Ένα ακόμη βήμα για το σεντόνι

Ένα ακόμη βήμα για το σεντόνι

Σε πρώτο πλάνο Ισπανία και Αργεντινή.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

“Μαύρη κατάρα” έχει πιάσει την στήλη από τα ξημερώματα της Παρασκευής και χρειαζόμαστε άμεσα γιατρικό. Στην Τραπεζούντα, παραδόξως οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο με σχεδόν ίδιες τελικές και ελάχιστα μεγαλύτερο συντελεστή xGoals για να χαθεί το +1.5 της Καραγκιουμρούκ, ενώ στον αγγλικό βορρά η Λέστερ πήγε για να υποβιβαστεί αξιοπρεπώς και το G/G & Over 2.5 δεν το “μυρίσαμε” καν.

Υποθέσαμε ότι ο Σμιθ θα κατεβάσει την ομάδα του για τη νίκη, ώστε να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Έβερτον στην τελευταία αγωνιστική, αλλά πέσαμε έξω και τα δοκάρια δεν μας έκαναν την χάρη να προηγηθεί η Νιουκάστλ ώστε ν’ αναγκαστούν οι “αλεπούδες” να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι κατενάτσιο άλλων δεκαετίων. Στις -65 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας και περνάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Σοσιεδάδ – Αλμερία

Οι Βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν την σαββατιάτικη φιέστα στο Καμπ Νου, έσπασαν το εντός έδρας αήττητο των χαλαρών πρωταθλητών και είναι πλέον με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League μετά από μία δεκαετία. Με φόρα πηγαίνουν στον τερματισμό της La Liga, με σερί 4-2-0 στο σημερινό, θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι της τριάδας που απομένει.

Η Αλμερία πήρε βαθιά ανάσα με το 3-0 του Σαββάτου επί της Μαγιόρκα και πήγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, λογικά θα χρειαστεί μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη La Liga. Ακολουθεί το “εξάποντο” με τη Βαγιαδολίδ στο “Μεντιτερανέο” και λογικά ο κόουτς Ρούμπι θα έχει στοχεύσει σ’ εκείνο το παιχνίδι, αφού το ρόστερ δεν είναι για τρία απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε 8 ημέρες. Παράλληλα, οι Ανδαλουσιάνοι είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με ίδιο ρεκόρ (1-4-12) μαζί με την απογοητευτική Έλτσε.

Θα ποντάρουμε στην ποιοτικότερη ομάδα, πιθανή η νίκη της Σοσιεδάδ σε κοντρολαρισμένο τέμπο, επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.83.

Θέλτα – Χιρόνα

Σε πολύ άσχημο “φεγγάρι” η Θέλτα, με μόλις μία νίκη (κι αυτή επί της υποβιβασμένης Έλτσε) στα 9 τελευταία παιχνίδια της (1-2-6) έχει μπλέξει στα σενάρια υποβιβασμού, ούσα στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει έντονα ανασταλτικά θέματα και σε ροή αγώνα και στα στατικά. Στις 3/4 τελυταίες ήττες της όμως σκόραρε και σήμερα είναι ξανά διαθέσιμος ο ηγέτης Άσπας.

Η Χιρόνα συνεχίζει την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της πορεία και παραμένει μέσα στο κόλπο για την 7η θέση που στέλνει στο Conference League, παρά την σαββατιάτικη ήττα από την Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις. Με επιθετικό ρυθμό η ομάδα του Μίτσελ, σκόραρε 11 φορές στα 5 τελευταία ματς, αλλά αμυντικά δεν είναι αξιόπιστη και γιατί δεν παίζει κυνικά.

Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες τουλάχιστον από μία φορά, επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.77.

Άουκας – Ράσινγκ Κλουμπ

Απόψε ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους του Copa Libertadores και τα ξημερώματα στο Κίτο η πρωταθλήτρια Εκουαδόρ ουσιαστικά παίζει ρέστα πρόκρισης υποδεχόμενη την τρομερά ντεφορμέ Ράσινγκ, από την οποία απέχει 4 πόντους, ενώ η Φλαμένγκο είναι στο +1 από τους γηπεδούχους. Ισχυρή στο γήπεδό της η Άουκας, εκεί κέρδισε στην πρεμιέρα την κάτοχο του τροπαίου Φλαμένγκο (2-1), ενώ στα ακόλουθα παιχνίδια ηττήθηκε 3-2 στην Αβεγιανέδα και 2-1 στη Χιλή από τη Νιουμπλένσε.

Το μόνο θετικό για την Ράσινγκ είναι ότι πηγαίνει ξεκούραστη στο Κίτο, καθώς ο προγραμματισμένος αγώνας της Παρασκευής με τη Βέλεζ αναβλήθηκε. Στο αγωνιστικό κομμάτι η “ακαδέμια” είναι σε οικτρή κατάσταση, ο κόουτς Γκάγκο αδυνατεί να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες και είναι υπ’ ατμόν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 4/4 ήττες με 13 γκολ παθητικό, αλλά στον όμιλο έχει το πάνω χέρι.

Αναμένεται να πιέσει η Άουκας την ταλαιπωρημένη στα τελευταία παιχνίδια άμυνα των Αργεντίνων, οι οποίοι όμως είναι πιο ποιοτική ομάδα μεσοεπιθετικά και δεν ξέρουν να παίζουν κυνικά. Αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | Σοσιεδάδ – Αλμερία  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.83)

20:30 | Θέλτα – Χιρόνα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.77)

03:00 | Άουκας – Ράσινγκ Κλουμπ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.02)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ