Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει…

Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει…

Κάτι παραπάνω από πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι, αλλά η στήλη για προγνωστικά στοίχημα θα ποντάρει σε τρία παιχνίδια.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Κάτι παραπάνω από πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι, αλλά η στήλη για προγνωστικα στοιχημα θα ποντάρει σε τρία παιχνίδια. Και στα τρία οι αποδόσεις στις επιλογές μας είναι αρκετά καλές, εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά έτσι είναι το στοίχημα.

Στα χθεσινά ματς, πέρασαν οι δύο από τις τέσσερις επιλογές. Στην Ολλανδία, μας δικαίωσε η Χέρακλες (ακόμα βάζει γκολ στην Ουτρέχτη Β’), η Ντεν Μπος, της οποίας το παιχνίδι ήρθε over 2,5, αλλά μας την έκανε η Άλμερε Σίτι. Έπαιξε μονότερμα την Αϊντχόφεν Β’, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν δύο καλές κόντρες και καθάρισαν το ματς.

Στο Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 1-0, το over 2,5 ήταν μακριά και νομίζω ότι το συγκεκριμένο ματς, το έχασε η μισή Ευρώπη…

Πάμε στα σημερινά.

Γουλβς – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Αν κάποιος είχε την έμπνευση στην αρχή της σεζόν, να ζητήσει στοίχημα από κάποια εταιρεία και να πόνταρε  ότι η Λίβερπουλ, μετά από 19 αγωνιστικές θα βρισκόταν στην 10η θέση του πρωταθλήματος, τώρα θα βρισκόταν στο Ντουμπάι…

Κανείς δεν περίμενε, ότι η ομάδα του Κλοπ θα παρουσίαζε τέτοιο πρόσωπο.  Κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθει. Σήμερα πηγαίνει και πάλι στην έδρα της Γουλβς. Λέω και πάλι, γιατί στις 17 Ιανουαρίου πήγε για το Κύπελλο και κέρδισε με 1-0.

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή, θέλουν βαθμούς, αλλά ας ψάξουν για αυτούς σε κάποιο άλλο ματς. Θα ποντάρω στην επιστροφή στις νίκες των «κόκκινων», γιατί τα περιθώρια στενεύουν  επικίνδυνα. Και το «διπλό» σε απόδοση 1,92 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Παρί – Τουλούζ Προγνωστικά

Μπορεί η Παρί να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και να είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά πάρτι δεν κάνει. Έχει διαφορά πέντε βαθμών από την εντυπωσιακή Μαρσέιγ και σήμερα κόντρα στη Τουλούζ δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Μασσαλίας να μειώσει την διαφορά.

Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και μάλιστα στα παιχνίδια της Τουλούζ μπαίνουν συχνά αρκετά γκολ Οπότε θα πάρω τη νίκη της Παρί μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,82.

Σασουόλο – Αταλάντα Προγνωστικά

Η Σασουόλο προέρχεται από ιστορική νίκη. Πήγε στο Μιλάνο και κέρδισε με 5-2 τη Μίλαν. Εκπληκτικό, απίστευτο, που ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα το πίστευαν. Με αυτό το τρίποντο, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα μπουν με άλλον αέρα στο σημερινό ματς, κόντρα στην Αταλάντα.

Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από τη Γιουβέντους και πλέον ο στόχος τους είναι να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν για πλάκα και τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά γκολ. Το over 2,5 το συναντάμε σε μικρή απόδοση (1,60), αλλά το over 3,5 σε εξαιρετική (2,42). Θα πάρω το ρίσκο και θα περιμένω να μπουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο ματς.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ