Χωρίς Σαλούστρο θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Σαλούστρο θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Πονοκέφαλος για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με βασική απουσία θα υποδεχτεί αύριο, για την 21η αγωνιστική της Basket League, την ΑΕΚ (19:15), ο ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Σαλούστρος, ειδικότερα, τέθηκε, αναγκαστικά, εκτός πλάνων, λόγω ίωσης . Πρόβλημα εξαιτίας του οποίου ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ δεν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για το ματς.

Η αναμέτρηση με την Ένωση θα έχει ιδιαίτερο… χρώμα για τον ΠΑΟΚ , καθώς πριν από το τζάμπολ θα γίνει η απόσυρση της φανέλας με το Νο 7,  με την οποία συνέδεσε την αθλητική του διαδρομή με τους «ασπρόμαυρους» ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Διαβάστε επίσης: Στο Βελιγράδι ο Γιαννακόπουλος: Πάει για διπλό «μπαμ» με Βιλντόζα και Καμπάτσο

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ προσδοκά στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος , για να συνεχίσει να διεκδικεί την παρουσία του στην τετράδα της βαθμολογίας, στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι, αλλά και όσα θα προηγηθούν από την έναρξή του, εκφράστηκε , μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο , ο Φώτης Τακιανός.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποφάσισε ο σύλλογος να τιμήσει ένα τεράστιο αθλητή όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τα αξίζει πραγματικά και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, που θα είμαστε μέρος αυτής της εκδήλωσης. Θα πρέπει όμως πολύ γρήγορα να βάλουμε στην άκρη την εκδήλωση που θα προηγηθεί, να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι. Είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές φιλοδοξίες διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια και σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας, ώστε να γίνει σύμμαχός μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία νίκη που την θέλουμε πολύ και μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ