Άρης: Να «μιλήσει» στο γήπεδο

Άρης: Να «μιλήσει» στο γήπεδο

Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και προτιμούν να ολοκληρώσουν πρώτα τις κινήσεις τους και στη συνέχεια να αναφερθούν σε στόχους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν στον Άρη, ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανόν να γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Βεζένκοφ για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα

Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, το διάστημα μέχρι την έναρξη των επίσημων ανακοινώσεων, θα κυλήσει διαφορετικά για τους κιτρινόμαυρους σε σχέση με το αντίστοιχο της περσινής σεζόν. Κυρίως, σε ότι αφορά τη επικοινωνιακή προσέγγιση.

Ο Άρης ξεκινάει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κρατώντας χαμηλούς τόνους. Περιμένει να ολοκληρώσει τις κινήσεις σε ότι αφορά το ρόστερ του, μεταγραφές και αποδεσμεύσεις και στη συνέχεια να κάνει αναφορά στους στόχους.

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, που ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά, ως απόρροια της πολύ καλής παρουσίας που είχε προηγηθεί στα δυο προηγούμενα πρωταθλήματα, αλλά και της λανθασμένης εκτίμησης του πόσο θα βοηθούσαν ουσιαστικά παίκτες που είχαν καλό βιογραφικό, όμως, αυτό δεν «αποτυπώθηκε» και σε ανάλογη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Το λάθος, φυσικά, δεν ήταν ότι τέθηκαν υψηλοί στόχοι, αλλά το ότι – όπως αποδείχτηκε, βέβαια, εκ των προτέρων- , τέθηκαν χωρίς να έχει διασφαλιστεί ότι μπορούν να επιτευχθούν. Για έναν Άρη που εκτός από τα δικά του λάθη, σε ότι αφορά την στελέχωση του ρόστερ του, έχασε ουκ ολίγους βαθμούς και από διαιτητικά λάθη εναντίον του, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το σημαντικό, πάντως, είναι, ότι οι κιτρινόμαυροι, έχοντας αναγνωρίσει τις λανθασμένες επιλογές που έγιναν, φαίνεται ότι προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι τα λάθη δεν θα επαναληφθούν. Αυτό ξεκίνησε με την επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη για μοντέλο με τεχνικό διευθυντή και την πρόσληψη του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αλλά και με την προσέγγιση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμα, φαίνεται ότι στον Άρη δίνουν μεγάλη σημασία και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Παράγοντας που θα επηρεάσει και τις επιλογές των νέων παικτών, σε συνδυασμό, βέβαια, με την αγωνιστική τους αξία. Για τους κιτρινόμαυρους που περιμένουν να «μιλήσουν» στο γήπεδο.

ΥΓ. Ο Άρης θα κληθεί, μέσα στους επόμενους μήνες, να πάρει αποφάσεις και για ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024. Ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κουέστα, Φαμπιάνο και Ματέο Γκαρσία.

ΥΓ1. Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι πιθανόν να επιστρέψει στον Άρη, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του, αγωνιζόμενος για λίγα λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης και στη συνέχεια θα αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ