Παίρνει κεφάλι ο Προμηθέας

Παίρνει κεφάλι ο Προμηθέας

Συνεχίζουμε όμως και θα πάμε στοίχημα με τον πολύ σημαντικό αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με την Γαλλική Παρί, που είναι πολύ κρίσιμος για την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε με την καλύτερη, κατά γενική ομολογία, και έχασε με δέκα πόντους διαφορά από τη Μάλαγα, μένοντας δεύτερη στον όμιλο του BCL. Έτσι θα πάει με μειονέκτημα έδρας στους «8» του θεσμού, όμως και πάλι είναι επιτυχία. Μας στέρησε εμάς όμως το ταμείο, μια που είχαμε επιλέξει να χάσει ή να κερδίσει μέχρι έξι. Δεν είχε λύσεις και δεν το κατάφερε, ούτε το ένα, ούτε το… άλλο.

Συνεχίζουμε όμως και θα πάμε στοίχημα με τον πολύ σημαντικό αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με την Γαλλική Παρί, που είναι πολύ κρίσιμος για την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Προμηθέας Πάτρας – Παρί Προγνωστικά

Οι Γάλλοι είναι 4οι, ισοβαθμούν με τους Αχαιούς που είναι 5οι, με ρεκόρ 10-6 αμφότεροι, και σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Μετά ο Προμηθέας έχει δύσκολο ματς στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Χολόν και η Παρί υποδέχεται τους Λόντον Λάιονς.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, πάντως, κέρδισε τους Λάιονς μέσα στο Λονδίνο, την προηγούμενη εβδομάδα, με 89-93, έχοντας σούπερ τον Κάουαν, που έκανε double/double με 26 πόντους και 11 ασίστ, και από κοντά τους Κουλμπόκα με 14 και 7 ριμπάουντ, Τόμασον και Τσαϊρέλη, με 13 και 10 πόντους, αντίστοιχα.

Σημαντικό ότι δεν έπαιξε με την ΑΕΚ το Σάββατο κι έτσι είναι ξεκούραστος, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Γκίκα (4.6π., 3.1 ασίστ), ούτε του Σίμπσον (6.8π., 2.4 ριμπ.).

Η Παρί είναι σε καλή κατάσταση, αφού κέρδισε την αδιάφορη, αλλά βελτιωμένη, Σλασκ την προηγούμενη εβδομάδα με 89-85, αλλά και τη Ναντέρ για το πρωτάθλημα με 79-85. Θα είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα για τους γηπεδούχους.

Λόγω έδρας και φόρμας ο Προμηθέας έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αφού οι Γάλλοι είναι σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό και θα πάμε στο να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,75, που βρίσκουμε στη Stoiximan, θεωρώντας ότι θα γίνει ντέρμπι ως το τέλος του αγώνα.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Προμηθέας Πάτρας – Παρί | Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ (2,75)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ