Ξεκίνημα με δυάδα…

Ξεκίνημα με δυάδα…

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς, τα οποία θα μας απασχολήσουν.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Μπαίνω στην Stoiximan, μετά την πρωινή αναβάθμιση που έκανε και το πρώτο στοίχημα που βλέπω , αφορά το Big 4. Την συνάντησή τους και μάλιστα με αποδόσεις.

Πονταρίσματα για το ποιος θα φτάσει πρώτος (φαβορί ο Γιάννης Αλαφούζος με 1,90, αουτσάιντερ ο Βαγγέλης Μαρινάκης με 3,50..) , για το ποιος θα ανοίξει πρώτα την πόρτα της εξόδου (φαβορί ο Δημήτρης Μελισσανίδης με 2,10) και για το ποιος θα κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρία παίζει… άμυνα, αφού θεωρεί ότι όλοι θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου. Έχω δει και αν έχω περίεργα στοιχήματα, αλλά δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να ποντάρω στην άφιξη των διοικητικών ηγετών των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας.

Μάλιστα όσο γράφω το κείμενο οι αποδόσεις αλλάζουν στα προγνωστικα στοιχημα. Αρκετό ποντάρισμα πρέπει να έχει δεχθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού το 1,90 έγινε 1,65! Για τέτοια σιγουριά μιλάμε…

Αν ο τζογαδόρος θέλει να ποντάρει θα το κάνει και στον δρόμο. Μετρώντας τα ταξί, παίζοντας μονά ζυγά με τον αριθμό των χαρτονομισμάτων. Τώρα με τις εταιρίες, μπορεί να ποντάρεις σε ότι θες και στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία μπορεί να πας και να ζητήσεις απόδοση, για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! Σύντομα το βλέπω να έρχεται και στην χώρα μας…

Στα δικά μας, ούτε οι… Iron Maiden κατάφεραν να σπάσει αυτή η κατάρα που δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία, για μεγάλο διάστημα. Πέρασε η νίκη της Χέρακλες σε συνδυασμό με το over 3,5, αλλά Μάαστριχτ και Τοπ Ος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για να περάσουν και τα άλλα δύο σημεία.

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς, τα οποία θα μας απασχολήσουν.

Έουπεν u21 – Οστάνδη u21 Προγνωστικά

Μπορεί να υπάρχουν τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει και ματσάκι από τις ρεζέρβες του Βελγίου. Μόλις ένα είναι στο πρόγραμμα και φυσικά θα το τιμήσω. Η Έουπεν u21 υποδέχεται την Οστάνδη u21 και φυσικά αυτό που θα περιμένουμε είναι να μπουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα στη σειρά over 2,5 με τα τρία να είναι over 3,5 και οι φιλοξενούμενοι μετά από 14 σερί over 2,5 έφεραν ένα 2-0, για να επιστρέψουν στα στάνταρ τους την τελευταία αγωνιστική.

Το over 3,5 πληρώνει 1,93…

Ιρλανδία – Γαλλία Προγνωστικά

Οι Γάλλοι μας δικαίωσαν στην πρεμιέρα τους, αφού το over 2,5 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία, ήρθε από το ημίχρονο. Ευελπιστώ το ίδιο να συμβεί και σήμερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Ας περάσει το over 2,5 και δέχομαι να μην συμβεί και από το πρώτο ημίχρονο…

Οι «τρικολόρ» διαθέτουν ποιοτική ομάδα και είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι Ιρλανδοί υστερούν σε ποιότητα, αλλά παίζουν με πάθος και αγωνιστικό τσαμπουκά. Ίσως μπορέσουν και αυτοί να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Το over 2,5 πληρώνει 1,78.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ