Τρία combo bets

Τρία combo bets

Στο... μικροσκόπιο Γερμανία και Αγγλία.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Δεν μου βγήκε το ρίσκο της Πέμπτης, παρά το γεγονός ότι η Μπασάκσεχιρ κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στην Γάνδη, ενώ το μόνο απειλητικό που εμφανίστηκε στο χορτάρι από πλευράς Φερεντσβάρος ήταν ένα δοκάρι με τον Ζακάριασεν στο πρώτο ημίχρονο.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα για στοίχημα. Ένα κλασικό πρόγραμμα Σαββάτου, από το οποίο αντλώ τέσσερις επιλογές, φυσιολογικών αποδόσεων και πονταρισμάτων.

Άιντραχτ Φρανκφούρτη – Στουτγκάρδη Προγνωστικά

Σε αρκετά μεγάλη απόδοση έχουμε τις επιλογές των γκολ σε αυτή την αναμέτρηση. Η Στουτγκάρδη είναι μια ομάδα, η οποία αμυντικά δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα από το ξεκίνημα της σεζόν. Εκτός έδρας ειδικά δυσκολεύεται αρκετά να παρουσιάσει μια εικόνα που θα της επέτρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Άιντραχτ από την άλλη θα σκεφτεί κάποιος ότι θα έχει στο μυαλό της την αναμέτρηση με την Νάπολι που ακολουθεί για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οι Γερμανοί θα ρίξουν και πολύ το βάρος στον αγώνα με τους “παρτενοπέι” μετά το σκορ του πρώτου αγώνα.

Αντίθετα, το να φορτσάρουν απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον οποίο θεωρητικά έχουν μέσα στις δυνατότητές τους, το θεωρώ πιο λογικό. Ο άσος παίζει με καλές πιθανότητες αλλά επειδή φοβάμαι τα… νερά των “αετών” θα αγοράσω το Goal/Goal&Over 2,5.

Σ.Πάουλι – Γκρόιτερ Φιρτ Προγνωστικά

Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε παιχνίδια από την 2η κατηγορία της Γερμανίας αλλά εδώ υπάρχει ένα στο οποίο αξίζει να κυνηγήσουμε το ρίσκο. Η Σ.Πάουλι υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ και θα αγοράσω τον άσο μαζί με τα γκολ. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους κατορθώνουν στις περισσότερες αναμετρήσεις να ελέγξουν το ρυθμό αλλά ακόμη και όταν δεν το καταφέρνουν αυτό, έχουν την ικανότητα να παίζουν τον αντίπαλο στα όριά του. Δημιουργούν διαστήματα έντονης πίεσης και δύσκολα ή εύκολα φτάνουν στη δημιουργία ευκαιριών.

Η Γκρόιτερ από την πλευρά της, έχοντας τον Χργκότα ως ηγετική παρουσία μεσοεπιθετικά, σκοράρει σταθερά στα παιχνίδια της. Δεν παράγει πολλές φάσεις αλλά δείχνει μια αξιοθαύμαστη συνέπεια με τα αντίπαλα δίχτυα. Στη συγκεκριμένη έδρα δεν θεωρώ ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αλλά μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλο της.

Πάω με τον 1&Over 2,5 περιμένοντας ως πιθανότερο σενάριο ένα σκορ κοντά στο 2-1. Η άμυνα της Γκρόιτερ είναι αυτή που μπορεί να δώσει σήμερα στην Σ.Πάουλι τη δυνατότητα να σκοράρει πιο εύκολα, από άλλες φορές.

Λέστερ – Τσέλσι Προγνωστικά

Η καλύτερη εικόνα που έχει παρουσιάσει η Τσέλσι μέχρι σήμερα επί ημερών Γκρέιαμ Πότερ, ήταν στα δύο ματς με αντίπαλο την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Ειδικά στη ρεβάνς, πραγματοποίησε μια εμφάνιση έτσι όπως την ονειρεύονταν εδώ και καιρό οι άνθρωποι του συλλόγου. Μπορεί αυτό να έχει συνέχεια; Λογικά ναι.

Η Λέστερ έχει θέματα από την έναρξη της σεζόν. Η ήττα από την Σαουθάμπτον εκτός έδρας έβαλε στοπ και σε ένα απίθανο σερί που έτρεχε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς όσον αφορά το σκοράρισμα μακριά από το γήπεδό της. Η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερά της. Ο Βάρντι έχει σιγήσει και οι υπόλοιποι δείχνουν ανήμποροι να βγουν μπροστά και να ηγηθούν μιας νέας προσπάθειας.

Θα αγοράσω το διπλό μαζί με το Under 3,5 το οποίο οριοθετείται στο 2.60.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ