Άρης: Η πρώτη διάγνωση για Καμαρά

Άρης: Η πρώτη διάγνωση για Καμαρά

Η κατάσταση της υγείας του Μαυριτανού επιθετικού, που τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Κονγκό, δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, θα υποβληθεί, όμως, σε νέες εξετάσεις μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Έντονη ήταν η αγωνία των ανθρώπων του Άρη για την κατάσταση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής Μαυριτανίας με το Κονγκό, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα πρώτα νέα, πάντως, από το ιατρικό δελτίο, για τον τραυματισμό του 27χρονου επιθετικού, είναι καθησυχαστικά, καθώς το χτύπημα που δέχτηκε στον αχίλλειο τένοντα δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μην αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι (29/3) της εθνικής ομάδας της χώρας του και πάλι με το Κονγκό, για προληπτικούς λόγους. Μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη.

Από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση (2/4) με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ