μετά από 4 σερί πρωταθλήματα έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή, αλλά οι μεταγραφικές κινήσεις στη χειμερινή διακοπή και η εκκίνησή της στο 2023 φωνάζει ότι θα επιστρέψει στη διεκδίκηση της κορυφής. Μετά το πειστικό διπλό της πρεμιέρα (0-3) στη Βίνια ντελ Μαρ, το Σάββατο λύγισε και την σκληρή Κούρικο (3-1) στην ουδέτερη Κονσεπσιόν. Ενισχυμένο το ρόστερ της, με πολλή ποιότητα στα άκρα, άνοιξαν νωρίς λογαριασμό οι νεοφερμένοι επιθετικοί. Μπήκαν με φόρα στο νέο έτος οι “κρουσάδος” και θα τους στηρίξουμε για το 3/3, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.10.

Βίσλα Πλοκ – Βάρτα Πόζναν

H Βίσλα ήταν φανερά ανέτοιμη στην επιστροφή της από τη διακοπή, δίχως επιθετικό ρυθμό, είχε φλύαρη, ανούσια κατοχή, δεν δημιούργησε στην ήττα από τη Λέχια (1-0) στο Γκντανσκ και σήμερα θα παραταχθεί με δύο “φρέσκες” πολύ σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών πούλησε τον αρχισκόρερ της και 1ο σκόρερ σε όλο το πρωτάθλημα, Άλβαρες, ενώ τιμωρημένος είναι ο δημιουργικός μέσος Σβοχ.

Από την άλλη, η Βάρτα υπενθύμισε πόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι το Σάββατο παίρνοντας εντός έδρας ισοπαλία (1-1) από την καλύτερη ομάδα της χώρας, Ρακόβ. Μακριά από το Πόζναν είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της Ekstraklasa, με ρεκόρ 6-1-2 και την καλύτερη άμυνα (5 γκολ παθητικό). Παίζει έξυπνα σε χαμηλά μέτρα και γίνεται πολύ επικίνδυνη στις επιθετικές της μεταβάσεις. Θα ρισκάρουμε στο διπλό της Βάρτα με μηδέν παθητικό σε απόδοση 5.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος

23:30 | Κοκίμπο Ουνίδο – Ουνιβερσιδαδ Κατόλικα  ➡ 2 (απόδοση 2.10)

“Μπόμπα”

19:00 | Βίσλα Πλοκ – Βάρτα Πόζναν   ➡ 2 & No Goal (απόδοση 5.60)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ