Καντζούρης: «Να βρούμε ξανά τη χημεία που είχαμε»

Καντζούρης: «Να βρούμε ξανά τη χημεία που είχαμε»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ήττα από τη Μάλαγα και για τα προβλήματα τραυματισμών που καλείται να διαχειριστεί η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά του BCL, με τον Ηλία Καντζούρη να σχολιάζει το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου όπου στάθηκε και στο πώς θα καλυφθεί το μεγάλο κενό που αφήνει ο Γιάνις Στρέλνιεκς με τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Ο φύλακας – άγγελος του Αλκαράθ στο «10»: «Θα γίνει θρύλος του παγκοσμίου τένις» (pics+vids)

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Συμφωνώ με τον Ακίλ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Για το πώς πάλεψαν. Δεν είναι ποτέ εύκολο, το να χάνεις τόσο σημαντικά κομμάτια της ομάδας σου και να μπορείς να προσαρμόζεσαι μέσα σε τόσο λίγες μέρες. Σίγουρα όταν έχεις να παίξεις απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχουν πετύχει φέτος ήδη, οπότε για εμάς υπάρχουν μόνο καλά συναισθήματα. Τώρα εμείς πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Να προσπαθήσουμε να δούμε, πώς θα γινουμε καλύτεροι. Να βρούμε λίγο καλύτερο ρυθμό. Ελπίζω να επιστρέψει ο Κένι (σ.σ. Ουίλιαμς) το συντομότερο δυνατόν. Να δουλέψουμε και να βρούμε τη χημεία που είχαμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και να παλέψουμε».

Για το αν το ματς κρίθηκε στα πολλά άστοχα σουτ της ΑΕΚ από την περιφέρεια: «Για εμένα είναι πάντα τα μικρά πράγματα, οι μικρές λεπτομέρειες, που μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Από τη μία πλευρά μπορείς να πεις ότι ίσως με 3/19 τρίποντα δεν έχεις ελπίδα να κερδίσεις το παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά λέω ότι και με 14 επιθετικά ριμπάουντ της Μάλαγα, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Ειδικά όταν χάνεις όλα τα ριμπάουντ, ύστερα από καλές άμυνες που έβγαλες. Αυτά δίνουν την ευκαιρία σε μία πολύ καλή ομάδα, να έχουν ένα ακόμα σουτ. Οπότε πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός. Έχει να κάνει με το από ποια πλευρά βλέπεις το νόμισμα. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που έχω πει. Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα στα παρκέ. Ίσως κάποιες φορές αυτό δεν είναι αρκετό, επειδή παίζουν και οι αντίπαλοι και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία, τη συνέχεια του BCL».

Για την απουσία του Στρέλνιεκς και το πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό: «Νομίζω ότι για αυτό είμαστε εδώ. Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για σημαντική απώλεια. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Γιάνις και το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας, αλλά από εκεί και πέρα, οι καλές ομάδες πρέπει να βρίσκουν λύσεις. Δεν θεωρώ ότι η λειτουργία μίας ομάδας μπορεί να έχει να κάνει μόνο με ένα παίκτη. Έχει να κάνει συνολικά με το πώς δουλεύει και λειτουργεί η ομάδα, οπότε θα σας έλεγα ότι αυτό που τώρα χρειαζόμαστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι να ξαναβρούμε τη χημεία μας, παρόλο που στις προηγούμενες εβδομάδες, την είχαμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, για να μην πω σε υψηλό. Τώρα πρέπει να την ξαναβρούμε κάτω από άλλες συνθήκες. Να βελτιώσουμε το πώς λειτουργούμε στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, γιατί πάντα υπάρχει χώρος για να βελτιωθείς και θα πρέπει να αλλάξουμε ίσως και να προσαρμόσουμε κάποια άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο».

Από την πλευρά του ο Μίτσελ είπε: «Συγχαρητήρια στην Ουνικάχα. Είναι ταλαντούχα ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Παίζουν πολύ καλά μαζί. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε απόψε. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν όλοι οι συμπαίκτες μου. Τα δώσαμε όλα στο παρκέ και κάποιες φορές απλώς δεν τα καταφέρνεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ