«Μπάρμπαρα» για… άσπρη μέρα

«Μπάρμπαρα» για… άσπρη μέρα

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ποντάρω σε φαβορί, αν και με αυτά που βλέπω, όλα είναι πιθανά.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Εμφανίστηκε και στη ζωή μας η «Μπάρμπαρα» και ελπίζω με το χιονιά που έφερε, να δούμε και άσπρη μέρα. Γιατί μπήκαμε πάλι σε περίοδο, όπου όλα στραβώνουν.

Όπως συνέβη και χθες στα προγνωστικα στοιχημα, όπου μόνο η Παρί με δικαίωσε, αφού έστω και δύσκολα κέρδισε και ήρθε και το ματς over 2,5. Από εκεί και πέρα… μακελειό. Πίστευα ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει η Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Κλοπ έχει πέσει σε χειμερία νάρκη!

Τι είναι αυτό το πράγμα με τους «κόκκινους». Μιλάμε πάνε στους αγώνες με λουλούδια και τσουρέκια από τον Αγαπητό και κερνάνε τους αντιπάλους. Αυτογκόλ στο 5’, 2-0 στο 12’ και ένα τρίτο για να δέσει το γλυκό, στο δεύτερο μέρος.  Ξέρετε από πότε η Γουλβς είχε να βάλει στο πρωτάθλημα τρία ή περισσότερα γκολ; Πριν από 11 μήνες στο εντός έδρας μας με την Γουότφορντ, ομάδα που υποβιβάστηκε…

Με την Λίβερπουλ, όλα είναι πιθανά.

Πάμε και στην Αταλάντα. Στα παιχνίδια της, τα γκολ έμπαιναν βροχή και τα over 2,5 τα πιάναμε από το ημίχρονο. Πάει στην έδρα της Σαλερνιτάνα και μένει με 10 παίκτες νωρίς νωρίς. Τελικό 1-0. Τουλάχιστον ήρθε over 1,5 σε αποβολές. Τα σχόλια περιττεύουν…

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ποντάρω σε φαβορί, αν και με αυτά που βλέπω, όλα είναι πιθανά.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπε

Γαλατά – Τραμπζονσπόρ Προγνωστικά

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 14 σερί νίκες μετρά η εντυπωσιακή φέτος Γαλατά. Έντεκα για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο. Κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, θέλει να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό αυτό σερί, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέα ποσότητα.

Θα ποντάρω στον άσο» γιατί σε απόδοση 1,70 είναι κρίμα να μην στηρίξω μια ομάδα που πηγαίνει τρένο. Επίσης, η Τραμπζονσπόρ, εκτός έδρας δείχνει άσχημο πρόσωπο. Στο πέντε τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα, μακριά από το σπίτι της, έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Εκτός έδρας, έχει να κερδίσει από την 1η Οκτωβρίου (!), αφού εκτός από τα πέντε ματς πρωταθλήματος υπήρχαν δύο ήττες για το Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε πάντως, την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά με νίκη στην παράταση. Από την 1η Οκτωβρίου λοιπόν, έχει δώσει οκτώ, εκτός έδρας ματς και ο απολογισμός της είναι τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Προγνωστικά

Η Βόλφσμπουργκ μετά τις πεντάρες και τις εξάρες που έριξε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, το γύρισε στο «ασσόδυο» για να στρώσει επιδερμίδα. Ήττα με 2-1 από την Βέρντερ και ήττα με το ίδιο σκορ, σε ματς Κυπέλλου με την Ουνιόν.

Σήμερα έχει δύσκολη αποστολή, μιας και υποδέχεται τους Βαυαρούς, Η Μπάγερν δεν κάνει πλάκα, όπως τις προηγούμενες χρονιές και βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την κορυφή, στην οποία έχει καθίσει η εκπληκτική φέτος Ουνιόν Βερολίνου.

Αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν, θα την προσπεράσουν, αλλά με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας, τις τελευταίες μέρες δεν θα ποντάρω στη νίκη τους. Θα προτιμήσω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,75.

Πόρτο – Βιζέλα Προγνωστικά

Έντεκα βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα βρίσκεται η Πόρτο, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Το ένα είναι το σημερινό, στο οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η Βιζέλα δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους, οι οποίοι διαθέτουν σαφώς ποιοτικότερη ομάδα.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια που η Βιζέλα μπήκε στη ζωή μας έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές την πόρτο. Δεν έχει σταυρώσει πόντο και οι τέσσερις ήττες συνοδεύτηκαν και με over 2,5. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας στο ματς.

Ίντερ – Μίλαν Προγνωστικά

Τόσο η Ίντερ, όσο και η Μίλαν βλέπουν τη Νάπολι να κάνει παρέλαση στο πρωτάθλημα. Να καλύψουν την διαφορά που έχει χτίσει η ομάδα του νότου δεν το βλέπω πιθανό. Έτσι παλεύουν για την 2η θέση. Το μεταξύ τους ματς βέβαια, θα είναι ντέρμπι ακόμα και αν δεν είχαν στόχους.

Η Ίντερ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε, η Μίλαν προέρχεται από το απίστευτο 2-5 από την Σαλερνιτάνα. Ήττα που θα μείνει στην ιστορία.

Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα πάρω το… τίμιο 1,75 που δίνει το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 ΓΑΛΑΤΑ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ:  1  (1,70)18:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ:  G/G & over 2,5  (1,75)

20:00 ΠΟΡΤΟ – ΒΙΖΕΛΑ:  1 & over 2,5  (1,65)

21:45 ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ: Goal/Goal (1,75)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ