Το τρένο της Ουνιόν & το project Ντεμικέλις

Το τρένο της Ουνιόν & το project Ντεμικέλις

Πάμε στα σημερινά, έχουμε ένα πολύ πλούσιο σαββατιάτικο κουπόνι να διαχειριστούμε, η χθεσινοβραδινή διαλογή έβγαλε 9 προγνωστικά στοιχήματος με επίκεντρο την Ευρώπη κι ένα δυνατό στίγμα στην Κόρδοβα της Αργεντινής.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άστοχο το χθεσινό ποντάρισμα στη Χιλή, το έτερο στην Πολωνία αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να κλείσουμε την στήλη της Παρασκευής με -35 μονάδες απολογισμό. Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά τελικά το έχασε ολόκληρο το παιχνίδι στην Κοκίμπο κι εμείς κοκκινίσαμε το “δυνατό” σημείο, έχοντας επιλέξει το διπλό. Πάμε στα σημερινά, έχουμε ένα πολύ πλούσιο σαββατιάτικο κουπόνι να διαχειριστούμε, η χθεσινοβραδινή διαλογή έβγαλε 9 προγνωστικά στοιχήματος με επίκεντρο την Ευρώπη κι ένα δυνατό στίγμα στην Κόρδοβα της Αργεντινής.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ

Ξεκινάμε τις σαββατιάτικες επιλογές από το Βερολίνο όπου το “τρένο” της Ουνιόν έχει πάρει φόρα μετά τη διακοπή. Φρέσκια η ομάδα του Φίσερ αφήνοντας πίσω τα συνεχόμενα παιχνίδια του φθινοπώρου, δείχνει έτοιμη να γράψει ιστορία για τον σύλλογο. Με το 4/4 στο ξεκίνημα του 2023 είναι πλέον στο -1 από την κορυφή της Bundesliga κι από την Τρίτη στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μεσοβδόμαδα έκανε μία ακόμη ανατροπή, την 3η μετά το Μουντιάλ, δείχνοντας ότι έχει όλους τους τρόπους να νικά. Εξαιρετική στις στατικές φάσεις, σκοράρει ακατάπαυστα στον αέρα, ενώ παραμένει εξαιρετική στις επιθετικές μεταβάσεις της.

Η Μάιντζ βρήκε κι έκανε το Σάββατο υποδεχόμενη τη μακράν χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Bundesliga, ξέσπασε στην Μπόχουμ (5-2), αλλά την Τετάρτη προσγειώθηκε ανώμαλα με το 0-4 της μέχρι πρότινος προβληματικής Μπάγερν.

Θα ακολουθήσουμε ξανά την Ουνιόν, είναι σε τρομερή κατάσταση, στο γήπεδό της καταβάλει τον αντίπαλο με τις υψηλές εντάσεις της. Η Μάιντζ έχει μέτρια εικόνα μετά τη διακοπή, στο Κύπελλο έπαιξε μία ημέρα αργότερα, σε παιχνίδι που χρειάστηκε να τρέξει πολύ στην άμυνα και πηγαίνει στην πρωτεύουσα με τσαλακωμένη αυτοπεποίθηση. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση διπλασιασμού.

Μπελγράνο – Ρίβερ Πλέιτ

2η αγωνιστική στην Αργεντινή και η πρώτη εικόνα της νέας Ρίβερ ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Από τα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε ότι καλό χτίζεται στους “εκατομμυριούχους” με τον Μάρτιν Ντεμικέλις στην τεχνική καθοδήγηση. O πρώην διεθνής στόπερ επέστρεψε στην ομάδα που τον γέννησε ποδοσφαιρικά ουσιαστικά για την πρώτη του επαγγελματική δουλειά. Την προηγούμενη τριετία ήταν στις αναπτυξιακές ομάδες της Μπάγερν, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Β’ ομάδα των Βαυαρών και επαναπατρίστηκε με στόχο να κάνει την Ρίβερ να παίζει ένα πιο ευρωπαϊκό, πιο μοντέρνο, πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, απόλυτα κολακευτικό το τελικό 0-2 για την ηττημένη Σεντράλ Κόρδοβα. Η Ρίβερ είχε 21 τελικές, πολλές μεγάλες ευκαιρίες, 4 δοκάρια πέραν από τα γκολ! Το project Ντεμικέλις προβλέπουμε ότι θα πιάσει απροετοίμαστες πολλές ομάδες στην Αργεντινή κι απόψε η Μπελγράνο που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια είναι κατάλληλος αντίπαλος για να κάνει το 2/2. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.90.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ

H Ντόρτμουντ έχει επιστρέψει με 3/3 νίκες από τη διακοπή, δεν είχε Κύπελλο μεσοβδόμαδα και πηγαίνει ξεκούραστη και ανεβασμένη στην σημερινή μάχη. Και στις τρεις νίκες της όμως δέχθηκε αρκετές φάσεις, στο πρόσφατο 0-2 του Λεβερκούζεν ο κίπερ Κόμπελ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, με τους γηπεδούχους να καταγράφουν 1.70xGoals. Η Φράιμπουργκ συνήλθε με το 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ, παραμένει ζεστά στη μάχη της 4αδας και το σημερινό παιχνίδι συνίσταται για να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. Προβλέπουμε ματσάρα με ρυθμό και μπόλικο σκοράρισμα, όπως συνηθίζουν όταν συναντιούνται τα τελευταία χρόνια. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

Σασουόλο – Αταλάντα

H Σασουόλο έβγαλε εκκωφαντικό διπλό την Κυριακή στο Σαν Σίρο, με το 2-5 επί της Μίλαν θύμισε την ομάδα των προηγούμενων ετών που συμμετείχε σε πάρα πολλά “φεστιβάλ” τερμάτων. Λύθηκε επιθετικά με τον θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας, ενώ αμυντικά μπάζει σταθερά μετά τη διακοπή, δέχθηκε 9 γκολ σε 5 παιχνίδια. Η Αταλάντα απέτυχε στο Σαν Σίρο την Τρίτη, ηττήθηκε στα προημιτελικά του Coppa Italia από την Ίντερ (1-0), αλλά στα 6 πρώτα παιχνίδια του 2023 είχε σκοράρει 22 φορές! Ρολάρει ξανά η επίθεση του Γκασπερίνι, έχει πολλές επιλογές στην επίθεση και το ματσάρισμα στη Ρέτζιο Εμίλια προσφέρεται για να επιστρέψει άμεσα στις πληθωρικές εμφανίσεις. Πολύ πιθανό το απλό over, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 11/12 τελευταία μεταξύ τους, θα πάμε για την έξτρα αξία στο Over 3, σε απόδοση 1.96.

To παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και το σαββατιάτικο παρολί μας, ποντάρουμε σε τριάδα απόδοσης 5.10 από Πρέμιερ & Σούπερ Λιγκ.

Πρώτη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.70) στο Έβερτον – Άρσεναλ. Προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ είναι πολλές κλάσεις ανώτερη, η ήττα στο FA Cup από τη Σίτι δεν μπορεί να της κόψει τη φόρα αφού ο Αρτέτα ξεκάθαρα έδωσε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Η Έβερτον άλλαξε επιτέλους προπονητή, αλλά ο Ντάις πέραν από το να βάλει τραχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας του δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά. Θα εφαρμόσει πολύ αμυντικό πλάνο, με στόχο να “σκοτώσει” τον ρυθμό, πιθανό να συνδυαστεί με σχετικά χαμηλό σκορ η νίκη των “κανονιέρηδων”, που εκτός των άλλων έχουν την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.62) στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας. Η Γιουνάιτεντ έκανε εύκολες προκρίσεις σε Carabao και FA Cup κι επιστρέφει στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ με στόχο να διατηρηθεί εντός 4αδας. Την πάτησε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας πριν 17 ημέρες, ισοφαρίστηκε στο τέλος (1-1), ενώ άξιζε να περάσει με διπλό από το “Σέλχαστ Παρκ”. Θα ειναι πιο υποψιασμένη και λογικά πιο αποτελεσματική σήμερα, προβλέπουμε νίκη της σε σχετικά χαμηλό τέμπο, αφού η ομάδα του Βιεϊρά δεν έχει την ίδια ζωηρά στα ταξίδια της.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.82) στο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα. Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, παίζουν αρκετά γρήγορα και άμεσα για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ έδειξε τις επιθετικές του αρετές στην ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1), είναι ενισχυμένος επιθετικά με τις επιστροφές των τραυματιών και τις μεταγραφές. Σε σταθερά ανοδική τροχιά με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο, έχει προβάδισμα νίκης σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”, αλλά επειδή ο ΠΑΣ ρολάρει επιθετικά θα πάρουμε κάλυψη με το παραπάνω combo.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ  ➡ 1 (απόδοση 2.00)

16:30 | Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.01)

21:45 | Σασουόλο – Αταλάντα  ➡ Over 3 (απόδοση 1.96)

00:15 | Μπελγράνο – Ρίβερ Πλέιτ  ➡ 2 (απόδοση 1.90)

Παρολί

14:30 | Έβερτον – Άρσεναλ  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.70)

17:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.62)

17:00 | ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.82)

“Μπόμπα”

18:00 | Αντάλιασπορ – Γκαζιαντέπ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 6.50)

Σκόρερ

17:00 | Μπράιτον – Μπόρνμουθ  ➡ Μιτόμα Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.75)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ