Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο Λοτζ

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο Λοτζ

Με θετικό πρόσημο κλείσαμε τη χθεσινή στήλη.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με θετικό πρόσημο κλείσαμε τη χθεσινή στήλη, +32.1 μονάδες έγραψε ο απολογισμός της Πέμπτης, με 3/5 επιλογές από τα πρώτα παιχνίδια στα playoffs του Europa League. Την ρέντα που επιτέλους είχαμε στην Αυστρία για να πληρωθούμε το 1 DNB της Σάλτσμπουργκ μας την πήρε πίσω η ισοπαλία της Γιουβέντους… τα δοκάρια της Ναντ και ο σταθερά ύποπτος διαιτητής Πινιέιρο για χάσουμε το 1 & Under 3.5. Στο Άμστερνταμ θα έπρεπε να έχουμε ακολουθήσει την πρώτη μας σκέψη με κόντρα της έδρας, δεν το πράξαμε και τα γκολ που ποντάραμε δεν ήρθαν ποτέ. Ήρθαν όμως στο Λεβερκούζεν για να πληρώσει το Goal/Goal & Over 2.5, ήρθαν έστω και αργά και στο “Αλβαλάδε” για το Goal/Goal στο Σπόρτινγκ – Μίντιλαντ.

Επιστρέφουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων με το σημερινό κουπόνι, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Βίτζεβ – Σλασκ

Εκκίνηση της 21ης αγωνιστική στην Ekstraklasa της Πολωνίας, με την 4η της βαθμολογίας Βίτζεβ να υποδέχεται στο Λοτζ την 11η Σλασκ.

Η Βίτζεβ έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια και πήγε στη διακοπή από την 3η θέση. Η στόχευση έχει αλλάξει, η παραμονή είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη και υπάρχει φιλοδοξία στον οργανισμό για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ή τουλάχιστον η διεκδίκησή του μέχρι τέλους. Δεν άλλαξε η εικόνα της Βίτζεβ μετά τη διακοπή, παρότι έκανε 3/3 ισοπαλίες. Ήταν καλύτερη σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν την ήθελε η μπάλα. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, άξιζε να τα κερδίσει και τα τρία βάσει αυτών. Για την ακρίβεια στα δύο τελευταία παιχνιδια έβγαλε 42 τελικές προσπάθειες για να σκοράρει μόλις μία φορά.

Η Σλασκ παλεύει για την παραμονή, δεν το έκρυψε ο κόουτς Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μετά το τυχερό εντός έδρας 1-1 του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στην προτελευταία Κορόνα Κίελτσε ήταν ευχαριστημένος με το βαθμό! Και καλά έκανε γιατί η Κορόνα ήταν πολύ καλύτερη στο παιχνίδι.

Η Βίτζεβ αδικείται από τις τρεις ισοπαλίες του 2023, ήταν καλύτερη σε όλα τα παιχνίδια και η σταθερή παραγωγή ευκαιρίων είναι θέμα χρόνου να εξαργυρωθεί. Παίζε με ορμή, πιέζει τον αντίπαλο, τρέχει πολύ το γήπεδο, ειδικά μπρος στο ένθερμο κοινό της. Προβλέπουμε ότι θα αποκατασταθεί η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη απέναντι σε μία πολύ μέτρια Σλασκ που προέρχεται από απογοητευτική εμφάνιση. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.97.

Μαλίν – Γκενκ

Για την 26η αγωνιστική στο Βέλγιο, η πρωτοπόρος Γκενκ ταξιδεύει στην έδρα της Μαλίν με στόχο να ρεφάρει την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν, την περασμένη Κυριακή από την 3η Αντβέρπ. O κόουτς Βράνκεν επιστρέφει ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα που προπονούσε για 4 χρόνια! Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη χώρα, σκόραρε 27 φορές στα 12 φετινά πρωταθληματικά ταξίδια της, αλλά και στα τέσσερα τελευταία παραβιάστηκε η εστία της. Η Μαλίν παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία με όπλο την έδρα της (6η καλύτερη στη λίγκα), όπου έχει σκοράρει 25 φορές, βρήκε δίχτυα και στα τελευταία 9 ματς μπρος στο κοινό της! Ο κόουτς Ντεφούρ υπήρξε βοηθός του Βράνκεν την περσινή σεζόν, γνωρίζει πως να πληγώσει τον αντίπαλο. Θα ποντάρουμε να συνεχιστεί η παραγωγικότητα αμφοτέρων, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Το παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και μία τριάδα, σε απόδοση 5.30, με επιλογές από Γερμανία, Ισπανία & Πορτογαλία.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 0.5 (1.70) στο Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ. Μετά τη διακοπή, η Άουγκσμπουργκ μετρά 3/3 εκτός έδρας ήττες με 10 γκολ παθητικό, αλλά στο γήπεδό της παρουσιάζει πολύ πιο σφριγηλό πρόσωπο πετυχαίνοντας νίκες με 1-0 απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν! Παίζει με ένταση μπρος στο κοινό της και έχει το προβάδισμα απέναντι σε μία απογοητευτική Χοφενχάιμ που έχει να κερδίσει από τον Οκτώβριο με ρεκόρ 0-2-9 έκτοτε! Στα 6 παιχνίδια μετά τη διακοπή έχει δεχθεί 20 γκολ, δεν υπήρξε βελτίωση στην εικόνα της στο ντεμπούτο του νέου κόουτς το περασμένο Σάββατο στο εύκολο 1-3 της Λεβερκούζεν.

Δεύτερη επιλογή το Goal/Goal (1.78) στο Χιρόνα – Αλμερία. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από τις δυνατές μάχες που έδιναν τα προηγούμενα χρόνια στην Segunda Division. H Χιρόνα ποντάρει στην έδρα της για να σώσει την κατηγορία, εκεί έχει μαζέψει τους 18/24 πόντους της, εκεί έκανε πειστικές, δημιουργικές εμφανίσεις και νίκες απέναντι σε ομάδες με πολύ πιο “βαριά” φανέλα. Η Αλμερία δεν έχει ακόμα διπλό στη La Liga, αλλά βρήκε δίχτυα στα 4/6 τελευταία ταξίδια της και δεν το φοβάται το “Μοντιλίβι”, κέρδισε στις 2/3 τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1 DNB (1.75) στο Ζιλ Βισέντε – Βιζέλα. Παρόμοιας δυναμικής ομάδες, που ναι μεν βρίσκονται στο β’ μισό του βαθμολογικού πίνακα της Liga Portugal, αλλά δεν αναμένεται να κινδυνεύσουν βάσει ποιότητας στο ρόστερ τους. Η Ζιλ Βισέντε δεν έχει χάσει στο Μπαρσέλος (3-1-0) με το νέο κόουτς Σόουζα και προέρχεται από διπλό (στη Φαμαλικάο) που της ενισχύει κι άλλο το ηθικό. Σοβαρή ομάδα η Βιζέλα κι ας είναι δίχως διπλό από τότε που άλλαξε προπονητή, ωστόσο σήμερα έχει δύο κομβικές απουσίες στη μεσαία γραμμή που μπορούν να της αλλοιώσουν την εικόνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Βίτζεβ Λοτζ – Σλασκ Βρότσλαβ ➡ 1 (απόδοση 1.97)

21:45 | Μαλίν – Γκενκ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.97)

Παρολί

21:30 | Άουγκσμπουργκ- Χόφενχαϊμ  ➡ 1Χ & Over 0.5 (απόδοση 1.70)

22:00 | Χιρόνα – Αλμερία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

22:15 | Ζιλ Βισέντε – Βιζέλα  ➡ 1 DNB (απόδοση 1.75)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ