Η ξεπεσμένη πρωταθλήτρια & ο τελικός επιβίωσης

Η ξεπεσμένη πρωταθλήτρια & ο τελικός επιβίωσης

Σε πρώτο πλάνο Τουρκία και Αγγλία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

O Ινζάγκι έκανε τελικά εκτεταμένο rotation στο “Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα”, αλλά και πάλι χρειάστηκε κόντρα αποβολή στο πρώτο ημίχρονο και γκολ στο 85′ για να χαθεί το Χ2 & Under 3.5. Το ντέρμπι στο Σεβίλλη ήταν “ψόφιο” και σε σκορ και σε νέυρα για να χαθεί το combo, αλλά το ντέρμπι της Λισαβόνας πλήρωσε το G/G & Over 2.5.

Επιβεβαιώθηκε και το Over 1.5 ημιχρόνου στα Άδανα, ενώ νωρίτερα στην Πόλη είχαμε πέναλτι αλλά έλειψε η αποβολή για το συνδυαστικό ποντάρισμα ρίσκου στο Ουμρανιεσπόρ – Ανκαραγκιουτσού. Χάθηκε από νωρίς το παρολί με την ανατροπή υποβιβασμού που υπέστη η Λιντς και δεν βρήκε δίχτυα ο Ενσίσο για να κλείσουμε την Κυριακή με -63.25 μονάδες απολογισμό.

Από σήμερα μπαίνουμε στην τελευταία πλήρη στοιχηματική εβδομάδα της σεζόν, αφού από το ερχόμενο σαββατοκύριακο θ’ αρχίσουμε να χάνουμε πρωταθλήματα με τα οποία καταπιανόμαστε από τον περασμένο Αύγουστο. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Τραμπζονσπόρ – Καραγκιουμρούκ

Η 35η αγωνιστική στην Τουρκία ολοκληρώνεται με ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που υπόσχεται γκολ. Η ξεπεσμένη περσινή πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, την Πέμπτη ηττήθηκε και στο “Σαράτσογλου” από το Φενέρ με το τελικό 3-1 να την κολακεύει. Τι κι αν ο νέος κόουτς Μπιέλιτσα έχει αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2, τα ανασταλτικά προβλήματα παραμένουν άλυτα, οι αντίπαλοί της σκοράρουν με ευκολία. Στο τελευταίο εντός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην Ανκαραγκιουτσού γιατί ευτύχησε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα από το 10ο λεπτό, αλλά και πάλι κινδύνευσε.

Η Καραγκιουμρούκ επέστρεψε στις πληθωρικές εμφανίσεις την Τετάρτη, όταν έχασε στην Πόλη από την Ντεμιρσπόρ (2-3) σε ανταγωνιστικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκ μέρους της. Έχουν ατομικά κίνητρα οι παίκτες της, οι Ντιάν, Μπορίνι έχουν ξεπεράσει αμφότεροι τα 20+ γκολ, ενώ ο Πίρλο κοουτσάρει και για να κάνει το επόμενο βήμα.

Δεν προκύπτει αγωνιστικά ο μεγάλος φαβοριτισμός της Τραμπζονσπόρ, είναι σταθερά προβληματική, με μεγάλα κενά στις μεταβάσεις, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι επιθετικοί. Η Καραγκιουμρούκ σκόραρε 2+ γκολ στα 9/11 ταξίδια της και προβλέπουμε ότι ακόμα κι αν ηττηθεί στην Τραπεζούντα θα γίνει στο όριο με μεγάλο σκορ. Επιλογή μας το Καραγκιουμρούκ +1.5 & Over 2.5 γκολ στο ματς, σε απόδοση 2.55.

Νιουκάστλ – Λέστερ

Σχεδόν εξασφαλισμένη η επιστροφή της Νιουκάστλ στους ομίλους του Champions League μετά από 20 χρόνια μετά την προχθεσινή ισοπαλία της Λίβερπουλ, θα χρειαστεί μάξιμουμ έναν πόντο για να σφραγίσει το εισιτήριό της. Προφανώς δεν πρόκειται να παίξει για την ισοπαλία σήμερα, στο St. James’ Park κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις την άνοιξη, κυριάρχησε εκεί απέναντι σε Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Μπράιτον, μεταξύ άλλων. Είναι ασφυκτικό το pressing που ασκεί ψηλά στο γήπεδο η ομάδα του Χάου, τρέχει πολύ το γήπεδο και πρωταγωνιστεί σε χορταστικά παιχνίδια.

Η Λέστερ από την άλλη παίζει τελικό επιβίωσης σήμερα, αν δεν κάνει υπέρβαση με διπλό στο βορρά γίνεται πολύ μεγάλο φαβορί να επιστρέψει στην Championship μετά από σχεδόν μία δεκαετία. Η έλευση του Ντιν Σμιθ δεν βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι, οι “αλεπούδες” συνεχίζουν να δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, στα 10 το παθητικό τους στα τρία ματς του Μάη. Διαθέτουν όμως τους παίκτες με την ποιότητα και τον χαρακτήρα να παλέψουν σθεναρά απόψε, τουλάχιστον να συνεχίσουν το εκτός έδρας σκοράρισμα (5 σερί). Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Τραμπζονσπόρ – Καραγκιουμρούκ  ➡ Καραγκιουμρούκ +1.5 & Over 2.5 (απόδοση 2.55)

22:00 | Νιουκάστλ – Λέστερ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.98)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ