Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Τρία συνδυαστικά στοιχήματα

Λίγες οι επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα φίλοι μου. Λίγα παιχνίδια στο σημερινό κουπονι στοιχηματος και φυσικά οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ωστόσο, πάντα κάτι υπάρχει και όπως συνηθίζω να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις, σε τέτοιες μέρες μπορεί να πληρωθείς.

Με ομάδες που δεν ξέρεις ούτε τα χρώματα που φορούν και πρωταθλήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες τα προσπερνάς χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όπως δηλαδή θα συμβεί στις σημερινές προβλέψεις, αφού η στήλη θα ασχοληθεί κυρίως με το… πασίγνωστο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ελβετίας.

Πριν πάμε στα σημερινά, θα γίνει ο απολογισμός της χθεσινής μέρας, όπου μόνο το παιχνίδι Νόρτζελαντ – Ράντερς είδαμε σωστά. Θέλαμε νίκη των γηπεδούχων και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και το τελικό 3-1, δικαίωσε την επιλογή μας.

Στο Νιούκαστλ – Λέστερ, είναι να απορεί κανείς που έληξε 0-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, έπαιζαν μονότερμα, αλλά η Λέστερ δεν δέχθηκε γκολ μετά από 21 παιχνίδια! Στο τέλος μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη και οι γηπεδούχοι να μην πιστεύουν το τι συνέβη.

Στη Σουηδία τέλος, η Κάλμαρ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βάρναμο, αλλά με 1-0, οπότε το over 2,5 ήταν μακριά.

Σοσιεδάδ – Αλμερία Προγνωστικά

Η εντυπωσιακή φέτος Σοσιεδάδ θέλει να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και κόντρα στην Αλμερία μπορεί να πάρει το τρίποντο και να βρεθεί αγκαλιά με το πολυπόθητο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν διαφορετικούς στόχους και έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν έχουν εξασφαλιστεί. Το εκπληκτικό με την Aλμερία είναι ότι μετρά εννέα σερί over 2,5 και επειδή δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, θα αγοράσω τον «άσο» και θα περιμένω να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι, σε απόδοση 1,95.

Μπελιντσόνα – Τουν Προγνωστικά

Δεν σας κρύβω ότι μου κάνει εντύπωση, που το «διπλό» το συναντάμε σε απόδοση 1,53. Την θεωρώ μικρή, γιατί η Τουν έχει να γευθεί την χαρά της νίκης 45 μέρες! Συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες (τέσσερις στα έξι αυτά ματς).

Απόν την άλλη οι γηπεδούχοι, παρουσιάζουν τεράστιες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και δεν μπορεί κάποιος να τους εμπιστευθεί. Τα goal/goal οι δύο ομάδες τα έχουν ψωμοτύρι. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και οι γηπεδούχοι τέσσερα στα έξι…

Θα αγοράσω το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,88.

Βαντούζ – Λωζάννη Ουσί Προγνωστικά

Άσχετο με την ανάλυση του ματς, αλλά ναι έχω βρεθεί στο γήπεδο της Βαντούζ σε φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός – Λίβερπουλ με τον Έρβιν Λέμενς τερματοφύλακα…

Πάμε στο σήμερα, όπου το ποντάρισμα θα είναι το ίδιο με αυτό στο Μπελιντσόνα – Τουν. Δηλαδή θα πάρω το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,85, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων των φιλοξενούμενων. Ο συνδυασμός αυτός έχει εμφανιστεί στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους. Κάτι που σαφώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πρέπει τέλος να αναφερθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μιας και μετρούν τέσσερα σερί τρίποντα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 ΣΟΣΙΕΔΑΔ –ΑΛΜΕΡΙΑ: 1 & over 2,5 (1,95)21:15 ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ – ΤΟΥΝ: G/G & over 2,5  (1,88)

21:15 ΒΑΝΤΟΥΖ – ΛΩΖΑΝΝΗ ΟΥΣΙ: G/G & over 2,5 (1,85)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ