Τριάδα… Iron Maiden

Τριάδα… Iron Maiden

Τριάδα από την Β' Ολλανδίας.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Έχει καταντήσει κουραστικό, εκνευριστικό. Για τρίτη στη σειρά μέρα, το απόλυτο στα προγνωστικα ποδοσφαιρο χάθηκε στο γκολ. Παρολί με απόδοση 8, πήγε στράφι επειδή στο Πιτέρμπορο – Ντέρμπι θέλαμε να σημειωθούν τρία τουλάχιστον γκολ και το ματς έληξε 2-0…

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Μπα άλλαξε τις ισορροπίες στην άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

Και μιλάμε για ματς, που έπαιζαν δύο ομάδες που σκοράρουν. Την ίδια ώρα πέρασε το καλοπληρωμένο (2,10) goal/goal στο Χάρτπουλ – Λέιτον Όριεντ και το επίσης καλοπληρωμένο (2,02) over 2,5 στην αναμέτρηση της Στιβενέιτζ με την Σάλφορντ Σίτι.

Θέλω να πιστεύω ότι η γκίνια που δεν λέει να φύγει από πάνω μας, θα σπάσει λίαν συντόμως. Γιατί θα αρχίσω τα… χάπια, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα να χάνουμε τα παρολί στα γκολ.

Ας γίνει ξεκίνημα σήμερα, όπου η στήλη θα αφήσει και πάλι τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην ησυχία τους και θα ασχοληθεί μόνο με Β’ Ολλανδίας.

Σε τρία ματς με συνολική απόδοση 6,66 (δεν θέλω σχόλια επειδή σχηματίστηκε the number of the beast που τραγουδούσαν και οι Iron Maiden…) θα ποντάρω και ο… Θεός βοηθός.

Βίλεμ – Μάαστριχτ Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν εκεί την άνοδο. Σε λίγο καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Βίλεμ, η οποία στα οκτώ τελευταία της ματς, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Και η ήττα ήρθε από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την Τσβόλε.

Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, η Βίλεμ μετρά έξι over 2,5 και άλλα τόσα goal/goal. Η Μάαστριχτ θα μπορούσε να είχε καλύτερη βαθμολογική θέση, εάν εκτός έδρας δεν παρουσίαζε τραγικό πρόσωπο. Μετρά επτά ήττες και μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Η τελευταία φορά που κέρδισε εκτός έδρας ήταν στην προηγούμενη εθνική μας εορτή, στις 28 Οκτωβρίου! Το ενδιαφέρον είναι ότι στα επτά από τα οκτώ αυτά παιχνίδια, η Μάαστριχτ σκόραρε. Και για αυτό θα ποντάρω στο goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,00.

Τέλσταρ – Τοπ Ος Προγνωστικά

Η Τοπ Ος παλεύει για την παραμονή και στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της αδιάφορης Τέλσταρ. Οι εταιρείες δίνουν φαβορί και μάλιστα μεγάλο τους γηπεδούχους, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει ο «άσος» στο 1,70. Ίσως σε κάποιο άλλο δελτίο, τον κοντράρω, γιατί η διπλή ευκαιρία σε ομάδα που ψάχνει βαθμούς, σε απόδοση 2,20 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τοπ Ος πέτυχε γκολ και στα 12 τελευταία της ματς! Αντί να ρισκάρω με το αποτέλεσμα, θα προτιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,80. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι γιατί έχουν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (10 βαθμούς) και δεν έχουν βλέψεις για κάτι καλύτερο (απέχουν 12 βαθμούς από τα πλέι οφ).

Χέρακλες – Ντεν Μπος Προγνωστικά

Δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα, που οι εταιρείες δίνουν το over 3,5 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση 1,78. Είχα μια ελπίδα ότι θα το έβρισκα κοντά στο 2,00. Κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει. Η Χέρακλες είναι αναμφισβήτητα το φαβορί για τη νίκη, καθώς διαθέτει κλάσεις ανώτερη ομάδα από την Ντεν Μπος.

Μια Ντεν Μπος που πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη με 3-1 επί της Ντόρντρεχτ και έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Μετρά πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία της παιχνίδια και θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη εάν και σήμερα δεν μπουν αρκετά γκολ.

Θα πάρω τη νίκη της Χέρακλες σε συνδυασμό με το over 3,5 σε απόδοση 1,85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:30 ΒΙΛΕΜ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ: Over 2,5 & G/G (2,00)

15:30 ΤΕΛΣΤΑΡ – ΤΟΠΟ ΟΣ: G/G (1,80)

15:30 ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ: 1 & Over 3,5 (1,85)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ