Ξανά πάνω στους Γάλλους

Ξανά πάνω στους Γάλλους

Τα προκριματικά συνεχίζονται, οι εκπλήξεις είναι λίγες μεν αλλά ηχηρές και το θέμα είναι ποια θα καταφέρεις να αποφύγεις, μέχρι να επιστρέψουν οι σύλλογοι στη δράση. 

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Είδαμε και τα μαγικά του Καζακστάν απέναντι στους Δανούς, είδαμε και το νέο πουλέν του Μαντσίνι να καθαρίζει την Μάλτα και να πληρώνει το στοίχημα combo bet πάνω στην Ιταλία.

Τα προκριματικά συνεχίζονται, οι εκπλήξεις είναι λίγες μεν αλλά ηχηρές και το θέμα είναι ποια θα καταφέρεις να αποφύγεις, μέχρι να επιστρέψουν οι σύλλογοι στη δράση.

Ιρλανδία – Γαλλία Προγνωστικά

Τρομακτικοί οι Γάλλοι σε ένα 20λεπτο με την Ολλανδία. Βρήκαν και τα έκαναν φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε επιβεβαίωσαν και το ποντάρισμά μου, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να τους… θίξω. Ωστόσο δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Η Ολλανδία μπήκε με αφέλεια στο παιχνίδι, θεωρώντας ότι με τη φανέλα και μόνο θα δυσκόλευε τους Γάλλους. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Η Ιρλανδία θα πάει υποψιασμένη στην αναμέτρηση. Δεν είναι φυσικά φαβορί για τη νίκη, ούτε καν για την πρόκριση μέσω της πρώτης δυάδας. Χωρίς εξέλιξη στο παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια, με κάποια σπασμωδικά θετικά αποτελέσματα, απλά να δίνουν προσωρινή ικανοποίηση. Η λογική λέει ότι θα πάει το ματς στη δύναμη για να αντέξει στην ποιότητα και την τεχνική των Γάλλων, οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.

Δεν θεωρώ όμως ότι θα το κάνουν με πολλά γκολ. Πάω με ένα combo bet στο διπλό με Under 3,5 και παίρνω σχεδόν διπλασιασμό στην απόδοση.

Πολωνία – Αλβανία Προγνωστικά

Με δυνατή σφαλιάρα ξεκίνησε ο Φερνάντο Σάντος την προσπάθειά του στον πάγκο της Πολωνίας. Η αλήθεια είναι πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του και το γνώριζε αυτό από την ημέρα που ανέλαβε. Για να λέμε και την αλήθεια βέβαια, δεν στάθηκε στο πλευρό του και η τύχη. Όταν δέχεσαι γκολ στα 28 δευτερόλεπτα, πόσο καλά μπορεί να σου πάει ένα παιχνίδι.

Παρά την ήττα από την Τσεχία βέβαια η Πολωνία παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Αρκεί να μην δώσει συνέχεια σε τέτοια αποτελέσματα. Η Αλβανία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πέρα από ένα μαχητικό σύνολο. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ο Σάντος χρειάζεται λίγο χρόνο να μάθει το υλικό που έχει στα χέρια του και τι λύσεις μπορεί αυτό να του δώσει. Μέχρι να συμβεί λοιπόν αυτό, δεν περιμένω από την Πολωνία να βγάζει μάτια αλλά να κάνει τα αυτονόητα.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ