Αμφίβολος ο Εμπίντ για το Game 1 κόντρα στους Σέλτικς

Αμφίβολος ο Εμπίντ για το Game 1 κόντρα στους Σέλτικς

Ο Εμπίντ πονάει και οι Σίξερς... αγχώνονται για το αν ένας εκ των υποψήφιων MVP του ΝΒΑ, θα προλάβει το πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής κόντρα στους Σέλτικς.

Σέλτικς και Σίξερς ξεμπέρδεψαν με τους Ατλάντα Χοκς και Μπρούκλιν Νετς αντίστοιχα και πλέον κοντράρονται την Τρίτη (2/5) στο πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών του ΝΒΑ για την Ανατολή.

Μια σκιά απλώνεται πάνω από τη Φιλαδέλφεια καθώς ο Εμπίντ πονάει στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς της σειράς κόντρα στους Κέλτες.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για Μπακς και Αντετοκούνμπο; Οι τρεις πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι του 2024

Ο Γάλλος με ρίζες από το Καμερούν σέντερ, ανέκαθεν ήταν τεράστιο ταλέντο με δυσδιάκριτο ταβάνι, αλλά το ερωτηματικό της ευπάθεια σε τραυματισμούς ήταν πάντα εκεί. Φέτος στη regular season αγωνίστηκε σε 66 από τα 82 ματς συνολικά (33.1π/10.2 ριμπ/4,2 ασίστ).

Στην σειρά κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, στα τέσσερα ματς που παίχτηκαν, πήρε μέρος στα τρία από αυτά αγωνιζόμενος 36′ ανά ματς με αισθητά μειωμένη επιθετική παραγωγή (20π) αλλά πολύ καλή δουλειά στους άλλους τομείς του παιχνιδιού (11.3 ριμπ/4 ασίστ/1 κλέψιμο/2.3 κοψίματα).

Τα ματς στα playoffs του ΝΒΑ είναι πάντα πολύ περισσότερο απαιτητικά, πόσο μάλλον κόντρα σε μια ομάδα που αρέσκεται στο δυναμικό παίξιμο ειδικά μέσα στη ρακέτα όπως οι Σέλτικς και η ενδεχόμενη απουσία του Εμπίντ, ίσως κριθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους φιλόδοξους Σίξερς που έρχονται με φόρα μετά τη… σκούπα στους Νετς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ