Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, γκολ στη Σεβίλλη!

Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, γκολ στη Σεβίλλη!

Σε Ισπανία και Αγγλία θα δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, και τη στήλη, το βράδυ της Πέμπτης, τόσα χρειάστηκαν οι “μερένγκες” για να φτάσουν στο τελικό 2-0 επί της Βαλένθια, Ασένσιο στο 52′ και Βινίσιους στο 54″ βρήκαν δίχτυα, δικαιώθηκε η επιλογή μας στα προγνωστικα ποδοσφαιρο και στο Ρεάλ -1.5 ασιατικό σε τιμή οριακά πάνω από το διπλασιασμό! Στο Τορίνο αντιθέτως, παρά το ότι δεν έλειψαν οι αξιόλογες φάσεις, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, το σκορ έμεινε χαμηλά, 1-0 η Γιουβέντους τη Λάτσιο στον προημιτελικό του Κόπα Ιτάλια, οι “μπιανκονέρι” πήραν την πρόκριση χωρίς να μας…ικανοποιήσουν, σε οver 2.5 θυμίζω είχαμε καταλήξει!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Γεμάτο, όπως κάθε Σάββατο, αλλά και αρκετά…περίεργο το σημερινό πρόγραμμα, ομολογώ πολύ λιγότερα απ’ ό,τι συνήθως τα ελκυστικά στα μάτια μου παιχνίδια, κάνουμε την αρχή από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, σέντρα στις 17:00 στο “Ολντ Τράφορντ”! Με πολύ καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, πήραν εύκολα, 2-0 στη ρεβάνς τη Νότιγχαμ μετά από το 3-0 του Σίτι Γκράουντ, την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, τους περιμένει στο Γουέμπλεϊ η καταπληκτική φέτος Νιούκαστλ! Μετά από την προβληματική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 18 ματς, πέντε σερί τρίποντα στο γήπεδό τους έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! Τρεις μήνες εκτός ο Έρικσεν, θα λείψει η ποιότητα του Δανού από τη μεσαία γραμμή αλλά περιμένω περισσότερη ενέργεια από τον Φρεντ που θα είναι, πιθανότατα, ο αντικαταστάτης του!

Το ανέβασμα του Μπρούνο Φερνάντες βοηθά πολύ δημιουργικά, ίσως στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο Ράσφορντ, το σύνολο λειτουργεί όλο και καλύτερα βρίσκοντας τις σταθερές του με βάση τα “θέλω” του Τεν Χάαχ! Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν από ένα πολύ απαιτητικό σετ αγώνων, δύο διαδοχικές ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ, η μία εντός έδρας με τη σημερινή της αντίπαλο στα περίεργα του προγράμματος, πολύ μεγάλη απώλεια αυτή του Ζαχά που μένει εκτός για μια ακόμη φορά με τραυματισμό! Πολύ δύσκολη στο γκολ, ιδίως εκτός έδρας, η ομάδα του Βιεϊρά, μόλις επτά φορές έχει βρει δίχτυα, μόνο Νότιγχαμ(3), Γουλβς, Γουέστ Χαμ και Έβερτον(6) χειρότερες επιθετικά μακριά από το γήπεδό τους! Περιμένω νίκη του φαβορί χωρίς πολύ…δράμα, επιλέγω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1.5 ασιατικό, στο 2.15 η απόδοση! 

Μπέτις – Θέλτα Προγνωστικά

Επόμενη στάση “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, λίγες μέρες μετά από την ήττα της με σκορ 2-1 από την Μπαρσελόνα δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Μπέτις, αυτή τη φορά υποδέχεται τη Θέλτα, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Προσθήκη της τελευταίας στιγμής ο Αγιόθε Πέρεθ από τη Λέστερ, σίγουρα θα βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το γκολ! Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο Ουίλιαμ Καρβάλιο, χάνουν μεγάλο κομμάτι από τη δύναμή τους ανασταλτικά στη μεσαία γραμμή, διαφορετικού τύπου, σε καμία περίπτωση τόσο αποτελεσματικός στο κλείσιμο των χώρων αλλά και στο προσωπικό μαρκάρισμα, ο Γκουαρδάδο που θα τον αντικαταστήσει!

Απέναντί τους οι Σεβιγιάνοι βρίσκουν μια ομάδα που προέρχεται από νίκη 1-0 επί της Μπιλμπάο αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη για να…ηρεμήσει, μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέμπτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα οι Γαλιθιάνοι με 16 γκολ παθητικό, κάθε άλλο παρά τους λείπει το ταλέντο, αυτό που δεν έχουν καταφέρει σε καμία περίπτωση να βρουν φέτος και το ψάχνουν εναγωνίως με τον Καρβαλιάλ πλέον στην άκρη του πάγκου είναι η ισορροπία! Παρά το ότι οι αριθμοί δε συνηγορούν, με μόλις 5 γκολ μακριά από το Βίγκο η Θέλτα σκοράρει λιγότερο από κάθε άλλη ομάδα μακριά από το “κάστρο” της, περιμένω παιχνίδι με το σκορ να ανεβαίνει, παραδοσιακά οι δυο τους μας προσφέρουν συγκινήσεις! Βρίσκω μεγάλη αξία στις επιλογές με γκολ, μειώνω το ρίσκο με Over 2.00 ασιατικό, στο 1,91 η απόδοση!  

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ