«Μάχη» στο ΟΑΚΑ και… αντίδραση!

«Μάχη» στο ΟΑΚΑ και… αντίδραση!

Game 3 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Βόννη μας δικαίωσε χθες, κερδίζοντας μέσα στην έδρα της Τσέμνιτζ με 83-89, επιβεβαιώνοντας την πρότασή μας για το «διπλό» και το over 161,5 και μάλιστα σχετικά εύκολα. Είναι μια ομάδα, η Βόννη, που έτσι όπως παίζει, τις περισσότερες φορές δικαιώνει όποιον την πιστεύει φέτος.

Σήμερα θα συνεχίσουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο συνεχίζεται με τα πλέιοφς, και θα πάμε στοίχημα με τον τρίτο αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, για την ημιτελική φάση.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Προγνωστικά

Οι δυο ομάδες είναι «ισόπαλες» με 1-1 νίκες, αφού οι «πράσινοι» διέλυσαν το Περιστέρι στον πρώτο αγώνα με 101-57, όμως μετά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να κερδίσει, με εντυπωσιακό τρόπο κιόλας, με 73-58. Έδειξε έτσι ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον γεμάτο σκαμπανεβάσματα Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει μια ολόκληρη σεζόν τον ρυθμό στο παιχνίδι του. Δείγμα ότι είναι, απλά, μια κακή ομάδα για πρωταθλητισμό…

Αίσθηση, επίσης, έκανε η δήλωση του Βασίλη Σπανούλη ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν αρκετά… flopping, ήτοι «θέατρο», για να παίρνουν φάουλ, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα «τσιγκλήσει» τον μπασκετικό τους εγωισμό. Μέχρι στιγμής δεν μας έχουν πείσει ότι μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες, είναι μια «κρύα» ομάδα μέχρι τώρα…

«Κρύες» και οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος τα «ακούει» κι αυτός, έχοντας πλέον περισσότερες ήττες απ’ τον προκάτοχό του, Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά δεν έκανε κι αυτός την ομάδα, για να τα λέμε όλα.

Για το «άδειασμα» που φαίνεται στην εικόνα του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα στο Περιστέρι, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και μπορούμε να δώσουμε πολλές ερμηνείες. Αλλά δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε ο χρόνος να δώσουμε κάποια ερμηνεία. Τώρα βρισκόμαστε στους ημιτελικούς και αυτό που μετράει να παρουσιαστούμε στον τελικό που θέλουμε να πάμε, όσο πιο έτοιμοι πάμε, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Το Περιστέρι θα παλέψει σήμερα, έχει πάρει επάνω του ψυχολογικά, είναι σκληρή ομάδα, παίζει άμυνα και περιμένουμε να γίνει «μάχη». Θα παίξει, για τον ΠΑΟ, ο Μποχωρίδης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πλήρεις.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Παναθηναϊκός θα την «πατήσει», ποντάροντας στη σκληράδα του Περιστερίου, όμως είναι δεδομένο ότι έχει το ρόστερ και το «βάθος» για να πάρει τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα. Θα πάμε με τον άσο και το under 161.5 σε απόδοση 2.15 που βρίσκουμε στη Stoiximan, πιστεύοντας ότι θα «βγάλει αντίδραση» και θα διαψεύσει όλους όσοι τον θέλουν «τελειωμένο» για φέτος. Από τώρα…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Παναθηναϊκός – Περιστέρι | 1 και Under 161,5 (2,15)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ