Άρης: Οριστικές αποφάσεις και αποστολή από Τερζή

Άρης: Οριστικές αποφάσεις και αποστολή από Τερζή

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (12/3) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (12/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο, στην οποία ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει και τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Άρη φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις του και αναμένεται να τις επιβεβαιώσει και το απόγευμα στο Δασυγένειο. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει και την αποστολή, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Οντουμπάζιο και Ετέμπο και ο τραυματίας Ρουπ.

Ο Καμάτσο αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Ιτούρμπε, στο δεξί άκρο της επίθεσης. Σε ότι αφορά τους δυο παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες, ο Εμπακατά θα πάρει τη θέση του Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Ντουκουρέ του Ετέμπο στα χαφ.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα του Φαμπιάνο, που θα αντικαταστήσει τον Ενκουλού και θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ