Αξίζει το ρίσκο με την Οσέρ

Αξίζει το ρίσκο με την Οσέρ

Προγνώσεις από Γερμανία και Γαλλία σήμερα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Οι χθεσινές προτάσεις της στήλης, αφορούσαν τρία παιχνίδια από τη Β’ Γαλλίας. Μας προσέφεραν συγκινήσεις, ελπίδα μέχρι το τέλος, αλλά όχι και το απόλυτο στα προγνωστικά ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μανούχος μίλησε για τη μεζούρα στο Περιστέρι

Η Βαλενσιέν κέρδισε την Γκρενόμπλ και μας δικαίωσε, ενώ η Μετς πήρε τη νίκη στην έδρα της Σοσό, αλλά μόνο με 1-0 και δεν πέτυχε δεύτερο γκολ για να πιάσουμε και το over 1,5. Έστω και αν η Σοσό έπαιζε με 10 παίκτες στο τελευταίο μισάωρο.

Η Ντιζόν τέλος, προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε από την αδιάφορη Παρί και δεν κέρδισε.

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί και πάλι με τρία παιχνίδια στα οποία οι ομάδες έχουν στόχους. Δύο για την παραμονή και μία για την Ευρώπη.

Πάμε να τα δούμε.

Στουτγάρδη – Χοφενχάιμ Προγνωστικά

Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη ανάλυση. Η Στουτγάρδη αν κερδίσει την αδιάφορη Χοφενχάιμ θα παραμείνει στην κατηγορία και δεν θα την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και ως εκ τούτου κρατά την τύχη της στα χέρια της. Αυτό συνέβη γιατί την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Μάιντς και εκμεταλλεύθηκε τις ισοπαλίες των Μπόχουμ και Σάλκε.

Είναι αυτονόητο, ότι η απόδοση του «άσου» είναι μικρή, αλλά οριακά αποδεκτή για τα γούστα της στήλης. Θα αγοράσω το 1,55, χωρίς να κάνω παιχνίδι με τα γκολ.

Τουλούζ – Οσέρ Προγνωστικά

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Τουλούζ δεν έχει στόχους, αλλά η Οσέρ δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Βρίσκεται έναν πόντο μπροστά από τη Ναντ και χρειάζεται βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της. Η Ναντ μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας (Ανζέ) και λογικά θα κερδίσει. Επίσης, έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων, οπότε η Οσέρ στα δύο τελευταία της παιχνίδια (το σημερινό και το εντός έδρας που ακολουθεί με τη Λανς), πρέπει να μαζέψει τους ίδιους βαθμούς με τα «καναρίνια».

Υπάρχει περίπτωση η Οσέρ να εξασφαλίσει την παραμονή της από σήμερα, ένα κερδίσει και ταυτόχρονα η Ναντ ηττηθεί στο εκτός έδρας ματς με τη Λιλ. Σενάριο που δεν το λες και απίθανό.

Και επειδή το κίνητρο της Οσέρ είναι μεγάλο, θα την στηρίξω. Άλλωστε, αντιμετωπίζει την Τουλούζ, η οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει! Το 3,15 που δίνει το «διπλό» αξίζει το ρίσκο…

Λιλ – Ναντ Προγνωστικά

Ούτε η αλλαγή προπονητή βελτίωσε την εικόνα της Ναντ, η οποία τα έχει κάνει μαντάρα. Συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη, στα τέσσερα τελευταία δεν σκόραρε και έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς. Για την ιστορία έχει να κερδίσει από τις 12 Φεβρουαρίου.

Ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς και λογικά στην επόμενη αγωνιστική θα κερδίσει (με την καταδικασμένη Ανζέ) , αλλά δεν ξέρω εάν θα τις φτάσει το τρίποντο. Σας ανέλυσα προηγουμένως, το σενάριο που η υπόθεση παραμονή μπορεί να ξεκαθαρίσει και σήμερα.

Δύσκολα η Ναντ θα σταθεί όρθια στην έδρα της Λιλ. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν είναι αδιάφοροι, αλλά παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώοη και με νίκη μπορεί να την εξασφαλίσουν από σήμερα, αν η Μονακό κερδίσει στην έδρα της Ρεν, σε ένα δύσκολο σενάριο, το οποίο όμως πρέπει να αναφερθεί.

Θα ποντάρω τόσο στον «άσο» όσο και στο over 2,5. Η Λιλ στην έδρα της, συμπλήρωσε 15 ματς χωρίς ήττα (με11 νίκες) και η τελευταία φορά που αυτό συνέβη ήταν τον Αύγουστο!

Επίσης, τα έξι από τα επτά τελευταία ματς της Λιλ, μπροστά στους φίλους της ήρθαν over 2,5. Οπότε το 2,00 που δίνει το συνδυαστικό στοίχημα, αξίζει…

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ